Säästetään Suikkilan terveysasema

Me allekirjoittaneet vetoamme Suikkilan ja Mälikkälän asukkaiden puolesta: Suikkilan terveysasemaa ei saa lakkauttaa!

Kaupunginvaltuusto edellyttää, että perusterveydenhuollon terveysasemaverkostoa tehostetaan niin, että syntyy merkittävää säästöä. Säästöä ajatellaan syntyvän, kun terveysasemat keskitetään suuremmiksi kokonaisuuksiksi.

Suurempia kokonaisuuksia pidetään palveluiltaan parempina.

Lisäksi ajatellaan, että Suikkilan terveysaseman kaltainen, pieni kahden lääkärin asema on pulassa lääkärin sairastapauksessa.

Terveysaseman lopettaminen koskettaisi noin viittätuhatta asukasta.

Me allekirjoittaneet edellytämme puolestamme, että perusterveydenhuollon verkostoa tehostetaan niin, että pienet toimivat terveysasemat säästetään.

Meidän mielestämme säästöä syntyy, kun lääkärin sairastapauksessa sijainen matkustaa tänne Suikkilaan eikä viisituhatta asukasta matkusta suurempiin kokonaisuuksiin päin. Me säästämme siinä aikaa ja rahaa.

Suuremmissa kokonaisuuksissa on kieltämättä jatkuvasti monipuolisia laboratorio- ja röntgenpalveluja. Mutta miksi me siellä varmuuden vuoksi jonottaisimme? Vakavammat tapaukset on jo muutenkin hoidettu näissä suurissa kokonaisuuksissa.

Suikkilan heikkokuntoiset vanhukset ja pienet kuumepotilaat haluavat ihmisläheistä ja riittävää terveydenhoitoa sekä peruslaboratoriopalvelua tässä lähellä, omassa Suikkilan terveyskeskuksessamme.

Me allekirjoittaneet vetoamme Suikkilan ja Mälikkälän asukkaiden puolesta: Säästetään Suikkilan terveysasema!

Suikkilan terveysaseman lopettamista vastustava adressi luovutetaan viikon 50 alussa. Tällöin adressi ehditään huomioida asian valmistelussa. Asia käsitellään 19.12.2007.

Adressin voi käydä allekirjoittamassa myös Suikkilan Lämpö Oy:n toimistossa 22.11. - 7.12.2007 osoitteessa Kustavintie 4, klo 8 - 16.

Postipiiri 20320 asukkaiden puolesta adressin keruun koordinoi
Tanja Soinio