VETOOMUS ALLE 18-VUOTIAIDEN MASKISUOSITUSTEN POISTAMISESTA

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#1618

Maskien käytölle virusten torjunnassa ei ole tieteellistä näyttöä. Ne aiheuttavat enemmän haittaa kuin hyötyä lapsille ja nuorille.

Karri Suoraniemi (Espoo, )

#1624

Nyt laput pois silmiltä, ottakaa selvää Irlannin ja muidenkin maiden tilanteista, ei ole varaa enemmälle idiotismille.

Janne Vaaramaa (Nivala, )

#1626

Alaikäisen suojeleminen maskin aiheuttamilta terveyshaitoilta on erittäin tärkeää!

Arja Saarinen (Pori, )

#1627

Lopettakaa tuo hulluuden palvonta!

Pekka Juurikko (PORVOO, )

#1635

Terveisiä Saksasta! Lapseni oksensi vähintään kerran viikossa, ja oli pois koulusta 11 päivää syksyn aikana paikallisen maskipakon vuoksi! Kuinka paljon tämä tulee vaikuttamaan lasten terveyteen tulevaisuudessa, jää nähtäväksi ja mahdollisesti maksettavaksi. Meille hinta on jo nyt ollut aivan liian korkea. Covid ei pelota, mutta viranomaisten toimet kyllä.

Maarit Kartelias (Nürnberg, )

#1637

Maskit eivät kuulu varsinkaan lapsille ja niiden hyödyttömyydestä on jo kiistatonta faktaa.

Eve Palanki-Surakka (Kirkkonummi, )

#1642

Kopio tohtori Margarite Griesz-Brissonin videoviestistä, jonka Claudia Stauber käänsi suorana saksasta englanniksi.
Tämä hänellä on sanottava kasvomaskeista ja niiden vaikutuksista aivoihimme:
Tiedämme, että ihmisen aivot ovat hyvin herkkiä hapen puutteelle. Esimerkiksi hippokampuksessa on hermosoluja, jotka eivät voi olla pidempiä kuin 3 minuuttia ilman happea - ne eivät voi selviytyä.
Akuutteja varoitusoireita ovat päänsärky, uneliaisuus, huimaus, keskittymiskysymykset, reaktioajan hidastuminen - kognitiivisen järjestelmän reaktiot.
Kuitenkin, kun sinulla on krooninen hapen puute, kaikki nämä oireet häviävät, koska totut siihen. Mutta tehokkuutesi pysyy heikentyneenä ja aivojesi hapen alitarjonta jatkuu.
Tiedämme, että neurodegeneratiivisten sairauksien kehittyminen kestää vuosia tai vuosikymmeniä. Jos tänään unohdat puhelinnumerosi, aivojesi hajoaminen olisi jo alkanut 20 tai 30 vuotta sitten.
Vaikka ajattelet, että olet tottunut käyttämään maskia ja hengittämään omaa uloshengitettyä ilmaasi, degeneratiiviset prosessit aivoissa lisääntyvät, kun hapen puute jatkuu.
Toinen ongelma on, että aivojesi hermosolut eivät pysty jakamaan itseään normaalisti. Joten jos hallituksemme sallii meidän päästä eroon maskista ja palata takaisin hengittämään happea uudelleen vapaasti muutaman kuukauden kuluttua, kadonneet hermosolut EIVÄT ENÄÄN uusiudu. Mitä on mennyt, on kadonnut.
En käytä maskia, tarvitsen aivojani ajattelemiseen. Haluan olla selväpäinen, kun olen tekemisissä potilaideni kanssa, enkä ole hiilidioksidin aiheuttamassa anestesiassa.
Hapen puute on vaarallista jokaisen aivoille. Jokaisen ihmisen on oltava VAPAA päättämään, haluavatko käyttää maskia, joka on ehdottomasti tehoton suojautumaan viruksilta.
LAPSET JA MASKI
Lapsille ja nuorille naamiot ovat ehdoton ei-ei. Lapsilla ja nuorilla on erittäin aktiivinen ja sopeutuva immuunijärjestelmä, ja he tarvitsevat jatkuvaa vuorovaikutusta maapallon MIKROBIOMIN kanssa. Heidän aivonsa ovat myös uskomattoman aktiivisia, koska niillä on niin paljon opittavaa. Lapsen aivot tai nuorten aivot janoavat happea. Mitä metabolisemmin aktiivinen elin on, sitä enemmän happea se tarvitsee. Lapsilla ja nuorilla jokainen elin on metabolisesti aktiivinen.
Lasten tai nuorten aivojen hapensaannin rajoittaminen millään tavalla ei ole vain vaarallista heidän terveydelleen, se on ehdottomasti rikollista.
Hapenpuute estää aivojen kehitystä, ja sen seurauksena tapahtuneita vaurioita EI voida peruuttaa.
Lapsi tarvitsee aivot oppiakseen, ja aivot tarvitsevat happea toimiakseen. Me emme tarvitse siihen kliinistä tutkimusta. Tämä on yksinkertainen, kiistaton fysiologia.
Tietoinen ja tarkoituksellisesti aiheuttama HAPENPUUTE on ehdottomasti tahallinen terveysriski ja ehdoton lääketieteellinen vasta-aihe (an absolute medical contraindication).
Absoluuttinen lääketieteellinen vasta-aihe lääketieteessä tarkoittaa, että tätä lääkettä, tätä hoitoa, tätä menetelmää tai toimenpidettä EI TULE KÄYTTÄÄ - ei saa käyttää.
Jotta koko väestö pakotettaisiin käyttämään absoluuttista lääketieteellistä vasta-aihetta väkisin, tälle on oltava selkeät ja vakavat syyt, ja syyt on esitettävä toimivaltaisille tieteidenvälisille ja riippumattomille elimille, jotka on todennettava ja hyväksyttävä.
Kun dementia kasvaa kymmenessä vuodessa räjähdysmäisesti, ja nuoremmat sukupolvet eivät pystyneet saavuttamaan sille luotua potentiaalia, ei ole apua sanomalla "emme tarvinneet maskia".
Tiedän kuinka vahingollista HAPEN PUUTE on aivoille, kardiologi tietää sen sydämelle, pulmonologi tietää sen keuhkoille. Hapen puute vahingoittaa kaikkia yksittäisiä elimiä.
Kyse ei ole MASKISTA, VIRUKSISTA eikä varmasti TERVEYDESTÄSI. Kyse on paljon enemmästä.
Olemme vastuussa ajattelustamme, emme tiedotusvälineistä. Olemme vastuussa tekemistämme, emme esimiehistämme. Olemme vastuussa terveydestämme, emme Maailman terveysjärjestöstä. Ja me olemme vastuussa siitä, mitä tapahtuu maassamme, emme hallituksestamme. https://www.youtube.com/watch?v=3YxZ53at3RI&t=77s

Kirsti Lindh (Vääksy, )

#1646

En hyväksy ihmisten hapen hengittämisen rajoittamista kenenkään kohdalla. Se on tukahduttamis yritys.

Oona Mustonen (TUUSMÄKI, )

#1653

Lyhyesti: maskin käyttö voi etenkin lapsilla aiheuttaa hapenpuutetta, joka voi johtaa jopa aivovaurioon. Tätäkö halutaan?!

Outi Talvia (Kangasala, )

#1654

:)

Ida Arku (Helsinki, )

#1675

Vois loppuu tää pelleily

Jeton Shala (Hyvinkää, )

#1683

Myös aikuisille pitäisi tehdä vetoomus maskisuositusten poistamisesta välittömästi!!!

Minna Kummala (SARAJÄRVI, )

#1694

Tämä on tärkeä asia! Lasten psyykkinen huonovointisuus on jo lisääntynyt. Odotammeko fyysisiäkin oireita laajassa kuvassa, yksilöillä on jo niitäkin?

Sonja Surakka (Helsinki, )

#1701

Tämä maailma ja Suomi on mennyt totaalihulluksi! Hapensaanti estetään. Jo on aikoihin eletty. Överit jo aikapäivää sitten. Terveisin astmaatikko ja Covid19-taudin maaliskuun 2020 alusta asti pitkäaikaisesti ja vaikeasti sairastanut äiti.

Satu Virtala (Lappeenranta, )

#1708

Lasten terveyttä ei saa vaarantaa, hiilidioksidimyrkytyksellä, ne on meidän tulevia veronmaksajiamme.

Maini Miettinen (Tampere, )

#1711

Leikitte kaikkien herkimpien ja tärkeimpien tunteilla, terveydellä ja tulevaisuudella. Tiedätte varsin hyvin ettei maskit suojaa miltään viruksesta vaan yritätte ajaa agendaa ja hiljentää kaikki. Lasku tulee olemaan kova, oletteko valmiit ottamaan siitä vastuun?!

Satu Kasari (Helsinki, )

#1724

Tämä on niin epänormaalia ja surullista!

Teemu Lehtomäki (Saarijärvi, )

#1728

Ihan jokainen teistä kansanedustajista on myös vastuussa tällaisten päätösten aiheuttamista vahingoista. Pyydän teitä etsimään tietoa myös niiltä asiantuntijoilta jotka media haluaa vaientaa. Sydämen viisautta tässä teille jokaiselle.

Minna Linnas (Asikkala, )

#1742

Maskit eivät suojaa - tutkitusti.

Mikko Kiviranta (Helsinki, )

#1748

Vähä järki nyt kiitos. Kaikki pitäis saada valita itse. Ennen se on liian myöhään.

Sandra Wikman (Hanko, )

#1757

Aika lopettaa tämä maskipelleily.Ei ole mitään muuta kun haittaa.

Anne Tapio (VAASA, )

#1759

Lapsilla on oikeus hengittää. Hiilidioksidihengitys sairastuttaa ja aiheuttaa hapenpuutetta.

Mia Koivistoinen (Hämeenlinna, )

#1772

Koko maskihysteria on brutaalia, epätieteellistä ja ihmisiä toisistaan etäännyttävää ja lisää erilaisia patologisia tiloja, joiden summa paljastuu vasta jonkin ajan kuluttua.Eikö hulluudelle löydy rajoja?

Reino Lehtinen (Les Montils, )

#1781

Siis lopettakaa tämä natsiaikojen kidutus!!

Diana Alteberg (Vantaa, )

#1789

Ei tuhota nuorten elämää, ennen kuin se on edes kunnolla alkanut.

Harri Kunttu (Lohja, )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…