Perusteettomat Covid-19 -toimenpiteet lopetettava Suomessa

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#4002

1984- Koronahuijaus

aku Tuovinen (iisalmi, 08.02.2021)

#4008

Toivon todella, että THL ja Suomen päättäjät olisivat avoimia totuudelliselle tiedolle ja lopettaisivat testaukset PCR testillä, joka ei kerro onko henkilöllä virusinfektio vai ei. Toiseksi taudin kuolleisuusluvut eivät ole globaalisti hälyttäviä ja taudin hoitoon löytyy lääkkeitä, joita on pitkään käytetty ja ovat turvallisia kaikenikäisille. Kolmanneksi Suomen kansalaisten rokottaminen kokeellisilla mRna ja Dna rokotteilla on edesvastuutonta! Ymmärrättekö, että tässä on kyse gernimuuntelusta? Ottakaa selvää puolueettomista lähteistä, mitä mahdollisia seurauksia näillä geeniterapiaa antavilla rokotteilla voi olla. Kestääkö omatuntonne ne seuraukset, joita näillä rajoitustoimenpiteillä ja rokottamisella aiheutatte rakkaan kotimaamme ihmisille ja yrityksille? Varsinkin lapset ja nuoret kärsivät kaikkein eniten. Tämä on hätähuuto maamme tulevaisuuden ja kansalaisten terveyden puolesta 🙏.

Satu Tuohiniemi (Ulvila, 08.02.2021)

#4009

Perehtykää viimein siihen mikä on faktaa ja lopettakaa manipulointi.

Liisa Berndt (Jyväskylä, 08.02.2021)

#4013

Turha pelonlietsonta YLE:ltä ja muista tiedotusvälineistä heti pois !!!

Maarit Mäkipää (Luopioinen, 08.02.2021)

#4014

Hoitakaa homma kotiin

Elias Juva (Vantaa, 08.02.2021)

#4041

Olisiko tosiaan aika perehtyä tutkimaan asiaa perusteellisemmin?

Teemu Nieminen (Tampere, 09.02.2021)

#4061

Lopettakaa tämä järjetön lukittaminen ja holhous. Olen henk.koht. sairastanut koronan, ei eroa millään tavalla normi flunssasta.

Jarmo Uusitalo (Tornio, 09.02.2021)

#4077

Olette suomalaisia niinkuin minäkin, pitäkää Suomi itsenäisenä älkääkä antako rajojemme ulkopuolelta tulevien määräyksien sitoa käsiänne.
Jos meidät myytte, Suomen, olette ihan pian itse samassa veneessä kanssamme.
Olette vain työkaluja globaalille eliitille. Työkaluja jotka tehtävänsä tehtyään heitetään terpeettomina pois.

Jari Kankkonen (Kangasala, 09.02.2021)

#4107

Perusteettomat rajoitukset lopetettava

Katja Karhu (Pielavesi , 09.02.2021)

#4122

Ymmärtäisin kaikki toimeenpiteet jos olisi lapsille ja nuorille vaarallinen tauti! Nämä kuitenkin aikuisten pelleilystä kovan hinnan maksavat! Uskalkaa tehdä järkeviä päätöksiä eikä päätöksiä jotka pohjautuu mitä lääketeollisuuden kartelli ja korruptoituneet "terveysorganisaatiot" sanovat!

Sophia Rokhsatzadeh (Vihti, 10.02.2021)

#4131

Mielestäni rokotteessa kyseessä on ihmiskoe, jonka seurauksia ei tiedetä kuin vuosien päästä. Rokotteen riskit ja haitat ovat jo suuremmat kuin itse tauti.
Tällä voidaan tuhota tulevaisuus ja koko ihmiskunta. mRNA lla voi muuttaa DNA:ta joka on todella vaarallista ja sen seurauksia ei vielä edes tiedetä. Syntyykö tulevaisuudessa enää terveitä lapsia, voiko normaali raskaus edes olla mahdollista jne jne.. Syöpä, autoimmuunisairaudet ym voivat saada alkunsa sekoitetusta elimistön tilasta. Tuleeko osalle rokotetuista sytogeenimyrsky, joka johtaa kuolemaan, kun elimistö on ohjelmoitu tuottamaan itse virusta ja tappaja T lymfosyytit tunnistaa vihollisen kehossa, syntyy sisällis sota, joka tuhoaa ihmisen sisältä. Kuolemia on jo sattunut runsaasti ja rokotetta mRNA rokotetta ei ole vieläkään kielletty käyttämästä. . Rokote on kansallinen katastrofi jos sen annetaan vaan jatkua ja tuhota ihmisten omaa tervettä tilaa. Ketkä ovat tulevia yhteiskunnan jäseniä, jos ihmiskuntaa ollaan näin valmiita tuhoamaan. Kuin kyseessä olisi tietoinen kansanterveyden tuhoaminen, jopa kansallinen laaja murha. Tällaista toimenpidettä ei olisi koskaan pitänyt sallia, ennen vuosien kokeita ja selvityksiä ettei tällä tuhota uusien sukupolvien elämää ja terveyttä. Koskaan aiemmin ei ole rokotteilla muokattu ihmisen DNA:ta, luojan suurta luomistyötä. Tämä on aivan hirveä ihmiskoe, mikä maassa on meneillään. Vailla moraalia, vailla vastuuta tulevaisuudesta ym. Eikä ole varmuutta onko Koronavirusta edes eristetty, onko sitä olemassa. Miksi rokotteessa on mm adenovirusta vaikka pitäisi olla koronavirusta, sitä ei vaan ole..PCR testi on epäluotettava. Nyt koko maa on suljettu testin vuoksi joka antaa positiivisen tuloksen vaikka Coca Colalle tai kiwille. Elämän pitää saada jatkua normaalisti ja lopettaa turhat Covid toimet, jatkuva hysteerinen median uutisointi joka lietsoo epätoivoa ja pelkoa, täysin epäluotettavien PCR testien perusteella. A ja B virukset ym flunssaa aiheuttavat virukset ovat aina olleet elämässämme, ne menee ohi 2 vk aikana, sen jälkeen antibiootti jos jatkuu, tarvittaessa. Nämä kaikki oireet
kuuluvat normaaliin flunssaan, joka on nyt tilastoista häipynyt, on vaan PCR testien tekemää Covidia, joka on täysin älytöntä toimintaa, koska testi ei ole luotettava. Miksi tätä vaan jatketaan.
Yli vuosi jo mennyt ja tuhansia yrityksiä mennyt konkurssiin tämän vuoksi.
Ihmisille opastusta oman vastuskyvyn parantamiseen ja aloittaa normaali elämä, kaikkialla. Virukset muuntautuu kaikkialla ja se on normaalia. Ei yhteiskuntaa voi pysäyttää virusten vuoksi, ne kuolee itsestään, ihmisten oma terve puolustuskyky tuhoaa ne.
Riski on sairaat, mutta myös flunssa on heille riski, kuin myös rokote.
Tämän mielettömyyden pitää loppua ja palata normaaliin elämään, niin pian kuin mahdollista. Myös rokotteet tulisi kieltää, ihan ehdottomasti. Mikäli emme halua tuhota kansaamme sukupuuttoon, mikä on mahdollista tämän rokotteen seurauksena. Mitä tapahtuu jos maamme lääkärit, sairaanhoitajat, poliisit, sotilaat, lentäjät ym sairastuu loppuelämäksi tai kuolee rokotteen seurauksena. Maan turvallisuus ja huoltovarmuus romahtaa ja johtoryhmä ja maan vastuussa olevat johtajat antavat tämän taoahtua. Missä on vastuu maasta, kansasta ja tulevaisuudesfa. Nyt on koko Suomen tulevaisuus ja kansalaisten elämä kyseessä. Saako ihmiset kuolla rokote testien seurauksena. Ketkä tästä joutuu vastuuseen ja tuomiolle tulevaisuudessa. Vastuu on teidän. Te päätätte tästä kaikesta. Jatkuuko tämä hirveä Covid tragedia vai loppuuko se.
Kansanmurha syytteitä voi tulla tulevaisuudessa, jos rokotukset jatkuu ja muuttuu vielä pakolliseksi.
Vielä on mahdollisuus aloittaa normaali elämä Suomessa, vapaa ja ihmisarvoinen, missä ihmisillä on
Itsemääräämisoikeus omasta elämästään. Holocaust ei saa enää toistua ikinä tässä maailmassa. Tämä alkaa jo muistuttamaan sitä, monissakin piirteissään, hienovaraisesti mutta todella lohduttomasti. Nyt on toiminnan aika pelastaa maa ja kansa.

Päivi Tyrväinen (Kemi, 10.02.2021)

#4151

Totuuden puolesta!

Aki Ylönen (Jäppilä, 10.02.2021)

#4164

Lopettakaa kyykyttäminen😠

Tuomo Savela (Ylivieska , 10.02.2021)

#4191

Aivan järjetöntä hysteriaa melkein normaalin influenssan takia. Kuolleisuusluvuissa ei näy mitään piikkiä. Jos vanhuksia halutaan suojella, parempaa hoivaa heille ja ravitsevaa ruokaa eikä köyhää hiilihydraatti ja sokerimössöä.

Riitta Aholuoto (Vantaa, 10.02.2021)

#4196

Riittää jo tämä hullutus❣

Riitta Kekkonen (Sysmä, 10.02.2021)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…