Mäki-Matin ja Yrttisuon perhepuistot sekä avoin varhaiskasvatus säilytettävä

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#807

Perhepuistot ja sen tuoma pedagoginen ja sosiaalinen pääoma on äärimmäisen tärkeä osa kehitettäessä keskustan näivettyvien alueiden haluttavuutta nuorille perheille. Näistä olemassa olevista arvokkaista pääomista EI SAA tehdä kertaluokkaista tuloa tiukassa taloustilanteessa.

Timo Tanttu (Jyväskylä, 15.09.2023)

#808

Leikkausten osuessa lapsiin ja nuoriin sekä perheisiin teette hyvin selväksi, että syntyvyyden lasku on ihan oikea suunta Suomessa. Herätkää!

Anna-Leena Venäläinen (Petäjävesi, 15.09.2023)

#822

Mitä Jyväskylä enää olisi, jos Mäki-Matin perhepuistoa ei olisi.

Heidi Naumanen (Helsinki, 15.09.2023)

#839

Minun lapseni eivät enää tarvitse noita puistoja,mutta tulevat sukupolvet kyllä.
Mäkimatin perhepuisto yhdessä harjun kanssa on kaupungin keuhkot. Seuraavana ilmeisesti halutaan vetää harjun alue tasaiseksi niin saataisiin paljon hyvää rakennus aluetta.

Vilho Hihnala (Jyväskylä , 15.09.2023)

#841

‼️ Nyt loppuu tällaisten paikkojen tuhoaminen ‼️

Marko Ohranen (Jyväskylä, 15.09.2023)

#870

Mäkimatin perhepuiston toiminta on erittäin tärkeää lapsiperheille. Tämä saattaa olla ainoa sosiaalinen tapahtuma, jossa vanhemmat käyvät vauvavuoden aikana ja ainut harrastustoiminta, johon heillä on varaa viedä lapsiaan. Puiston toiminnalla on erityinen merkitys vanhemman vertaistuen sekä alle kouluikäisten lasten harrastustoiminnan kannalta. Toivon, että ajattelisitte mielummin lapsia ja heidän vanhempiaan päätöskissänne kuin Lutakonaukion väriasfalttia.

Seidi Kuivasmäki (Vantaa, 15.09.2023)

#909

Ei ole oikein leikata ihmisiltä suuria tukiverkkoja pois, ja samaan aikaan käyttää suuria summia rahaa maalauksiin lutakon aukiolle. Ihmiset ensin.

Sara Sorajoki (Jyväskylä , 15.09.2023)

#955

Missä lupaukset ettei koulutuksiin ja lasten varhaiskasvatuksiin koske heikennykset??

Jarkko Holopainen (Jyväskylä, 15.09.2023)

#956

Perhepuistot ovat tärkeä osa Jyväskylän lapsiperheiden arkea ja paikka, jossa kaikki voivat vaivatta viettää aikaa. On väärin, jos tällaiset ilmaiset ja matalan kynnyksen ajanviettopaikat lopetetaan tai yksityistetään, sillä silloin menetetään todella paljon lapsiperheille tärkeää tilaa. Puhumattakaan siitä arvosta ja merkityksestä, mikä näillä puistoilla on myös jo aikuiseksi kasvaneille jyväskyläläisille.

Emma Venäläinen (Turku, 15.09.2023)

#967

Röyhkeitä päätöksiä säästää koulutoimista ja lasten ja nuorten tasa-arvoisen harrastamisen kustannuksella.

Niskanen Jenni (Jyväskylä , 15.09.2023)

#989

Mäki Matti ja perhepuisto oli lapsuudessani yksi tärkeimmistä puistoista. Se sijaitsee hyvin tärkeällä paikalla, perheet käyvät lapsineen siellä paljon, ja se on yksinkertaisuudessaan liian tärkeä poistaakseen. Toivon että kuuntelette niitä, jotka käyttävät näitä puitteita, ja ymmärrätte kuinka tärkeässä roolissa ne ovat meille.

Evita Tedder (Jyväskylä , 15.09.2023)

#991

Mäki-Matin perhepuistolla on tärkeä paikka lapsuuteni muistoissa. Myös vanhin lapseni on saanut siellä lapsuuden kesiä viettää, kun oli mummolassa hoidossa.

Avoin varhaiskasvatus ja leikkipuistotoiminta sekä näiden tukeminen on arvovalinta. Toivon, että päättäjiltä löytyy selkärankaa nämä palvelut säilyttää!

Anna Moilanen (Tampere, 15.09.2023)

#993

Mäki-Matin perhepuisto ja sen palvelut ovat olleet yksi isoin ylpeydenaihe Jyväskylässä jota kerron keskusteluissa eteenpäin. Matalan kynnyksen yhteisöllisyydestä ei voi näinä aikoina tinkiä piiruakaan. Olisin äärettömän pettynyt kaupungin päättäjiin mikäli Mäki-Matin perhepuiston palveluista tultaisiin tinkimään.

Maaret Talaslahti (Jyväskylä, 15.09.2023)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…