Vetoomus Päiväkoti Aleksin säilyttämiseksi

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#1

Päiväkoti Aleksi tarjoaa maailman parasta varhaiskasvatusta, jokainen lapsi ansaitsee tällaisen alun elämälleen kodin ulkopuolella.

Outi Härkönen (Helsinki, 12.02.2024)

#24

Turvallinen, lämminhenkinen paikka. Ystävällinen henkilökunta.

Jaana Kuusivuori (Tuusula, 12.02.2024)

#31

Uutiset valtavasta päiväkodista Kruununhaassa ovat saaneet monet perheet miettimään muuttoa pois Helsingistä lasten edun vuoksi. Päiväkoti Aleksi on todella tykätty lasten ja vanhempien keskuudessa. Aiemmat kokemuksemme selkeästi isommasta Helsingin päiväkodista ovat olleet päin vastaiset, siellä oli todella turvatonta ja jopa hengenvaarallista ja henkilökunnan vaihtuvuus ja saatavuus oli todella huonoa. Päiväkoti Aleksissa on ollut aina tuttu, sydämellä töitä tekevä henkilökunta ja päiväkodin koko on ollut todella hyvä. Pihassa on lapsien turvallista leikkiä, kun hoitajilla on näköyhteys joka paikkaan ja hoitajat tuntevat kaikki lapset nimeltä (myös eri ryhmien lapset). Tämä luo myös lapselle turvallisuudentunnetta, kun tutut lapset ja henkilökunta ovat ympärillä ja päiväkotiin on aina kiva mennä.

Henna Eskola (Helsinki, 12.02.2024)

#35

Aleksi säilytettävä!!

Auli Joutsenoja (Oulu, 12.02.2024)

#46

Olen kahden Aleksin päiväkodissa erittäin hyvin viihtyneen lapsenlapsen isä. Minulla ja vaimollani on ollut hyvä onni siinä että omat 4 lasta ja 6 lastenlasta ovat saaneet käydä pienessä tai pienehköissä päiväkodeissa, missä on ollut kodikas ja turvallinen ilmapiiri ja enemmän jatkuvuutta kuin suurissa päiväkodeissa, joiden ongelmista saa säännöllisesti lukea ja kuulla tuttavilta. Aleksissa on näkynyt samoja opettajia joka vuosi, ja lapsenlapsemme ovat tyytyväisiä. Miksi rikkoa jotakin joka toimii hyvin? Kenen etuja tällä jättipäiväkodilla ajetaan, ei ainakaan lasten vanhempien, isovanhempien ja Aleksin päiväkodin opettajien etuja.

Marko Katila (Espoo, 12.02.2024)

#54

Jättipäiväkodit eivät tee hyvää lapsille eikä aikuisille.

Sini Antila (Helsinki, 12.02.2024)

#67

Haluaisiko kukaan oikeasti lapsensa suureen tehotuotettuun varhaiskasvatusyksikköön vai todetusti toimivaan päiväkotiin jossa lapsilla on hyvä olla ja työntekijätkin voivat hyvin? Toivon rohkeutta tehdä sellaisia päätöksiä jotka kaupungin päättäjistä oikeasti toimivat, eivätkä vain esim. noudattele yleistä pienten keskityshyötyjen tavoittelemisen linjaa joilla voi olla vakavat, vaikkakin vaikeasti kvantifioitavat, välilliset haitat kaupungin vetovoimaisuuteen ja kansalaisten tyytyväisyyteen.

Ville Kylmänen (Helsinki, 12.02.2024)

#89

Matka Katajanokalta Maurinkadulle on liian pitkä ja hankala. Suunnitellun yksikön koko on myös kovin suuri.

Antti Joensuu (Helsinki, 12.02.2024)

#95

On my visits to my grandchildren in Helsinki, I have always been impressed with how happy the children are at this daycare and believe it would be a loss to my son's community if it were to close.

Andrew Kaye (OXFORd, 12.02.2024)

#98

I am a grandparent a child in this daycare. Both my husband and I are so impressed with what this daycare offers the children. Our daycares in the UK do not offer the same high quality care. Whenever we visit, we are overwhelmed by how considerate the staff are towards the children - and towards us visitors! We would be very sad to see it close.

Marilena Kaye (OXFORD, 12.02.2024)

#111

1.Varhaiskasvatuksen laatu ei ole suurissa yksiköissä, vaan kodinomaisissa pienissä.
2. Matka suunniteltuun uuteen yksikköön on kohtuuttoman vaikea ja pitkä, ilman omaa autoa ei onnistu pienten lasten kanssa.

Riitta Joensuu (Helsinki , 12.02.2024)

#148

Aleksin päiväkoti on lämmin, turvallinen ja toimiva yhteisö, jossa ihmiset tuntevat toisensa ja henkilökunnan vaihtuvuus on ollut pientä. Älkää rikkoko sellaista, mikä toimii.

Kaisa Kosonen (Helsinki, 12.02.2024)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…