Adressi Sastamalan tuulivoimalapuistoa vastaan

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#401

Yyrin arvokas suoalue pitää säilyttää koskemattomana jälkipolville!

Antti Ritala (Sastamala, 04.02.2022)

#416

Jos tuulivoimala-alue tehdään suunnitellulle alueelle Sastamalaan, menetetään korvaamaton luontoalue, niitä nykyajan ja tulevaisuuden ihmiset arvostavat ja joiden takia moni muuttaakin lähiseudulle. Tuulivoima ei ole ekologista, sen rakentaminen ja sen vaatima infrastruktuuri tuhoaa luontoa, mm. sen perustuksiin tarvittava valtava betonimäärä lisää hiilidioksidipäästöjä runsaasti ennen kuin voimala tuottaa mitään, samoin tuulivoimalan osien valtavat kuljetusmatkat., lisäksi lähes kaikki tuotto menee ulkomaille, haitat jäävät tänne. Suomen ei tule enää hävittää metsiä, tässä menisi kallisarvoista erämaametsää, eikä menettää luonnontilaisia soita - sellainen olisi häpeällistä ja suuri suru - senkö häpeän tahdotte sinetöidä ja kantaa? Suunnitelma tuulivoimapuistosta ja teollisuusalueesta kyseiseen paikkaan on absurdi ja epäeettinen. Teollisuusalueita hetki käytetään ja hylätään, luonnolle ja maisemalle ne ovat täystuho.

marita Henriksson (Ilmajoki , 06.02.2022)

#417

Myllymaan Erämiehet ry:n toiminta-alue pisrtoutuu merkittävästi mikäli hankkeen II-vaihe toteutuu putajantien pohjoispuolelle. Tuulivoimarakentamisella on vaikutusta riistalajistoon sekä metsästykseen, jotka ovat kielteisiä. Eniten tästä kärsivät metsäkanalinnut.Läheiset luonnontilaiset suot ovat merkittäviä teeren soidinalueita. Lisäksi alue on hirvien talvilaidunaluetta. Mikäli metsästys alueella vaikeutuu tai estyy on vaarana hirvien aiheuttamamien taimikkotuhojen lisääntyminen.

Lahdenperä Pekka (Sastamala, 06.02.2022)

#423

Älkää pilatko tätä kyseisen alueen luontoa. Sitä ei ole etelä-suomessa muutenkaan enään hirveästi jäljellä.

Leevi Pohja (Sastamala, 07.02.2022)

#426

-alue pisrtaloituu, josta kärsivät varsinkin metsäkanalinnut.

- läheiset luonnotilaiset suot (Yyrinsuo ja Latoneva) ovat teerien soidinalueita.

Vesa Alho (Sastamala, 07.02.2022)

#428

En missään nimessä halua mitään mitään tuulivoimala hässäkkää pilaan luontoarvoja, paikkaan jossa vietän paljon vapaa-aikaani.

Pasi Tuomi (Tampere, 07.02.2022)

#438

Viipperät Varilaan tai Ellivuoreen "ekovoimaa" hisseille antamaan!
Erämaaluonto suojeltava massiivisilta saastuttavilta raiskauksilta ja pakkolunastuksilta. Johto vaihtoon, jos hanke etenee yhtään ko. alueella!

Asko Tiihonen (Sastamala, Kiikka, 08.02.2022)

#449

Eikö löytyisi autiota paikkaa näille?

Pertti Paunuvuori (Sastamala, 12.02.2022)

#463

Alueeni viereen ette tätä rakenna!

Ossi Lehtonen (Punkalaidun, 16.02.2022)

#464

Vastustan tätä hanketta

Anja Lehtinen (Punkalaidun, 16.02.2022)

#465

Tämä pilaisi kesänviettopaikkani niin täysin että olisi katastrofi jos tämä hanke toteutuisi!

Maria Lehtonen (Punkalaidun, 16.02.2022)

#470

Olen huolissani ymäröivästä maisemasta, tuulivoimalan aiheuttamasta metsien raivaamisesta, samalla linnuston jotka ovat uhanalaisia, kuten hömötiainen, linnuston katomamisesta. Ymärristö ja siihen kajoaminen on aina harkitsemisen asia. Pitää punnita ei vain hetken kunnan saanti kiinteistöveroina, vaan sen menetys... Suomi toivottavasti pysyy jatkossakin tavoittamisen arvoisena ulkopuolisten matkailijoiden silmissä.

Jukka Hakanen (Kokemäki, 17.02.2022)

#471

Vastustan tuulivoiman rakentamista Sastamalaan.

Päivi Kankaanpää (Sastamala, 17.02.2022)

#493

Kuntalaki velvoittaa kuntia ja kaupunkeja kohtelemaan asukkaitaan tasapuolisesti. Tuulivoiman rakentaminen rikkoo tätä lakia. "Vihreänä" energiana mainostettu tuulivoima on haitallisempaa kokonaishiilijalan jäljiltään kuin ydinvoima. Tuulivoimateollisuuden hyötysuhde on n. 30%. Tämä "sattumasähkön" tuotanto asettaa koko sähköjärjestelmämme suurien haasteiden eteen. Me sähkönkuluttajat maksamme viulut, kun säätösähköä ja kaapelointeja pitää jatkuvasti kehittää "sattumasähköntuottajien" tuotannon kasvaessa. Jokainen tuulivoimala on sähköhuoltovarmuuden kannalta riski. "Yksi mätä omena voi pilata koko sadon" sanottiin Fingridin järjestämässä "Tuulivoimavaltaisen järjestelmän haasteet" webinaarissa.

Satu Kytölehto (Petäjävesi, 15.04.2022)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…