SADE ry:n valtionapukelpoisuutta on jatkettava toiminnan jatkuvuuden takaamiseksi

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#217

En näe mitään parempaa tukemisen kohdetta kuin nuorten ilmaisuun panostamista. Onko tulevaisuuden nuorten pakko avata tiktok ja ilmaistava itseään sen kautta?

Ilari Kangas (Oulu, 16.07.2023)

#245

SADE Ry:n toiminta on ensiarvoisen tärkeää suomen katu- ja nuorisokulttuurin tukemiseksi.

Olli Ohls (Helsinki, 16.07.2023)

#270

Yesssss

Jose Balbuena Heredia (Helsinki , 16.07.2023)

#271

Jos ei oo SADE rytä, niin iso osa katutanssikulttuuria kuolee ja tuhannet alan tanssijat ympäri Suomea jää vaille isoa osaa lajin harrastamisen mahdollisuuksia. Katutanssikulttuurin merkitys on kiistaton tänä päivänä, näkeehän sen jo tiktok- tansseista ynnä muusta, joten merkitystä ei voi vähätellä. SADE ry on merkittävä tekijä katutanssin harrastamisen mahdollistajana ja etenkin turvallisten tilojen ja verkostoitumisen näkökulmasta. Toiminnan on saatava jatkua.

Jonna Panula (Rovaniemi, 16.07.2023)

#281

Katutanssitoiminta ehkäisee syrjäytymistä ja tukee nuorten mielenterveyttä

Santeri Yliruokanen (Oulu, 16.07.2023)

#288

I want SADE to continue giving me joy and new friends. Their events are the highlight in my busy and stressful life. I WANT SADE!!

Elias Kackur (HELSINGFORS, 16.07.2023)

#295

❤️

Oskar Sara-aho (Espoo, 16.07.2023)

#296

Lämpimästi ja painokkaasti kannatan SADE ry toiminnan tukemista sekä avustuksen myöntämistä yhdistykselle myös tulevaisuudessa. Yhdistyksen toiminta kattaa merkittävimmän osan kotimaisen hip hop -kulttuuria soveltavan nuorisotyön sekä taidekasvastuksen volyymista. Yhdistys on tehnyt pitkäjänteistä ja kattavaa työtä yli maakunta-alueiden useiden harrastajasukupolvien ajan. Toiminta on avointa, saavutettavaa sekä läpinäkyvää ja siinä sovelletaan turvallisemman tilan periaatteita. SADE ry tekee tinkimätöntä työtä nuoriso- ja alakulttuurien ymmärtämisen sekä tunnettuuden lisäämisen edistämiseksi, jonka merkitys tulee korostumaan tulevaisuudessa läpileikaten kaikkia väestöryhmiä. Yhdistyksen toiminnalla on myös harvinaislaatuisesti katutanssin ammattilaisia sekä kulttuurintuottajia työllistäviä vaikutuksia, jotka on säilytettävä ammatillisen katutanssikulttuurin edellytysten kehittymiseksi Suomessa. Yhdistyksen taustajoukoista löytyy monia nuorien esikuvia ja merkittävä osa huipputason kotimaisista (katu)tanssipedagogeista, joiden työllä on kiistattomat merkitykset monimuotoisen tanssikulttuurin ylläpitämisessä ja kehittämisessä Suomessa.

Mikko Makkonen
tanssitaiteen maisteri
tanssipedagogi
taiteellinen ja tuotannollinen johtaja / teatterinjohtaja

Mikko Makkonen (Helsinki, 16.07.2023)

#300

Sade RY:n toiminnalle on suomessa kasvava tarve jonka takia allekirjoitan tämän addressin.

Sade RY:n toiminta kattaa suuren osan suomen katutanssitapahtumista muun taiteellisen ja ekonomisen toiminnan lisäksi.

Nuoret sekä ammattitaitoiset taiteilijat, tapahtumatuottajat ja muut toiminnassa mukana olevat ihmiset löytävät itseään yhdistyksen tapahtumissa ja yhdistyksen luomassa yhteisössä.

Yhdistys lisäksi rahoittaa palkkojen kautta monen yrittäjän elämää ja antaa mahdollisuuden työelämään astuvien nuorten toiminnalle.

Ilman sadetta ei tule satoa. Ihmisten pitää syödä. Sade is love. Sade is live.
Toivomme sateen toininnalle jatkuvuutta.

Jan Eeken (Helsinki, 16.07.2023)

#319

Sade ry does significant cultural youth work nationally and I find the continuation of the activity very meaningful!

Pietari Kauppinen (Helsinki, 16.07.2023)

#324

SADE ry on korvaamaton tapahtuma järjestäjä nuorille katutanssijoille. He tekevät työtä joka yhdistää jengiä ja plussana, täysin päihteettömässä ympäristössä. Nuoret tarvitsevat tätä toimintaa ja SADE ry:n järkkäämät tapahtumat tuovat aina suomen katutanssijat yhteen. Näillä tapahtumilla on todellakin osallistujia, ja tämän toiminnan lopettaminen olisi iso menetys nuorille.

Leni Lounasmeri (Helsinki, 16.07.2023)

#329

Sade ry on ollut tärkeä osa hip hop kulttuurin tapahtumien järjestämistä jo pitkään Suomessa. Heidän tapahtumiin on matala kynnys osallistua myös tanssia aloittelevat nuoret.

Anna Stevenson (Rock Hill, 16.07.2023)

#341

SADE ry:n toiminta on erittäin tärkeää kulttuurityötä.

Nesibe Ates (Seinäjoki, 16.07.2023)

#367

Save SADE!!!!

Inka Pursiainen (Helsinki, 16.07.2023)

#368

Ihmisten perustarpeet. Siirtymäriitit ja rituaalit ihmisyhteisöissä. Nuoresta aikuisuuteen. Nämä ja paljon muuta on ihmiselo ollut aikojen alusta... myös eläimillä on omansa eläinyhteisöissä. Jollei katutanssigenren katutanssi ja sen luova, urbaani musiikki, niin mitä sitten? Miten napsia fiksusti kaikesta paskatarjonnasta luova, fiksu ja urbaani elämän suunta? Miten? Perinteet useammassa polvessa tanssia ja elää ihmisyhteisöissä ... urbaanisti. Maalla, merellä, ilmassa ja kaupungeissa. Peace&Love

Riina Panula (Helsinki, 16.07.2023)

#384

Panostetaan nuoriin ja tulevaisuuteen.

Roni Ristilä (Jyväskylä , 16.07.2023)

#399

Tämä järjestö pyrkii mahdollistamaan kaikille myös vähävaraisille harrastusmahdollisuudet hyvässä toimintaympäristössä, jolloin tämä toiminta on yleishyödyllistä Suomenkansan mielenterveydelle.
Järjestön toiminta ennalta ehkäisee muunmuassa esimerkiksi nuorten mielenterveys ongelmia, sillä yksilö saa voimaa joukosta sekä liikkumisesta. Järjestön toiminta estää myös esimerkiksi nuorten paljon puhuttua katujengiytymistä sillä heillä on jotakin aitoa tekemistä esimerkiksi keskustassa turhan pönöttämisen sijaan.

Ei leikata kansan ja nuorten mielenterveydestä!

Jami Mäkelä (LAHTI, 16.07.2023)