Varhaiskasvattajille koulutusta, tietoa ja ohjeita adhd, add, autismi, aistiyliherkkien yms lasten kasvatukseen ja tukemiseen.

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#23

Kyllä, alan ammattiliset tarvitsevat lisää tietoa, niin erityislapsi ei kärsisi pienen eläämän alussa syrjintää. Jos erityispiirrettä tuetaan alusta asti, todella paljon myös siellä varhaiskasvatuksessa ja koulussa, niin ei tarviisi lukea kuinka pieni lapsi kärsii syrjintää kun ei apua saa ajoissa. Monesti käy niin että vahinko on jo tapahtunut,ennekuin myönnetään että lapsella on esim. Adhd.

Taru Niemi (Kerava, 24.06.2020)

#52

Tämä on tärkeää, jo etäopetus Koronan aikana osoitti että adhd ja muiden erityislasten kohdalla ollut mitään hajuakaan opetuksesta, tai minkäänlaisesta tuesta. Me jäimme kokonaan ilman apua ja tukea.

Sari Makridis (Helsinki, 25.06.2020)

#56

Jotta varhainen ja tehokkain apu kehityksen tukemiseen olisi mahdollista tarvitaan lisää tietoa ja käytännön osaamista varhaiskasvattajille..

Saija Lahtinen (Pirkkala, 25.06.2020)

#65

Keinot, jotka auttavat esim. adhd-lapsia, auttavat kaikkia lapsia. Rauhallinen, selkeä, virikkeellinen, jokaisen lapsen vahvuudet huomioiva ympäristö on jokaisen etu. Kun ne tukea enemmän tarvitsevat lapset saavat oikeanlaista ohjausta, koko ryhmän lapset hyötyvät, kun tukea tarvitseva pysyy hyvässä vireystilassa, eikä häiritse muita. Varhainen tuki ja ongelmien ymmärtäminen vähentävät tuen tarvetta isompana.

Tiia Tuuri (Helsinki, 25.06.2020)

#78

Satsaus näihin lapsiin nuorena, on kuin rahaa laittas pankkiin.

Marja-Terttu Pulkkinen (Oulu, 25.06.2020)

#79

Olen itse varhaiskasvattaja ja nämä asiat puhuttavat koko ajan kun mietitään miten jokaista lasta voisi parhaiten tukea arjen haasteissa

Sari Kalliomäki (Mustasaari, 25.06.2020)

#109

Nämä ongelmat ovat tunnettuja rokotevammoja, mikä on Suomessa edelleen suomalaisilta salattu. Osaan löytyy apua, kun niitä tutkitaan todellisen myrkytyksen näkökulmasta (elohopea, alumiini, sekä rokotteen sisältölistasta puuttuvat nanopartikkelit ja synteettisen biologian smart dust).
https://phibetaiota.net/2020/06/jon-rappoport-dangerous-nano-particles-contaminating-many-vaccines-groundbreaking-study/
https://blog.nomorefakenews.com/2020/06/03/dangerous-nano-particles-contaminating-many-vaccines/
https://medcraveonline.com/IJVV/new-quality-control-investigations-on-vaccines-micro--and-nanocontamination.html

Juha Valimaki (Espoo, 30.06.2020)

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…