Oulun tulee luopua keskustakampushankkeesta

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#1601

Jo aloitettujen infrahankkeiden hyödyn ei saa antaa valua hukkaan.

Marko Venäläinen (Oulu, )

#1606

Oulun Piilaaksoa ei saa tuhota. Opiskelijat eivät elvytä Oulun keskustaa. Siihen tarvitaan huomattavasti suurempi väkimäärä. S-Ryhmä on pahin keskustan näivettäjä nostamalla vuokrat niin korkeiksi, ettei yrityksillä ole varaa maksaa vuokria Oulun keskustassa. Samoin mm Ideaparkin rakentaminen Ritaharjuun on yksi tapa näivettää Oulun keskustaa. Kaikki viime aikojen päätökset ovat olleet keskustaa näivettämässä.

Miika Tuuli (Oulu, )

#1613

Kiitokseni, kun olette yhdistäneet voimanne tämän tärkeän asian puolesta.

Anne Huhta (Ii, )

#1627

Yliopiston vetovoima perustuu opetuksen sisältöön ja tasoon. Ei seiniin tai kivijalan sijaintiin.

Antti Kivimäki (Oulu, )

#1628

Tuossa ole mittään järkeä muutenkin jo ahtaaseen Raksilaan/kaupunkiin mitään yliopistoa rakentaa sinne. Raksilan Liikennejärjestelyt kun ei muutenkaan ole hycät tänä päivänäkään

Sanna Seppänen (Oulu, )

#1631

Rukoillaan Taivaan Isän tahdon toteutumista kaikessa! Viisautta päättäjille!

Leena Maria Lehtonen (Oulu, )

#1648

Yliopiston paikka on Linnanmaalla ja Raksila viedään loppuun kauppapaikkana. Olisi jo hyvä viedä hankkeita loppuun. Koskee myös matkakeskusta.

Kari Hannula (Oulu, )

#1655

Kalevassa 27.06.2020 ProLinnanmaan esittämämiin 12 argumentteihin voi täydellä syyllä yhtyä. Kuka tai ketkä ovat antaneet kaupungin kaavaosastolle tehtäväksi suunnitella Yliopistoa Raksilaan?

Vesa Karihtala (Oulu, )

#1659

Oulun Yliopiston paikka on linnanmaalla!

Liisa Manninen (Oulu, )

#1675

Linnanmaa on paras mahdollinen paikka Oulun yliopistolle. Sen, kymmenien vuosien, kansainvälisestikin arvostetut, saavutukset puhuvat puolestaan. Maailman joka kolkasta Oulun yliopistossa vierailleet, eri tiedeyhteisöjen edustajat ja eri valtioiden johtajat ja muut vierailijat, ovat jakaneet runsaasti kiitosta Oulun yliopiston yhteisöllisyydelle Linnanmaalla. Ei ole mitään järkevää perustetta muuttaa Oulun yliopistoa pois Linnanmaalta. Ei mitään! Päinvastoin, parhaillaan rakennetaan Alppibulevardia nopeuttamaan entisestään liikennettä Linnanmaalle. Tämä käsittämätön Oulun yliopiston sijainnin siirtoheitto on jo aiheuttanut paljon haittaa Oulun kaupungille. - Oulu tarvitsee äkkiä uuden rautatieaseman. Sitä on odotettu liian kauan. Samalla myös kaksoisraide Ylivieskasta Ouluun. Oulun rautatieasemasta järjestettiin kilpailu, jonka voitti "Tervatynnyrit" - suunnitelma. Voittajasuunnitelmasta tehtiin yksityiskohtainen esite. Siis, ei muuta, kuin tekemistä vaille valmis! - Raksilan marketteja varten on myös olemassa valmis suunnitelma nykyisten markettien sijainnin viereen. Noissa marketeissa kannattaa toteuttaa ympäristöystävällistä tekniikkaa, kuten aurinkopaneeleita ja maalämpöä ym. - Linnanmaalla olevaa Oulun yliopistoa on jatkuvasti remontoitu. Siitä on pidetty huolta. Sopii käydä tutustumassa, minkälaisiin tiloihin arkkitehtiosasto muutti keskustasta. Myös Oulun ammattikorkeakoululle on rakennettu uudet tilat entisten kasvatustieteen laitosten paikalle. - Sepä minua sangen suuresti harmittaa ja sydämelleni käy, että Oulun yliopiston, Linnanmaan A-sisäänkäynnin viereinen, eläinmuseo tuhottiin. Se on suuri kulttuuriskandaali, korvaamattoman suuri!- (Se, että Oulun yliopiston lääketieteellinen tiedekunta sijaitsee Oulun yliopistollisen sairaalan vieressä on tietenkin välttämätöntä läheisen yhteistyön vuoksi. Tuosta ei pidä puhua Linnanmaalla olevien laitosten yhteydessä.)

Leena Kuha (Oulu, )

#1679

Matkailukeskus on tärkeämpi ja kaupat säilyttää.

Helinä Pieniniemi (Oulu, )

#1680

Linnamaa on oikea paikka yliopistolle.

Juhani Häggman (Oulu, )

#1683

Linnanmaan alue on muodostunut hyväksi kampusalueeksi. Uusimpien rakennusten myötä on saatu toimivia juhlatiloja , opiskelijoiden asuntoalueet, kirjastot, lounaspaikat jne. Raksilan alue ei tule riittämään ko tarpeisiin.

Eila Karppinen (Oulu, )

#1690

Ei hajoteta vuosikymmenien kehitystä ja yhteistyötä!

Alatalo Matti (Oulu, )

#1697

Tuhlausta, tutkimukseen rakennusrahat

Merja Niemi (Helsinki, )

#1712

Ei raksilaan.

Riitta Leinonen (Oulu, )

#1717

Nykyinen sijainti on hyvä ja tukee kehitystä Oulun pohjoisosassa.

Seppo Kemppainen (Tornio, )

#1720

Muutossa ei mitään järkeä. Ei opiskelijat hae yliopistoon sen mukaan, sijaitseeko opetustilat keskustassa tai sen ulkopuolella, vaan oman kiinnostavan aineyhdistelmän mukaan. Ja erityisesti tasokkaan opetuksen.

Irma Taipaleenmäki (Oulu, )

#1726

Miettiikääpä miten esim. Liikenne toimisi, ei mitenkään tuolla keskustassa koska nytkin ruuhka ajat on tukkoisia.
Kyllä on rahan tarvetta tärkeämpiikin investointeihin.
Juuri tehdään uutta tietä Linnanmaalle.
Eroittakaa Yliopiston rehtori, turha mies.

Pertti Pelkonen (Oulu, )

#1727

Yliopiston nykyinen sijainti erittäin hyvä. Muutto suunnitelma Raksilaan tai muualle samankaltaiselle alueelle onneton Idea.

Sinikka Kemppainen (Tornio, )

#1736

Yliopisto esim kaeppelin läheisyydessä antaa entisille jos tutuillekin sekä tuleville ympäristöille turvallisuutta, mitä on kaikessa tietoiduussakin aina arvokasta.

Ritva Laurila (Oulu, )

#1740

Oululle on tärkeää saada matkailukeskus kuntoon pikaisesti! Yliopisto on jo valmiina Linnanmaalla!

Sinikka Heikura (Oulu, )

#1745

Ei hele, yrittäkääs nyt identifioitua ouluksi vallitsevissa olosuhteissa sen sijaan että haikailette pöhisevää, USA-pinssein maustettua saavuttamatonta unelmaa pohjois-pohjanmaalaisesta piilaaksosta

Rikumatti Raunio (Oulu, )

#1751

Vuona 2040 olen 92 vuotta ikäinen. On minulla vielä monta vuotta katsoa kuinka hanke jatka ja kehittä. Eritäin mielikiintoinen!

Wolfgang Albrecht (Kassel / Habichtswald ja Bangkok/Thaimaassa, )

#1752

Nykyiselle paikalle on uusittu tai rakennettu kaikki tarvittava, myös kelpo asuntoja ja juuri valmistuva tie.
Aseman alueelle on myös valmiit suunnitelmat ja Oulun vetovoima ei muutolla parane. On myös otettava huomioon opiskelijoiden asuntotarve, kaikilla ei voi olla varaa keskustan hintoihin!

Juha Malinen (Oulu, )

#1755

Ihan hullu idea. EI keskustaan. tuossa ei ole mitään järkeä.

Kari Manninen (Halosenniemi, )

#1768

Vuosien saatossa kaikki tiedekunnasta ja nyt AMK on saatu muutettua Linnanmaalle , nyt pitäisi saada muutettua ne takaisin keskustaan!?? En ymmärrä! Mikä on rehtorin motiivi tässä asiassa? Jäädä historian kirjoihin 🤔

Marja-Liisa Pietiläinen (Oulu, )

#1770

Katsokaa Peter von Baghin erinomainen Oulu-dokumentti Muisteja. Toivottavasti se pysäyttää teìdät nykypäättäjät jatkamasta perinne- ja kulttuurivihamielistä toimintaa, mikäli sivistys merkitsee teille jotain.

Pia Sommarberg (Lohja, )

#1771

Linnanmaalla asuvan pojan äitinä - älkää nyt hulluja menkö tekemään! Asunto on Linnanmaalla halpa, ja yliopisto ja palvelut lähellä (suuri kapakkivalikoima EI ole välttämätön). Kaupungissa ei monella olisi edes varaa asua, mikä johtaisi sitten bussimatkoihin päivittäin.

Reina Salli (Helsinki, )

#1780

Pro Linnanmaan argumentit rationaalisia, erinomaisesti perusteltuja.

Maria Järvelä (Oulu , )

#1781

Yliopiston muutto pois Linnanmaalta on mielenvikaisten suunnitelma.

Veli-Pekka Kultanen (Oulu, )

#1784

Olen täysin samaa mieltä Pro Linnanmaa-liikkeen argumenttien kanssa ja sen vaatimukset ovat oikeutettuja.

Tuula Rauma (Kempele, )

#1785

Keskitytään Linnanmaan ecosysteemin kehittämiseen.

Marko Kreus (Oulu , )

#1786

Näihin argumentteihin on helppo yhtyä ja allekirjoittaa adressi.

Erkki Rauma (Kempele, )

#1787

Yliopiston siirrossa Linnanmaalta ei ole yksinkertaisesti mitään järkeä. Varsinkaan nykyisessä taloudellisessa tilanteessa järjetön rahan syytäminen turhiin hankkeisiin ei ole hyväksyttävää näin veronmaksajan silmin katsottuna.

Riitta Leinonen (Kempele, )