Pirkkalan ja Lempäälän välinen virkistysmetsä ja ekologinen käytävä tulee säilyttää sellaisena myös tulevaisuudessa.

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#1014

Täysin turha maakuntapoliittinen hanke. Aina löytyy pari minuuttia säästäviä oikotietä, mutta ei se tarkoita että ne kaikki pitää toteuttaa.
Se säästää pari minuuttia useamman tunnin matkasta, ruuhkaa on parikymmentä minuuttia arkipäivisin.
Nykylinjauksia voidaan parantaa jotta nykyiset vähäiset haitat voidaan entisestään lieventää.

Markus Martin (Lempäälä, )

#1018

Ensin tulee vähentää nykyisen moottoritien melua esimerkiksi meluseinien avulla

Eero Ruotsila (Lempäälä, )

#1028

Haluan lastenlapsilleni tulevaisuuden nauttia luonnon metsistä ehdottomasti. He nauttivat metsäretkistä päivittäin! Älkää tuhotko luontoa hyvät ihmiset ❣️

Leena Jokinen (Tampere, )

#1050

Asukkaille tärkeä virkistysalue pitää säilyttää!

Pirjo Väinä (Helsinki, )

#1067

Kiitos ei.
Nykyinen vaihtoehto on riittävä, jota voidaan tehostaa lisäämällä kaistoja tai muuttaa liikennejärjestelyjä tehokkaammaksi.

Janne Paananen (Pirkkala, )

#1073

Tärkeää suunnata määrärahat olemassa olevien väylien kunnossapitoon.

mikko pihlajamaa (pirkkala, )

#1075

Tämä adressi on sopivaa jatkoa toimintaan 1980-luvun loppupuolella, jolloin Pirkkalassa toimi saman asian vastustamiseksi Pro Pirkkala -ryhmä teemalla "Ei Puskiaisten oikaisua"!

Kari Talasmäki (Pirkkala, )

#1120

Tämä on ehdottoman tärkeä luontoalue säilyttää tuleville oolville. Itse voin hyvin jatkossakin ajaa Helsinkiin nykyistä väylää.

Isto Uusi-Erkkilä (Tampere, )

#1124

Kannatan nykyisen valtatie 3:n parantamista asteittain tarpeen mukaan välillä Lempäälä Kuljun eritasoliittymä-Pirkkala-Nokia rakentamalla väylälle kolmannet kaistat tai muulla tavoin parantamalla tien turvallisuutta. Ei missään tapauksessa mitään Puskiaisten oikaisua arvokkaille lähivirkistysalueille!

Pentti Kähkönen (Pirkkala, )

#1142

Viimeisiä yhtenäisiä metsäalueita luo noissa liikkujille. Tie ja sen varteen rakentuvat alueet tuhoavat hienot metsämaastot.

Teuvo Saarinen (Tampere, )

#1157

Kuntien tehtävänä tulisi olla myös muun elonkirjon kuin ihmisen edun tavoittelu. Metsän säilyttäminen on tärkeää, koska se on ainoa
keino säilyttää monien paikallisten eliöyhteisöjen elinympäristöt

klaara forsell (tampere, )

#1169

Tämä harvinaisen ihana metsä luonto polkuineen on säilytettävä. Kuin viimeinen keidas menneestä mailmasta. Nykyistä moottoritetä vaan leventämään ja jättäkää jo luonto rauhaan.

Jaakko Sukula (TAMPERE, )

#1172

Metsän rauhaa tarvitaan.

Arto Kaukonen (Pirkkala , )

#1176

Ajoneuvoliikenteen jatkuva lisääminen ei ole kansanterveydellisesti kestävää kehitystä. Kauounki-infra on suunniteltu miltei koko maassamme ajoneuvoliikenteen ehdoilla ja ulkoilualueet harvenee jatkuvasti. Luonto ja luonnossa liikkuminen säästää kuluja terveydenhuoltomenojen vähentyessä ja taloudellisen edun tavoittelu ei saisi enää nykymaailmassa asettua luonnon edelle.

Petri Korhonen (Tampere, )

#1196

Autoilu on koko ajan vähenemässä, koska nuorisolla ei ole kiire rattiin. Paljonkin nuorista ja nuorista aikuisista käyttävät jo nyt päivittäin joukkoliikennettä. Minusta pitäisi kannustaa ihmisiä liikkumaan ja pyöräilemään sen sijaan että rakennettaisiin kalliita moottoriteitä Pirkkalan lähiluonnon läpi. Minulle, kuten muillekin, Pirkkalan metsä on tärkeämpää kuin sen läpi kulkeva moottoritie lisääntyvine meluineen.

Jyri Väätäinen (Pirkkala, )

#1200

Vexi on oikealla asialla, Pirkkala on jo niin täyteen rakennettu teitä ja muuta yritystoimintaa. Nyt pitää ottaa järki käteen ja jättää luontoarvoltaan sekä virkistysarvoltaan tärkeät alueet rauhaan.
Kirjoitti "Pirkkalan kasvatti"

Risto Intonen (Lempäälä, )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…