Tue Lammia sen taistelussa lukionsa puolesta! Allekirjoita vetoomus!

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#1417

Pienet inhimilliset koulut, päiväkodit jokaisessa pitäjässä luovat veto- ja pitovoiman, lisäävät elinvoimaa, parantavat alueen imagoa ja on se meidän seudun ja alueen identiteettitekijä jolla erottaudutaan muista.

Kaarina Suvisuo Os Asikainen (Hämeenlinna, 29.01.2020)

#1422

En olisi päässyt urallani perusopetuksen virka-apulaisrehtoriksi, jos Lammin lukiota ei olisi ollut.

Riitta-Maija Liukkala (Turku, 29.01.2020)

#1423

Jättäkää toriparkki rakentamatta,että rahaa riittäisi myös luvattujen palvelujen säilyttämiseen liitoskunnissa.

keijo salo (hämeenlinna, 29.01.2020)

#1425

Lukion lakkautus vaikuttaisi monen ihmisen elämään ja elämän laatuun.
Kyllä verorahoille pitää jotain vastinettakin tänne syrjäkylillekin saada. Säästäkää jostain muualta...

Mika Kukkola (Lammi, 29.01.2020)

#1438

Lammin lukion on pysyttävä lammilla monen hyvän asian takia.

Alex Kivi (Lammi, 29.01.2020)

#1455

Asun noin puolet vuodesta Hämeenlinnassa. Seuraan mediasta tiiviisti kaupungin kunnallispolitiikkaa ja tunnen Lammin kouluja lukio mukaan lukien myös lastenlasteni kautta.
Lammin lukion lakkauttaminen ja sen mukana myös alueen lasten ja nuorten perusopetuksen tason pudottaminen olisi käsittämätön arvovalinta. Se olisi tyly viesti kaikille hämeenlinnalaisille nuorille ja nuorille perheille ja sitä kautta kaupungin, ja erityisesti sen suurimman pitäjän elinvoimaa pahanpäiväisesti nakertava päätös.

Pirkko Keskinen (Nurmes/Hämeenlinna, 29.01.2020)

#1469

Ei Saa Missääntapauksessa Lopettaa
Lammin Lukiota. Vanhana Lammilaisena pidän Lukiota erittäin Tärkeänä pitää Lammilla. Rakennan Lammi-Kivitaloa juuri nyt Lahden Yhteiskoulun Rehtorille " Markku Moisalalle" Hänkin Pitää Lukiota erittäin Tärkeänä. Hän myös Käy Helsingin Lukiolla Kokouksessa harvasen viikko.!! Ei missään Tapauksessa pidä ajaa Alas Lammin Lukiota!!

Tero Laurell (Asikkals, 29.01.2020)

#1473

Lammin lukion tulee jäädä ja kehittyä Lammin taajamassa sijaiten. Aivan samoilla perusteluilla kuin Lyseo sai jäädä kaupunkikeskustaan. Lukio elävöittää keskustan ja tarjoaa lähityöpaikkoja. Kuntalaisten yhdenvertainen kohtelu.

Sara Kaloinen (Hämeenlinna, 29.01.2020)

#1488

Opiskelen Parolan lukiossa ja kävimme viime keväänä saman taistelun, mutta valitettavasti asia on nostettu taas esille kunnan päättäjien toimesta. En haluaisi kenenkään kokevan samaa, mitä me olemme kokeneet. Toivon, että teidän päättäjänne olisivat viisaampia kuin Hattulan ja jättäisivät lukiokoulutuksen Lammille.

Oona Luopajärvi (Hattula, 30.01.2020)

#1496

Lukion lakkautuksella olisi kauaskantoiset negatiiviset vaikutukset Lammille ja Lukio tulee ehdottomasti säilyttää. Vaikutuksia: perheiden muutto pois liian pitkien koulumatkojen tähden tai nuorten pitkät koulumatkat (ei aikaa harrastuksille), työttömyys opettajille ja muulle koulun henkilökunnalle, kulttuurillisen tarjonnan heikkeneminen (musikaalit, bändikonsertit jne.)

Mari Hoppania (Porvoo, 30.01.2020)

#1527

Koulujen Sulkemisten ja lakkauttamisen sijaan pitää tulee kehittää virtuaaliopetusta. Nykyajan tekniikka antaa siihen loistavat mahdollisuudet.

Leena Tuura (Helsinki, 30.01.2020)

#1528

Lammin lukio oli loistava paikka kasvaa ja opiskella. Se tarjosi ympäristön, jossa ei luotu liikaa painetta, mutta silti kannustettiin hyviin tuloksiin. Opettajat olivat tuttuja, joten heiltä oli helppo kysyä apua. Harrastin lukio aikana paljon ja lukio myös tuki kehittymistäni sillä saralla. Musikaali opetti paljon musiikista, mutta se myös kasvatti koko porukkaa todella paljon. Se oli projekti, jossa opimme organisoimaan, keskustelemaan, neuvottelemaan, tuomaan omat mielipiteemme esille, ottamaan vastuuta ja toimimaan luovasti. Asuin 6km Lammin keskustassa, joka talvi aikaan jo tuotti ongelmia. Jos olisin joutunut matkustamaan 50km lukioon, se olisi vienyt aikaani itseopiskelulta ja harrastamiselta. Toivoisin, että jatkossa myös muilla lammilaisilla nuorilla olisi yhtäläiset mahdollisuudet kehittyä turvallisessa ympäristössä ja ponnistaa kohti korkeakouluja ja työelämää. Lukion lakkauttaminen rampauttaisi myös Lammia olennaisesti. Se veisi työpaikkoja ja hyvän koulutuksen paikkakunnalta pois. Lammi on vieläkin elinvoimainen kylä, joka tarvitsee nuoria myös tulevaisuudessa. Vielä ei ole aika supistaa eläväisen paikkakunnan palveluita.

Ida Reunanen (Vaasa, 30.01.2020)

#1532

Lukioita tulee olla kaupungin eri puolilla. Pitkät matkat eivät saa vaikeuttaa opiskelua.Matkat ovat yhtä pitkät kumpaankin suuntaan. Lammin lukio kerää oppilaita Hlinnan ulkopuoleltakin.

Veikko Salo (Lammi, 30.01.2020)

#1590

Olen Parolan lukion toisen vuosikurssin opiskelija. Viime vuonna meitä Parolan lukiolaisia uhkasi lukion lakkauttaminen kuten se uhkaa Lammin lukioita nyt. Ja kuten me teimme, myös Lammin lukiolaiset taistelevat vastaan. Tässä on nyt kyse nuorista ja heidän tulevaisuudesta. Älkää pilatko heidän mahdollisuuksia.

Santra Virolainen (Hattula , 30.01.2020)

#1596

Lammin lukion lakkauttamisessa ei järjen häivääkään. Yläaste toimii samassa talossa.

Hannu Toivonen (Lammi, 30.01.2020)

#1597

Nuorilla ihan liian pitkä koulumatka. Perheet muuttaa Hämeenlinnaan koulujen perässä, Lammi kuihtuu. Eivätkä kaikki Lammilaiset asu tosiaankaan kirkolla, paljon väkeä syrjäkylillä. Minun mielestä aivan kohtuutonta ja syrjivää.

Sirpa Morander (Turenki, 30.01.2020)

#1598

Abi 1984.

Seija Huilla (Espoo, 30.01.2020)