Lähikouluryhmän kannanotto Mäntynummen alueen monimuotoisten koulujen puolesta

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#401

Koulujen keskitykset ja suurkoulut ovat epäonnistuneita, nimenomaan tässä ajassa huonosti toimivia ratkaisuja. Ei ole näyttöä että niistä saataisiin hyötyjä enemmän kuin haittoja. Asiaa on tarkasteltu aivan liian kapeakatseisesti.

Ilkka Kiiskinen (Lohja, )

#403

Miksi valtuutettu kerää ääniä omasta taajamasta, kuten Lempolasta, mutta ei koskaan edistä erityisesti lempolalaisten asioita. Puistot, koulut, ympäristö jne. Ääni kelpaa, mutta sitten toimitaan muiden eduksi.

Tuukka Hollo (Lohja, )

#413

Säilyttäkää pienet kyläkoulut,niissä on lasten käydä alkuvuodet ja olla lapsia ovat valmiimpia sitten isompiin yksiköihin

Merja Pylkkänen Pylkkänen (Lohja, )

#454

Lehmijärvenkoulu oli iso tekijä miksi aikoinaan muutimme Espoosta Lohjalla. Pieni koulu on mielestämme hyvä ympäristö kasvaa lapsille. Myös tuen tarpeinen lapsemme on saanut koulussa hyvin tukea. Mäntynummen alakoulusta en ole kuullut yhtä hyviä kokemuksia vanhemmilta, joiden lapsilla haasteita.

nina parsukova (Lohja, )

#506

Pitäkää Muijalan mutterikoulu edelleen kokonaisena ja eheänä alakouluna tuleville pienille oppijjoille!

Timo Heikkilä (Lohja, )

#508

Voin ihan koko sydämestäni sanoa että jos pienemmät koulut lakkautetaan saadaan aikaan vain harmia! Pienessä koulussa jokainen saa olla oma itsensä ilman pelkoa siitä että joku ei tykkää, siellä autetaan pienempiä ja pidetään huolta toisista. Isossa koulussa tälläistä ei ole vaikka kuinka sitä yritettäisiin. Pienet koulut ovat lapsuuden paras asia!

Laura Hämäläinen (Lohja, )

#524

Lähikoulut tarvitaan 6-luokkaan asti. Luo turvallisen ympäristön lapsille. Se on vetovoima myös asuin alueelle.

Jaana Suvala (Espoo, )

#526

Monipuolinen kouluverkko on kaupungin valtti! Keskittäkää isot yhtenäiskoulut keskustaan ja jättäkää pienet koulut rauhaan taajamissa. Antakaa perheiden ja työntekijöiden itse valita minkälaisessa koulussa haluavat olla.

Annakaisa Miinalainen (Lohja, )

#552

En salli, että pikkuiset kärsisivät tästä. Heillä täytyy olla mahdollisuus käydä lähikoulua, eikä kuluttaa aamua taksissa tai kävellen.

Vera Malén (Lohja , )

#579

Koulu on yhtenäiskoulu,säilytetään se sellaisena👍En kannata ala-koulun siirtämistä toisaalle!

Arja Heinola (Lohja, )

#588

Upea koulu ja juuri sopivankokoinen, sijaitsee Lohjalle tärkeällä asuinalueella lähellä pk-seutua.

Erja Siljamo (Fuengirola, )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…