Uuden lastensairaalan teho-osastolle on saatava lisää hoitajia

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#207

Tämä asia saatava kuntoon, prioriteetit uusiksi. Suomalaisillakin on hätä ja avun tarvetta. Ja silti työnnetään rahoja ulkomaille ja kotimaassakin mitä ihmeellisiin liikennemerkkiuudistuksiin! Nyt päättäjät järki käteen!

Antti Hukkanen (Toivakka, 16.10.2021)

#224

Joka ikiseen sairaalaan on saatava lisää henkilökuntaa ja palkkojen on noustava myös lähihoitajilla ja laitoshuoltajilla!!

Reetta Kuosmanen Os Pussinen (Joensuu, 16.10.2021)

#225

Itsekin Ulsissa työskennelleenä voin sanoa, että henkilökuntatilanne on oikeasti hälyttävä ihan joka osastolla. Ei ole mitenkään tavatonta, että hoitajat tekee 5 päivää putkeen 12h päiviä, tai 10 työpäivän putkia ilman vapaapäiviä.

Essi Kutila (Seinäjoki, 16.10.2021)

#243

töitä kaikille ja palkka nostettava! kunnon palautumisaika!

Katja Saloniitty (Raisio, 16.10.2021)

#262

Omalla kohdalla myös käynyt tämä, että ajettu lapsen kanssa Helsinkiin 500 km ja sovittu leikkaus sitten peruttu paikkojen puutten vuoksi. Olen myös itse sairaanhoitajana toisessa sairaalassa leikkaussalissa ja olen tämmöisen takia sitten poissa myös sieltä, oravanpyörä pyörii.

Anne Niskanen (Lapinlahti, 16.10.2021)

#265

Hoitohenkilöstö tekee korvaamattoman tärkeää työtä - heidän panoksensa niin kaiken ikäisten lasten kuin heidän vanhempiensa hoitamisessa/tukemisessa/auttamisessa on mahtava. Hoitohenkilöstön palkat ja edut on saatava työn tärkeyttä ja ammattitaitoa vastaavalle tasolle ja heidän jaksamisestaan on huolehdittava palkkaamalla riittävästi osaavaa henkilöstöä.

Jokainen sairas lapsi ansaitsee avun mahdollisimman pian - heillä on elämä edessä.

Meidän perhepiiri sai avun nopeasti - silti jokainen odotettu päivä oli rankkaa vanhemmille ja lapsen lähipiirille.

Ritva Kuntonen (Riihimäki , 16.10.2021)

#288

Tekevät todella tärkää työtä Suomen tulevaisuuden eteen.

Vesa Luoma (Laihia, 16.10.2021)

#292

Tilanne on ollut päällänsä jo pitkään. Jo vuonna 2016 leikkaukseen pääseminen riippui onko tehopaikalla hoitajaa vai ei. Peruutukset ja epävarmuus leikkauksen toteutumisesta osunut kohdalle useamman kerran. Tilanne pahenee vain koko ajan ja entistä vähemmän on tehopaikkoja käytössä hoitajapulan vuoksi. Ensimmäisen kerran tänä keväänä neljännen avosydänleikkauksen aikaan pelotti teholla oman lapsen puolesta, koska hoitajia ei vaan ollut tarpeeksi. Onneksi mitään pahaa ei sattunut. Leikkausten jatkuva peruuntuminen on raastavaa ja kohtuutonta. Pitkämatkalaisena työelämässä olevana leikkausreissu muutenkin on paljon järjestelyitä vaativa asia, saati kun peruutukset ja "onko tilaa vai eikö ole tilaa"(=onko hoitajia vai ei) sekoittaa pakan totaalisesti. Tähän vaan on tultava muutos eikä voi enää jatkuvasti "leikkiä" lasten terveyden ja perheiden kustannuksella.
Kiitokset teille uuden lastensairaalan teho-osaston hoitajat, jotka jaksatte tehdä kaikkenne meidän lastemme eteen vallitsevasta tilanteesta huolimatta!

Merja Ruotsalainen (Kuopio, 16.10.2021)

#298

Tämä koskettaa erityisen läheltä minua. Tiedän, että sielä on todella kova tarve osaavista hoitajista! Kyse on kuitenkin lasten hengistä! Joten työ on todella henkisestikin kuluttavaa. Vastuu on suuri!!!

Katja Lager (Tervajoki, 16.10.2021)

#323

Välttämätöntä ja tärkeää. Hoidettava kuntoon

Päivi Karppanen (Kajaani, 16.10.2021)

#334

Arvostakaa hoitajia rahalla tai kohta heitä ei enää ole!!!! Nimimerkki itsekin hoitaja ja alan vaihto päivittäin mielessä

Kati Kääriäinen (PIEKSÄMÄKI, 16.10.2021)

#343

He tekevät tärkeää työtä kun kyse on elämästä ja kuolemasta! Serkkuni vauva syntyi ja selvisi vain heidän vuokseen!
Näissä päättäjäjät säästää väärissä paikoissa, veljeni kuoli syöpään.

Marja Eerika Valtonen (Rauma, 16.10.2021)

#345

Eletään maailmassa, jossa yksikin alaa vaihtava sairaanhoitaja on liikaa. Kannattaa toimia ennen kuin on liian myöhäistä.

Minna Määttä (Kerava, 16.10.2021)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…