Kertunlaakson kouluun parakit

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#10

Sekä lasten,että vanhempien hyvinvoinnin ja kouluturvallisuuden kannalta,erittäin tärkeää saada parakit Kertunlaaksoon.

Saana Keto (Seinäjoki, 08.02.2024)

#34

Adressissa mainittujen asioiden lisäksi Hyllykallion koulussa on omien kokemuksieni perusteella sisäilmaongelmia, jotka tulevat vaikuttamaan erittäin todennäköisesti lapsen mahdollisuuksiin käydä koulua negatiivisesti, etenkin kun taustalla on aiempi altistuminen vakaville sisäilmaongelmille.

Henna Latosaari (Seinäjoki, 08.02.2024)

#84

Olemme monet vanhemmat erittäin huolissaan tulevaisuuden kouluyhteiskunnasta ja priorisoinnista. Kertunlaakso on toiminut vielä ns. pienkoulu periaatteella. Koko kylä kasvattaa. Lapsimäärät ovat vielä hallittavissa ja tilaa on. Toivomme todella että monen monen nuoren hyväksi osattaisiin nähdä tämä väliaikaisratkaisu kannattavana eikä lähdetä lasten aseman kautta ja kustannuksilla tekemään hätiköityjä muutoksia. Pidetään pienet ja nuoret lähellä. Pidetään heidät kertunlaaksossa.

Jasmine Hytönen (Seinäjoki, 08.02.2024)

#93

Kannatan adressia myös Hyllykallion 5.-luokkalaisen vanhempana, sillä Hyllykallion 5v-luokka on ääriään myöten täynnä Kertunlaakson oppilaiden siirryttyä sinne. Luokkatilat ovat erittäin ahtaat, happi loppuu, lapsilla on päänsärkyä ja moni on ahdistunut metelistä ja ahtaudesta. Helpottaisi myös Hyllykalliolla tulevana lukuvuotena, jos Kertunlaakson vitoset jäisivät omaan kouluun.

Tuuli Kurkimäki (Seinäjoki, 08.02.2024)

#105

LUE ENNENKUIN KUOLET. SENSUROIMATONTA TIETOA:
positv.fi, rapsodia.info, umv, ten.ithelvm <-
kanto.media. nykysuomi, moc.imousykyn <-
mkr

Kari Aava (Tampere, 09.02.2024)

#174

Lapsille lisää tilaa

Elina Luomanen (Seinäjoki , 16.02.2024)

#179

Ei isoja luokkia alueen muihin kouluihin sekä oppilaiden nykyisten luokkien hajottamista.

Matti Takala (Seinäjoki, 16.02.2024)