Perukaa Daavidin linko – loppu kansanmurhan rahoittamiselle

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#6

Israelin aseteollisuus ja valtion politiikka ovat hyvin vahvasti kytköksissä toisiinsa. Suomen solmimat asekaupat toimivat taloudellisena kannustimena palestiinalaisten kansanmurhan jatkumiselle; tätä ei voi hyväksyä, ja asekauppa on peruttava. Kansanmurhaa ei voi tukea sadoilla miljoonilla euroilla.

En tiedä, mikä olisi painavampi syy perua asekauppa, kuin meneillään oleva kansanmurha, häikäilemättömät sotarikokset ja todistetut rikokset ihmisyyttä vastaan. Vähintä, mitä voitte tehdä, ja vähintä, mitä voimme vaatia, on, että asekaupat perutaan. Tämä on ainoa asianmukainen lähestymistapa, joka perustuu sekä jaettuun inhimillisyyteen että Suomen valtion sitoutumiin sopimuksiin ja arvoihin.

Suomen Ulkoministeriö esittelee allekirjoittamaansa Suojeluvastuuta esimerkiksi ilmaisemalla, että "Suojeluvastuun tavoite torjua ja ehkäistä joukkomittaisia julmuusrikoksia tukee Suomen turvallisuuspolitiikan, ihmisoikeuspolitiikan ja kehityspolitiikan tavoitteiden toteuttamista. Toiminta suojeluvastuun vakiinnuttamiseksi tukeutuu myös perustuslain 1 §:ään, jonka mukaan Suomi osallistuu kansainväliseen yhteistyöhön rauhan ja ihmisoikeuksien turvaamiseksi sekä yhteiskunnan kehittämiseksi." (2020)

Suomen tulee kantaa vastuunsa ja perua asekaupat.

Riina Nykänen (Helsinki, 09.01.2024)

#7

Daavidin lingon perumisen tulee olla alku Suomen asekaupan lopettamiselle Israelin kanssa.

Saima Visti (Helsinki, 09.01.2024)

#29

Suomi ei voi jatkaa Israelin suorittaman palestiinalaisten kansanmurhan tukemista rahoittamalla sitä asekaupoilla, tai muutenkaan.

Maria Rannanheimo (Helsinki, 09.01.2024)

#37

Herätkää! Lopettakaa tämän mielivaltaisen joukkotuhonnan tukeminen.

Jasmi Mäenpää (Inari, 09.01.2024)

#100

Vapaa Palestiina!

Otto Lume (Helsinki, 10.01.2024)

#142

Elkää nyt jumalauta

Henri Kaukotie (Hyvinkää , 10.01.2024)

#178

Suomen Lähi-idän instituutin säätiön tutkija Antti Tarvaisen mukaan Israelin toimissa ei ole kyse vain Gazaa hallitsevan äärijärjestö Hamasin vastaisesta sodasta, vaan alueiden haltuunotosta ja palestiinalaisten karkottamisesta paljon laajamittaisemmin kuin viime vuosina on nähty. On moraalitonta käydä asekauppaa Israelin kanssa.

Tuuli Pohjola (Helsinki, 10.01.2024)

#186

Olette historian väärällä puolella mikäli ette Peru asekauppoja ja lakkaa tulemasta Israelin Palestiinalaisiin kohdistuvaa kansanmurhaa.

Sumu Humppa Asikainen (Tampere, 10.01.2024)

#195

Asekauppoja ei voi tehdä kansanmurhaa suorittavan Israelin kanssa.

Viima Härmä (Espoo, 10.01.2024)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…