Perusteettomat Covid-19 -toimenpiteet lopetettava Suomessa

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#601

Hallituksen on velvoitettettava kunnat huolehtimaan vanhusten ja riskiryhmien vitamiinipuutoksista. D-vitamiinia kaikille ihan 50ug-100ug/pv. Samoin c, b12 ym kuntoon. Laitosruoka (palvelutalot, päiväkodit sekä kaikki koulut) vaihdettava TERVEELLISEKSI. Muulle kansalle suosituksia samoista asioista, ja lääkärit velvoitettava pyydettäessä testamaan vitamiinit ja raudat, ja hoitamaan puutokset kuntoon. Tällä hetkellä he eivät hoida, vaan saonvat että "se on hyvä, on viitteissä". Esim. pelkkä raudanpuute sairastuttaa nuoret aikuisetkin eläkkeelle. Tutkimuksissa menee hirveästi rahaa, koska ei tajuta, että kaikki on vaan raudan- ja muiden vitamiinien puutetta. Uusia ja uusia tutkimuksia, ja väärä diagnoosi. Kasviksista ja pähkinöistä alvi pois, ja lisäveroa tupakkaan, sokeriin ja makkaraan tms. Hallituksen järjestettävä helppoja ja yksinkertaisia TERVEELLISIÄ ruokaohjeita kansalaisille. Suositeltava liikuntaa, meditaatiota, rauhoittumista. Etäkouluun vaihtoehdoksi esim. raakakasvisspussi tms. Nyt on tarjolla vain mikroruokaa. Näin esim. opetetaan koko kansalle että mikroruoka on terveellistä. Kuinka moni maahanmuuttaja syö mikroruokaa? Ei varmaankaan kovin moni. Nyt he oppivat että se on kelpo ruokaa, koska sitä saa koulusta. Puolueettomat testit aiheuttaako maskit sairauksia käyttäjällensä.

Karinka Kamgang (Espoo, 14.12.2020)

#603

Lopettakaa tämä hulluus välittömästi!

Susanna Lavila (Seinäjoki, 14.12.2020)

#608

Lopettakaa välittömästi kaikki koronatoimenpiteet!

Jani Helttunen (Hyvinkää, 14.12.2020)

#625

Tätä pcr-skandaalia on jatkettu tarpeeksi pitkään! yhä enemmän ihmisiä herää ymmärtämään tämän petoksen. Kaikki tulee ilmi.

Pertti Vehreävesa (Kuopio, 14.12.2020)

#658

Mikään tilasto ei tue influenssaa kummempaa. Ruotsissa tehtiin vertaisarvioitu tutkimus, että PCR testi ei ole luotettava virusten tunnistamiseen.
Tämä kaikki muu mitä viruksen varjolla tehdään, tulee olemaan paljon rumempaa jälkeä kuin yksikään virus.
Perhesurmia, itsemurhia, kuolemia, päihteiden lisääntynyttä käyttöä, mielenterveysongelmia, puhumattakaan siitä, mitä tämä tekee lapsille. Emme edes tiedä mitä kaikkea pelon lietsominen tulee aiheuttamaan, ne näkyvät vasta monien vuosien päästä.
Täysin järjetöntä, eikä missään ole piiruakaan inhimillisyyttä.
Nämä rahat mitä tähän kaikkeen on käytetty, olisi todella voitu käyttää järkevämmin. Meillä menee miljoonia euroja täysin turhaan.

Susanna Laitinen (Janakkala, 14.12.2020)

#665

-

Niko Kaitila (Laitila, 14.12.2020)

#670

-

Marja Nordberg (Laitila, 14.12.2020)

#691

Älkää olko isänmaan pettureita !
Kunnioittakaa sotiemme veteraanien uhrauksia, kalliilla lunastettua vapautta.
Lopettakaa tämä koronavalhe !!!!

Taina Rajala (Kuopio, 14.12.2020)

#697

Olkaahan järkeviä.

Ilmari Jalas (Espoo, 14.12.2020)

#708

Tarpeeksi paljon näyttöä on siitä, että koronatoimet aiheuttavat huomattavasti enemmän vahinkoa, kuin itse tauti (mikä ikinä se onkin, koska siitäkään ei ole selkeää tieteellista näyttöä). Tämä siis vaikka emme ottaisi huomioon taloudellista vaikutusta, joka sekin tulee pahentamaan terveystilannetta . (Vrt. tutkimukset 90-luvun pankkikriisin seurausvaikutuksista) Tähän johtopäätökseen on laajalti tultu sekä laaletieteen, että tilastojen antaman tiedon perusteella. WHO sitä paitsi myönsi jo aikoja sitten, että Koronan luokitteleminen pandemiaksi oli arviointivirhe eli ylireakointia. Miksi siis edelleen jatketaan perustuslain vastaisia ja erittäin haitallisia toimia? Mainittakoon vielä, että "koronan kanssa" kuolleiden keski-ikä on Suomessa 84 vuotta, kun väestön keski-ikä on 81 vuotta. Ja käytössä oleva testi on jo kehittäjänsäkin mukaan sopimaton nykyisenlaiseen diaknostiseen käyttöön.

Kristiina Kalliojärvi (Kangasala, 14.12.2020)

#729

Haluatteko että tulevaisuudessakin ihmisillä on mahdollisuus hyvään elämään ja turvatut perusoikeudet? Millaisen tulevaisuuden haluatte jättää tämän päivän nuorille ja lapsille? Onko täällä leviämässä perusterveelle ihmiselle vaarallinen tauti, jonka vuoksi kannattaa ajaa Suomi konkurssiin ja ihmiset taloudelliseen ahdinkoon ja jopa itsemurhiin? Moniko on välillisesti kuollut rajoitustoimien vuoksi ja monenko pääsy esimerkiksi syöpähoitoihin on viivästynyt? Moniko on kuollut vain ja ainoastaan koronaan? THL on myöntänyt että kaikkien koronapositiivisena kuolleiden kuolinsyyksi on merkitty korona, huolimatta siitä mikä on oikea kuolinsyy. Kuolleiden mediaani-ikä 84v, eikä suurin osa kuolleista ole edes ollut tehohoidon piirissä. Miksi nämä rajoitukset? Kevään jälkeen ihmisiä ei ole joutunut tehohoitoon juuri enempää kuin tavallisen influenssankaan vuoksi. Suomessa kokonaiskuolleisuus ei ole noussut. Mikä on oikea syy rajoituksille, jotka ovat ihmisille ja taloudelle haitallisemmat kuin itse korona? Miksi terveyskeskusten vuodeosastoilla olevat on alettu laskea mukaan sairaanhoidossa oleviin? Halutaanko korona saada vaikuttamaan vakavammalle kuin se oikeasti on? Entä maskinkäyttö, eikö jatkuva maskinkäyttö juuri altista hengitystieinfektioille? Entä testit, miksi käytetään testiä, jonka tiedetään antavan vääriä positiivisia testituloksia?

Laura Keränen (Oulu, 14.12.2020)

#747

Otetaan järki käteen!! Influenssa lienee tappanut paljon enemmän vuoden alusta. Virus ei häviä minnekään. Rokote jää pysyväksi ilmiöksi kuten influenssassa. Ei influenssankaan kohdalla ole lähdetty yhteiskunnan (valtioiden) nk. alasajoa nopeuttaviin toimenpiteisiin, esim. Työttömyys, yrityksien konkurssit jne..Ihmiset kärsivät pitkällä tähtämellä enemmän itse koronatoimenpiteistä kuin itse koronasta. Mun mielipide.

Tuija Järvinen (Kuopio, 14.12.2020)

#756

Toivon totuuden mukaisia päätöksiä. Valoa päätöksentekoon 🌞🙏

Eija Henttonen (Kurikka, 14.12.2020)

#769

Lux et veritas

Joni Koskinen (Kokkola, 14.12.2020)

#776

Uimahallit avattava.Ihmisten pitää päästä liikkumaan!

Raija Mononen (Heinola, 14.12.2020)

#778

Naurettavat rajoitukset nyt lopetettava!

Kati Kovalainen (Salo, 14.12.2020)

#784

Vetoan ihmisoikeuksiin ja maalaisjärkeen

Sari Nummela (Urjala, 14.12.2020)

#795

Kysykää itseltänne onko tämä oikein? Parannatteko maailmaa vai pahennatteko sitä? Ahneus on sairaus ja sitä ei yksikään rokote paranna. Toivottavasti nukutte yönne hyvin.

Jussi Michelsson (Ruovesi, 14.12.2020)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…