EI TUULIVOIMALOITA ILMAJOELLE!!

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#214

Turhakkeita. Ei säästä luontoa

Jere Keihänen (Ilmajoki, )

#221

Yhtäkään myllyä ei tänne tarvita ja toivottavasti sen ymmärtää ylempikin taho että näistä ei todellisuudessa ole mitään sen kummempaa hyötyä kun valmistajalle paikka mihin rakentaa ja maan omistajalle muutama euro joka ei siinä vaiheessa enää paina kun nämä ongelma jäte myllyt pitää purkaa ja kierrättää pois. Luonnon ja maiseman pilaamista, puhumatta siitä mitä Ultra/Infra ääni vaikuttaa lähellä asuviin ihmisiin joista ei puhuta. Kyseiseltä yritykseltä alkaa olemaan vain maa alueet loppu mihinkä näitä rakentaa ja nyt he meinaavat pitää pieniä kuntia idiootteina jotka taipuisivat muutama veroeuron edessä tähän turhanpäiväiseen siipien pyörittelyyn. Toivottavasti me emme ole sitä!

Peter Mänty (Ilmajoki, )

#232

Valitsimme aikoinaan turvallisen rauhallisen ja olettamuksemme mukaan myös asukkaitaan kunnioittavan maaseutukunnan asuinpaikaksemme.Haluamme edelleen luottaa päättäjiemme maalaisjärkeen.

Irmeli Lähdesmäki (Ilmajoki, )

#236

Ilmajokea, vetovoimaisena asuinalueena, ei saa tuhota.

Asko Ruismäki (Ilmajoki, )

#267

Saan oireita nykyisistäkin Kurikan alueella olevista.

SINIKKA Tasalla (Ilmajoki, )

#284

Toivon todella ettei puistoa tule. Monet nuoret (mahdolliset tulevat kuntalaiset) ovat tietoisia tuulivoimaloiden tutkimattomuudesta ja niiden mahdollisista haitoista, eikä halua perustaa perheitä epävaikaille paikoille. Terveyttä pidetään kuitenkin hyvin kovassa arvossa tällä hetkellä.

Itse olen Ilmajoelta kotoisin ja olen puhunut muidenkin entisten paikkakuntalaisten kanssa paluumuutosta ja perheen perustamisesta Ilmajoelle. Tämä tuulivoima hanke lyö kuitenkin kaikkien meidän päitä kääntymään toisille paikkakunnille.

Roosa Tolvanen (Seinäjoki, )

#306

En missään nimes halua tuulivoimaloita minnekkään.

Marjatta Koivisto (Ilmajoki, )

#343

Etäisyys lähimpään asuttuun rakennukseen pitäisi olla 10 km, 3 km on ihan liian vähän

Kaija Loukasmäki (Ilmajoki, )

#349

Asuin Kalliosalosta Peuralankylässä, jossa harvase ilta ja yö korvissani jyrisi. Välillä niin, etten meinannut saada nukuttua. Kävin lääkärissä, mutta syy ei selvinnyt. Muutin keskustaan ja vaiva hävisi saman tien. Nyt vasta ymmärsin, että se johtui erittäin todennäköisesti Santavuoren tuulimyllyistä. Ne olivat näköyhteyden päässä muutaman kilometrin päässä.

Tuula Mäkelä (Ilmajoki, )

#364

Iso ei. Nimimerkillä kokemusta haitoista on.

Raija Piirto (Koskenkorva, )

#368

Tuulivoima aiheuttaa ilmajokisissa ihmisissä suurta pelkoa ja ahdistusta. Kunnan päättäjien tulee kuunnella oman kunnan asukkaita. Kuntapäättäjien täytyy ajaa kuntalaisten etua, eikä suinkaan monikansallisten suurten pörssiyhtiöiden tavoitteita.

Outi Sihto (Ilmajoki, )

#370

Älkää antako Kepun tuhota kaikkea!!

Jorma Varpula (Kurikka, )

#379

Tuulivoima ajaa ihmisiä kodeistaan.

Leena Kurikka (Jalasjärvi, )

#391

Kuntapäättäjien vastuulla on nyt kuntalaisten hyvinvointi ja terveys. Ajatelkaa kauaskantoisesti ja pitäkää niistä huolta. Tutkikaa muun Euroopan tilannetta maissa, missä tuulivoimasta on jo pitkä kokemus ja oppikaa niiden virheistä. Monissa maissa tuulivoimaa ajetaan alas niiden haittojen takia. Älkää tuhotko Ilmajokea ja ilmajokelaisia!

Teea Talvitie (Seinäjoki , )