Suomeen "tulevat" nuoret saa karkoittaa kun tulevat täysi-ikäisiksi

Suomeen "tulevat" nuoret saa karkoittaa

Me allekirjoittaneet vaadimme, että Maahanmuuttovirasto karkoittaa ja ottaa huomioon seikat tehdessään päätöksiä tänne "alaikäisinä" tulleiden turvapaikanhakijoiden jatko-oleskeluluvista. 

Syksyllä 2015 Suomeen tuli yksin yli 3000 "alaikäistä" turvapaikanhakijaa ja lisää tullut tuhansia 2016 ja 2017 aikana, ja suurin osa heistä saa vuoden oleskeluvan. Nyt moni on täysi-ikäistymässä ja ennakkotapaus (HS 10.8. ja SK 16.8.) osoittaa Migrin päätyvän antamaan kielteisen päätöksen jatkoluvalle, ja siten karkotuspäätöksen nuorille ihmisille, jotka ovat olleet maassa eleätettävänä jotta suvaitsevaisto tuntisi itsensä paremmiksi ihmisiksi jotta Irakilainen ns. voisi elää ja nauttia kelagoldin eduista.  Kun "Alaikäinen" elitasopakolainen on täyttänyt 18 v hänen pitää käännyttää välittömästi takaisin omaan kotimaatansa rakentamaan, koska siellä on valmiina jo suvun lapset, naiset ja vanhukset ja näin ollen toivottavasti suomesta viety tietotaito on hyödyksi omassa maassaan.

Nuoret elintasopakolaiset saavat toki suomessa tärkeitä ja luotettavia ihmissuhteita. Näiden tuhansien nuorten ympärillä on toiminut kymmeniä tuhansia suomalaisia aina vastaanottovaiheesta kotoutumisvaiheeseen, edustajia, ohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, lakimiehiä, valmentajia, opettajia, tukihenkilöitä, joukkuekavereita ja kummiperheitä, jotka ovat ottaneet nuoret osaksi omaa perhettään. Me koemme, että nämä oman maansa vihaajat pitäisi auttaa samalla intensiivillä syrjäytyneitä kymmeniätuhansia suomalaisia nuoria, mutta he eivät anna välittämistään ja aikaansa suomalaiselle syrjäytyneelle jotka tekevät itsemurhia useita kymmeniä vuodessa.

 

jatkolupia ei saa uusia koska kokonaiskuvassa  näemme, että jatkoluvat eivä ole suomalaisten nuorten, eikä koko yhteiskuntamme etu.  Elitasopakolaiset pitää palauttaa takaisin kotimaahansa koska suomi ei ole mikään koko maailman sosiaalitoimisto.


Vapaaehtoistyöntekijä    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi


TAI

Adressin tekijä näkee kaikki antamasi tiedot.