Pelastetaan Hämeelinnan Miemalan koulu

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#807

Itse olen pienellä kyläkoululla opiskellut ensimäiset 6 kouluvuottani ja minussakin näkyy tällaisten pienten koulujen hieno vaikutus.

Patrik Kivelä-Paananen (Seinäjoki, 09.09.2023)

#811

Pienet koulut ovat tärkeä asia pienille oppilaille!

Miia Ihonen (Vesilahti, 09.09.2023)

#822

Kun on kasvanut Miemalan koulun kaltaisessa ympäristössä, on mahdotonta ymmärtää miksi joku olisi valmis tuhoamaan niin hedelmällisen maaperän ihmisen kasvulle. Taloustieteilijänä tiedän, ettei joitain asioita voi mitata rahallisessa arvossa, ja oman kylän koulun antama lapsuus on yksi niistä. Säästäkää jostain muualta, kuin lapsista.

Samu Ojanen (Jyväskylä, 10.09.2023)

#828

Miten Miemalan kaltaisen asuinalueen käy, jos koulu viedään pois? Kuka haluaa muuttaa edelleen omakotitalo painotteiselle alueelle syrjempään ilman koulua?

Reetta Juurakko (Tampere, 10.09.2023)

#833

On tärkeää myös jatkossa, että pienillä koululaisilla on mahdollisuus lyhyeen ja turvalliseen koulumatkaan lähellä kotiaan. Myöskin oppiminen on monelle lapselle parempaa ja miellyttävämpää pienemmässä yhteisössä.

Heli Loikkanen (Hämeenlinna, 11.09.2023)

#834

Miemalan ja Hattelmalan lapsille on erittäin arvokasta, että lähialueen lapset käyvät samaa koulua ja voivat kulkea koulumatkat jalan tai pyöräillen jo pienestä pitäen. Koulumatkoilla on merkittävä vaikutus liikuntatottumuksiin.

Olen itse käynyt tässä koulussa ja vaikka en asu enää Hämeenlinnassa, haluaisin että tulevatkin lapset alueella saisivat kokea tämän koulun tarjoaman rauhallisuuden, turvallisuuden sekä kauniin koulun ja ympäristön.

Nykymaailma medioineen on hektinen ja levoton. Annetaan alakoululaisille kaikki mahdollinen pienten koulun rauha oppia ja kehittyä sosiaaliseksi. Se palkitaan tulevaisuudessa!

Elina Myllykangas (Turku, 11.09.2023)

#845

Mielestäni koulua ei pitäisi lakkauttaa

Toni Stolt (Hämeenlinna, 15.09.2023)