Pohde ei saa vähentää ympärivuorokautisen palveluasumisen paikkoja

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#1003

Täysin kohtuutonta Ylivieskan alueen ikä-ihmisiä kohtaan Pohteen suunnitelmat Sipilän palvelukeskuksen lopettamiseksi. Etenkin ottaen huomioon, mitä supistuksia tänne on jo tehty.

Helena Isosalo (Ylivieska, 08.02.2024)

#1035

Yhtäkään paikkaa ei tule vähentää, ei vuodeosastoilta eikä palveluasumisesta. Nyt on aika kuunnella suorittavaa elintä ruohonjuuritasolla!

Jonna Hietajärvi (Ylivieska , 08.02.2024)

#1040

Säästää pitää, ymmärrän. Mutta tämä on väärä paikka. Arvon päättäjät voivat miettiä itsensä tai läheisensä palvelun piiriin. Kuitenkin lähes jokainen siihen aikanaan joutuu..

Matti Kotta (Ylivieska, 08.02.2024)

#1069

Asioita ei ole ihan ajateltu taas loppuun asti. Minne kaikki nämä vanhukset menevät ja miten heidän oletetaan yhtäkkiä pärjäävän esim. kotihoidon turvin?!

Tessa Piippo (Ylivieska, 08.02.2024)

#1091

Ympärivuorokautisen hoidon paikkojen vähentäminen ei tuota säästöjä, vaan lisää inhimillistä kärsimystä ja kustannuksia.

Eveliina Autio (Ylivieska , 08.02.2024)

#1116

palvelukotien tulee olla omalla paikkakunnalla , jotta ympäristö on tuttu ja omaiset ja ystävät pääsevät vierailemaan. Tilojen pitää olla asianmukaiset eikä huoneiden pieniä kopperoita (kuten näkyy uusissa olevan, wc melkein yhtä suuri kuin huone) Tilojen tulee tukea fyysistä liikkumista ja pihan viihtyisä (luonto) Yhteisten toimintojen ja tilaisuuksien järjestäminen on Sipilän tilois sa helppoa. Mielestäni sinne sopisi myös tämä entinen päivätoiminta. Ihmettelenpä myös, että kuntohoitajaa ei enää ole eikä askarteluohjaajaa. Tietääkseni toimia ei täytetty ao. jäätyä eläkkeelle...

Aira Lehto (Ylivieska, 08.02.2024)

#1125

Miettikää ,onko teillä omaatuntoa,rehellisyyttä päätöksenteossa enää ollenkaan...Nimittäisin tätä touhua epäinhimilliseksi,vanhusten,potilainen,lasten kohdalla...Tästä kärsii kaikki.

Riitta Puusti (Ylivieska, 08.02.2024)

#1128

En halua lähettää rakasta muistisairasta läheistäni hoidettavaksi pois Ylivieskasta. Nyt jo ollut hänelle rankkaa siirtyillä ambulanssilla siirrettynä paikkakunnalta toiselle, kun ei edes terveyskeskuksesta löydy petipaikkaa! Mikä järki on lopettaa hoitopaikat, kun taatusti säästöjä ei tule!

Kati Säily (Ylivieska, 08.02.2024)

#1141

Pohteen hallinnon keventäminen on ensimmäinen leikkauskohde. Johtajien määrän vähintäänkin puolittaminen ja myös palkkojen ja palkkioiden leikkaaminen ensimmäiseksi. Kokous- ja neuvottelukulujen seuraaminen/ karsiminen. Hyvä tehokas logistiikka kaikkeen tekemiseen, maalaisjärki kaikkeen toimintaan ja kysykää kentältä miten se arki oikeasti kannattaa hoitopaikoissa ja kotihoidossa järjestää mahdollisimman kustannustehokkaasti. Hoitopaikkojen vähentäminen ei ole vaihtoehto, sillä sitä varten me veroja työnteostamme olemme maksaneet, että hoitoa ja hoitopaikkoja tarpeeseemme löytyy.

Anne Isoaho (Ylivieska, 09.02.2024)

#1185

Äitini sai saattohoito tilanteessa ala-arvoista hoitoa Ylivieskan vanhusten hoidossa, ympärivuorokautista hoitoa ei saatu vaikka tarve olisi ollut pakottava äitinikin mielestä.

Vappu Saloranta (Hirvensalmi, 09.02.2024)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…