Maskipakko pois pienten lasten kanssa työskenteleviltä

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#1404

Maskin käytön pitäisi olla vapaaehtoista pienten lasten kanssa työskenteleville. Mielummin vaikka säännöllinen testaaminen. Pienimmillä lapsilla saattaa amennä aikaa sopeutua päiväkotiin ja aikuisiin. Heidän turvallisuudentunteeseen vaikuttaa paljon aikuisten ilmeet ja eleet äänensävy lisäksi.

Sari Korhonen (Vantaa, 04.04.2021)

#1477

Kasvojen ilmeiden näkyminen on tärkeää työskennellessä pienten lapsien kanssa.

Anu Syrjälä (Kannus, 04.04.2021)

#1481

Pois maski joka tekee ihmisestä ilmeettömän aaveen , hymyt esiin ilmeineen😀❤️

Tiina Jaskari (Oulu, 04.04.2021)

#1516

Kasvojen näkeminen on tärkeä henkisen hyvinvoinnin ja eheän psyykkisen kehityksen kannalta kasvaville lapsille. Maskit lisäävät yhteydettömyyttä, turvattomuutta ja sen myötä kielteisiä tunteita.

Pyritäänkö maskien käytöllä hyvinvointiin ja kehitykseen? Ovatko ne kasvua ja terveyttä edistäviä?

Maskit vaikuttavat empatiakykyyn, tunteiden ilmaisemiseen ja tulkitsemiseen, kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoihin, yhteishenkeen, luottamuksen tunteeseen ja moneen muuhun psyykkiseen, henkiseen, emotionaaliseen ja sosiaaliseen kehittymiseen liittyvään asiaan.

Miten tämä tukee oppimista?

Maskinkäytön on todettu lisäävän pelkoa. Mitä pelkoenergia, epävarmuudessa eläminen ja stressi aiheuttavat pienten lasten keholle ja mielelle, immuunipuolustukselle ja terveydelle?

Lisäksi maskit ovat erittäin suuri ympäristöhaitta. Tällaista maailmaako ja kulutusta varhaiskasvatus haluaa olla edesauttamassa ja tukemassa? Tähän maailmaanko haluamme lastemme, lastenlastemme ja heidän lastensa kasvavan?

Milaja Nuutinen (Ilomantsi, 04.04.2021)

#1540

Ei alle 3-vuotiaita voi kasvattaa saati lohduttaa turvavälein maskin takaa.

Senni Tolvanen (Joensuu, 05.04.2021)

#1558

Lapsen terve kehitys nojaa vahvasti kommunikaatioon hoitajien ja ympäristön ihmisten kanssa. Maski estää ilmeiden näkymisen, puurouttaa puheen, kontaminoituu ja siten kerää bakteereita ja on terveydelle, kaikkien terveydelle ja luonnolle vaaraksi.

Sari Salminen (Helsinki , 05.04.2021)

#1569

Nyt pliis järki käteen ja lopettakaa tämä ihmisten huijaaminen

Maiju Rissanen (Kontiolahti , 05.04.2021)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…