Teatteri Avoimet Ovet koditon!

TEATTERI AVOIMET OVET KODITON!


Kansanvalistusseuran säätiö on irtisanonut Teatteri Avoimien Ovien Kannatusyhdistys ry:n vuokrasopimuksen 31.12.2012 lukien. Kansanvalitusseura ottaa teatterin tilat hallintonsa toimistokäyttöön.

Teatteri Avoimet Ovet on toiminut Museokadulla vuodesta 1998 ja näytäntövuosi 2013 on teatterin 15-vuotisjuhlavuosi. Juhlanäytelmän harjoitukset alkavat syyskaudella ja ensi-ilta on 12.2.2013; esityksen ohjaa teatterin taiteellinen johtaja Heini Tola.

Teatteri Avoimien Ovien Ystävät ry:n hallitus ja me allekirjoittaneet ilmaisemme syvän huolemme siitä, että runsaasti palkintoja saaneen, vakiintuneen kulttuuriteatterin toiminta on uhattuna. Juhlavuosi lähestyy; sen yhteyteen on suunniteltu teatteriesityksen lisäksi nimenomaan Töölöön ja kantakaupunkiin liittyviä tapahtumia. Teatteri Avoimien Ovien Ystävät ry on järkyttynyt pitkäaikaisen vuokranantajan täydellisestä suunnanmuutoksesta teatteritaiteen tukemiseen.


Lähettäkää tämä viesti eteenpäin ystävillenne ja kaikille niille, jotka haluavat tukea Teatteri Avoimien Ovien toimintaa. Toivomme runsaasti allekirjoituksia 3.6. mennessä, minkä jälkeen adressi toimitetaan Helsingin kaupungin  kulttuuritoimesta vastaaville.


Helena Peltola-Yrjölä    Ota yhteyttä adressin tekijään