Pelastetaan Myllymäen koulu – sano EI lasten lähikoulun lakkauttamiselle ja jättikoululle!

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#1417

Järki käteen, please!

Liisa Munsterhjelm (Hämeenlinna, )

#1431

Iso pieni koulu jossa opetuksen laatu on mitä mainiointa. Puhumattakaan siitä että kyseessä on yksi harvoista 'terveistä' kouluista mitä tässä kaupungissa on. Täysin järjetön ajatus lähteä lopettamaan toimivaa opinahjoa ja sitä myöten kasvattamaan jo entuudestaan isoa seminaaria.

Mika Huostila (Hämeenlinna, )

#1434

On täysin järjenvastaista lakkauttaa sisäilmaltaan terve koulu ja siirtää oppilaat kouluun missä ongelmia on havaittu.

Pentti Jokinen (Hämeenlinna, )

#1438

Entisenä Hämeenlinnalaisena olen sitä mieltä, että Myllymäen hyvin toimivaa lähikoulua ei saa lakkauttaa. Lähikoulu on parasta lapsille ja heidän perheilleen.

Eila Anttila (Tampere, )

#1448

Seuraan Hämeenlinnan koulupolitiikkaa tarkalla korvalla, olisiko Hämeenlinna vielä tulevaisuudessakin hyvä paikka lapsille ja nuorille. Lähikoulut, koulujen koko ja laatu sekä sisäilma ovat lähes tulkoon tärkein tekijä, kun Hämeenlinna ja Helsinki ovat puntarissa. Hämeenlinnan tulisi miettiä kilpailuvalttejaan. T. Mahdollinen paluumuuttaja

Kaisa Jaalama (Helsinki , )

#1473

Suuriin yksiköihin keskittäminen luo suuren määrän ongelmia toisaalla, vaikka sen väitetään olevan tehokasta.

Tarja Nurmi (Helsinki, )

#1482

Nyt on pakko kysyä, mihin on hävinnyt päättäjien terve järki, jos kaupungin ainoa rakenteiltaan terve, homeeton koulu lakkautetaan. Eikö lasten hyvinvoinnilla ja viihtyvyydellä ole mitään arvoa tässä kaupungissa?

Raija Viitasalo (Turenki, )

#1483

Koittakaa nyt taas ottaa järki käteen!!! Eiköhän näitä huonoja päätöksiä ole jo riittävästi tässä kaupungissa tehty! Kiitos, että olette pilanneet Siirin asuinalueen asfalttiasemalla!!!! Pilatkaa vielä Myllymäen lapsiperheiden elämä!!!

Suvi Vesala (Hämeenlinna, )

#1496

Olemme muuttaneet Hämeenlinnaan juuri sen vuoksi, että kaupunki pystyy tarjoamaan lapsillemme arvostamiamme palveluita, kuten Myllymäen koulu. Toivomme suuresti, että kaupungin kehityksen suunta ei vie pois niitä tekijöitä, mistä syystä olemme tänne muuttaneet.

Olli Valtonen (Hämeenlinna, )

#1502

Pienempien koulujen oppilaat oppivat paremmin sosiaalisia taitoja, mm. erilaisuuden hyväksyntä. Ala-astelaisten oma yhteinen koulupiha, ei kiusaamisen pelkoa ja koulumatkan turvallisuus!

Sinikka Seppälä (Hämeenlinna, )

#1503

Myllymäen koululla ei todellakaan saa paikkailla päättäjien laskutaidottomia ja kustuja taloudellisia päätöksiä.

Sakari Kuusisto (Hämeenlinna, )

#1504

Kuunnelkaa, hyvät päättäjät, edes tässä asiassa kaupungin asukkaiden mielipiteitä! Myllymäen koulun pitää saada jatkaa arvokasta työtänsä rauhassa!

Maija-Riitta Taipale (Hämeenlinna, )

#1506

Myllymäen kokoiset koulut ovat lapsille turvallisin paikka käydä koulua ja toimia yhdessä muiden koulukavereiden ja opettajien kanssa.

Seppo Taipale (Hämeenlinna, )

#1518

Koulu on terve. Siellä viihdytään ja kaikki lapset voivat hyvin siellä. Opettajat tuntevat oppilaansa ja näin koululaisten on myös turvallista kasvaa ja oppia koulussa.

Lotta Kostamo (Hämeenlinna, )

#1522

Esikoinen aloittaisi tänävuonna ja nuorempi parin vuosen päästä.

Juha Kauppi (Hämeenlinna, )

#1537

Aikanani Myllymäen käyneenä, haluaisin että Hämeenlinnassa säilyisi pienkouluja myös meidän lapsille ja lapsenlapsille käytäväksi!

Roosa Järvinen (Hämeenlinna, )

#1549

Minkä takia terve koulu halutaan lakkauttaa ja siirtää terveet lapset ”saastuneeseen” kouluun

Henna Koski (Hattula, )

#1568

Sulkemalla koulun vaarannetaan satojen lasten koulumatkan turvallisuus ja matka olisi monelle kohtuuttoman pitkä. Lähialueen kouluista moni kärsii sisäilmaongelmista, minne nämä kaikki sadat lapset saadaan mahtumaan? Toinen toistaan homeisempiin kouluihin tai homeisiin väistötiloihin? Alueella on iso määrä lapsia aina Kankaantaustasta Kaurialaan ja Sampo, Hirsimäki, Nummi, Ahvenisto ja Jukola alueella on suuri määrä lapsiperheitä. Haluatteko kaikki nämä perheet ajamaan yksityisautoillaan jo muutenkin mahdottoman ruuhkaiseen ja tukossa olevaan Poltinahon liikenneympyrään ja Turuntielle, missä nämä pienet kulkevat jalat yksikään liian pitkiä matkoja päivästä toiseen? Se on FAKTA, että nämä kaikki lapset eivät mahdu jäljelle jääviin kouluihin ja kaikille ei yksinkertaisesti sovi esim. Nummikeskuksen avoin oppimisympäristö. Myllymäen lakkautus on lyhytnäköistä toimintaa, tekee Hämeenlinnan kouluverkkoon ammottavan railon, sillä moni muuttaa alueelle nimenomaan koulun perässä, joka on tunnetusti kyläkoulumainen ja hyvä ympäristö lapsille mm. uimahallin ja luisteluhallien läheisyyden vuoksi. Alueen vetovoima laskee, monien lapsiperheiden arki vaikeutuu ja lapsiperheet kaikkoavat, sitäkö on lapsiystävälliseksi väitetty Hämeenlinnan kaupunki?

Riikka-Niina von Essen (Hämeenlinna, )

#1571

Lapsilla on oikeus laadukkaaseen työympäristöön. Myllymäen koulu kasvattaa yhteistyötaitoisia ja tavoitteellisia nuoria, joita tarvitsemme kipeästi ratkaisemaan väestörakenteen ja ilmastonmuutoksen luomia haasteita.

Minna Purokivi (Kuopio, )

#1573

Turvallinen lähikouluympäristö ja turvallinen koulumatka lapsen lapselleni!

Markku Nyström (Kokkola, )

#1576

Myllymäen koulua ei pidä lakkauttaa.

Raija Oksanen-Canchari (Hämeenlinna, )

#1578

Hämeenlinnan politiikka koulujen osalta on ollut sellaista oppilaiden viskelyä paikasta toiseen jo ainakin 10 vuotta, että nyt on aika rauhoittaa tilanne.

Tuomas Tahvanainen (Tampere, )

#1590

Kyseisessä koulussa aikoinaan itsekin käynyt. En näe tässä koulujen yhdistelykiihkossa mitään järkeä, vaikka kuinka selitellään säästöillä. Raha edellä mennään ja muusta ei välitetä lainkaan, sitten ihmetellään kun muuttovirta käy Hämeenlinnasta pois... Koulukiusaaminenkin varmasti lisääntyy jos koko kylän alakouluikäiset lyödään samaan kouluun.

Jarno Tupala (Turenki, )

#1595

Olen tehnyt yhteistyötä Myllymäen koulun kanssa miltei 15 vuotta työni kautta Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan varhaisnuorisotyössä. Tuona aikana olen päässyt näkemään, kuinka Mylkymäen koulun toiminta on ollut tärkeä osa alueen yhteisöllisyyttä. Lisäksi koulun toiminta on monipuolista ja kodinkinomaista. Pieni koulu mahdollistaa yksilön kohtaamisen ja erityistarpeiden huomioimisen paremmin kuin iso yksikkö. Sisäilmaltaa puhtaan koulun lakkauttaminen olisi muutenkin eettisesti arveluttavaa.

Ninnu Hurme (Hattula, )

#1596

Myllymäen koulu on sopivan pieni ja terveellinen ympäristö kasvaville lapsille. Suuret koulut tuottavat häiriintyneitä oppilaita ja esimerkiksi koulukiusaaminen lisääntyy.

Raimo Salo (Kyyjärvi, )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…