Perusteettomat Covid-19 -toimenpiteet lopetettava Suomessa

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#6005

Totuuden ja inhimillisyyden on aika kuulua ja näkyä!

Elina Ala-aho (RUUKKI, 25.03.2021)

#6015

Olis kiva ettette yrittäis lietsoo muiden pelkoo esim. sillä et koronan tilastoja ei nollattu vuodenvaihteessa, niinku aina kaikil muil sairauksil ja kuolemil tehää.
Jos nyt on kuollu kironaan LIITTYEN ~800 ihmistä reilussa vuodessa, ni millä tavalla se on erilainen kuolema ku joka vuosi influenssa kuolemat joita on 500-2000?
Entäs millä perustein 2000 alkoholiin tavalla tai toisella kuolleet ei saa samanlaista huomioo? Eikö alkoholi pitäis ihan ensimmäisenä kieltää, reilusti yli puolet enempi kuolonuhreja siinä on ja sivullisia kärsii älyttömästi, perheväkivallan yms takia.
Miksei itsemurhien tehneistä ilmoteta samallai? "Rajoitukset kiristyivät ja tällä viikolla 18 ihmistä tekivät itsemurhan, 3 ovat epäonnistuneen yrityksen takia teholla"

Tää pelko olis todellinen jos tauti näkyis muualla ku mediassa ja kaikista sairauksista ja kuolemista raportoitais samanlaiseen tahtiin.
Tilastot ei oo missään vaiheessa ollu millään tasolla nousussa, ei oo edelleenkään, ni mikä idea rajotuksissa? Suomi on vapaa maa!

Vera Timoska (Pori, 26.03.2021)

#6019

Minäkin olen vain peruskoulun käynyt viisikymppinen duunari...Mutta kyllä hiukan tarvitsisi enemmän perspektiiviä tämä covid,, Aika radikaalin rajuiilta tuntuvat toimet yhteiskunnassa väestön saorastuneisuuteen nähdä..Tuntuu päätökset vain valtapeliltäja poliittiselta pätemiseltä....Ei voi olla ajattelematta että on tarvetta siirtää miljardeja taas jonnekin pienemmän eliitti väestön tarpeisiin egonpönkittämiseen....
Vai liekkö valmistetaan taas kerran Suomea taloudellisesti johonkin suurempaan NS,mukamas turvalliseen selkänojaan..jossa taas jaetaan hyviä poliittisia virkoja..tottelevaisille auliille ministerin plantuille sun muille virkamiehille... hohhoijaa...
Ja että tää olisi jotain kolmatta maailmansotaa melkoista skeidaa......

Reijo Vuohijoki (Harjavalta, 26.03.2021)

#6024

Ikäihmisiä on Rokotettu vastoin heidän tahtoaan, jopa kiinni pitämällä. Rokote tutkimusten mukaan aiheuttaa vakavia verenvuotoja ja veritulppia, vakavia aivo-ja maksavaurioita, ikä-ihmisille tullut toispuolihalvauksia hoitajan mukaan tavallista enemmän rokotuksen jälkeen, myös kuolemat lisääntyneet. Maskien käyttö on useiden tutkimusten mukaan vaarallista kuten esim. Saksalaisen lääkärin, Neurologin ym.titteleitä varoittaa maskien käytöstä, että ihmisen aivot eivät kestä kuin kolme(3)minuuttia ilman happea, jonka jälkeen aivosolut alkaa tuhoutumaan eikä ne uusiudu enää koskaan. Neurologin mukaan maskien käyttö on vaarallista kaikille, mutta etenkin lapsille ja nuorille joiden aivot ovat kehitysvaiheessa. Laajoja (20000)tutkimuksia tehty Saksassa ja myös Tanskassa. Maskissa ei saa ihminen ei saa tarvitsemaansa happea, eli hengittää pelkästään hiilidioksia sekä sisään että uloshengityksessä(kostuttaa maskin, jonka ympärillä elää kaikenmaailman pöpöt, virukset, bakteerit, erilaiset aineenvaihduntajätökset, jotka kulkeutuvat hengityselimiin aiheuttaen mm.hengitystie elinten ja keuhkoputkien tulehduksia..ja jopa astmaa
Maskeja tehdään myös syöpää aiheuttavista materiaaleista. MASKIN KÄYTTÖ ja KORONA ROKOTUKSET LAILLA KIELLETTÄVÄ EHDOTTOMASTI !!!

Kristiina Vilén (Jyväskylä , 26.03.2021)

#6031

En ole terveydenhuoltoalan ammattilainen eli en ota kantaa Itse siihen osioon, mutta jos oikesti tavoite on minimoida taloudelliset negatiiviset vaikutukset kaikki bisnekset täytyy antaa itse määrätä Aukiolostaan. Jos jotain täytyy rajoittaa ehdotan, että se on ulkomailta saapuvien karanteeni omakustanteisesti ennen mitään muuta.

Tim Olsbo (Helsinki, 26.03.2021)

#6035

Täysin perusteettomat rajoitus toimet on lakkautettava välittömästi.

Sara Makkonen (Kokkola, 26.03.2021)

#6049

Perustuslain 29 §, Kansanedustajan riippumattomuus. Kansanedustaja on velvollinen toimessaan noudattamaan oikeutta ja totuutta. Hän on siinä velvollinen noudattamaan perustuslakia, eivätkä häntä sido muut määräykset.

Janne Karppinen (Lahti, 26.03.2021)

#6070

Lopettakaa jo ja kertokaa totuus

Kati Junnonen (Voikkaa, 27.03.2021)

#6095

Mikä on yksinäinen ja pukeutuu maskeihin?

Erik Haasianlahti (Jyväskylä, 28.03.2021)

#6131

Lopettakaa tämä järjettömyys välittömästi.

Antti Veikkolainen (Kontiolahti, 29.03.2021)

#6143

Järki käteen kaikessa. Miettikää teillä jo olevaa rahamäärää, sekä mitä tässä tilanteessa ko rahasummalla voi tehdä jotta jokaisen ihmisen olisi hyvä elää Suomessa. Tällä hetkellä työttömät kaikkein kauheimmassa asemassa riippumatta onko tahdostansa vai ei työttömänä.

Jani Brännare (Lahti, 29.03.2021)

#6176

Lopettakaa valehtelu ja kertokaa kuka teita painostaa tähän hulluuteen

Sami Röksä (Joensuu, 30.03.2021)

#6183

Lopettakaa "new world order" lietsontsa. Joukkokanne hallituksen toimia vastaan. Ennenvanhaan ruttoa sairastaneet vietiin saareen... Miksi ei toimita nyt samoin jos Suomessa ja muualla maailmassa kuolee väkeä kaduille?

Iiro Ranta (Nokia, 31.03.2021)

#6185

Kiitos, kun ihmiset jaksavat etsiä ja näyttää totuuden muille. Yhteisvoimin onnistuu.

Mihail Sergeev (Lahti, 31.03.2021)

#6194

Näitä influenssoja ollut ennenkin, ja tämä a-virus muunnos ei sen vaarallisempi, kuin normi kausi influenssa, joten lopettakaa tämä suomen tuhoaminen ja yrittäjien alasajo. Voihan ne tuolleen yritykset kaapata, mutta voi ihmiset muistaa ja hyvävelikerhon johtaessa ne kyllä työntekijät järjestää konkurssiin. Jos ei tämä ihmisten elinkeinon ja omaisuuksien realisointi ja kuppaaminen lopu.

Jarkko Mustonen (Outokumpu , 01.04.2021)

#6198

Palauttakaa vapaus ja ihmissoikeudet

Katja Viitala (Helsinki, 01.04.2021)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…