Tekojää Hankoon - Konstisbana till Hangö

Kiitos kaikille adressin allekirjoittaneille. Adressi on suljettu ja se luovutettiin 192 nimenkirjoittajan allekirjoittamana ja 1702 nimeä eli yhteensä 1894 nimeä sisältävien, kaupoissa ja kahviloissa kerättyjen vanhanaikaisten nimilistojen kanssa Hangon kaupunginhallitukselle 2.4.2007 klo 17.45.
Hangon kaupunginhallitus hakee mm. adressin innoittamana 700 000 € investointiin avustusta jo vuodelle 2009.

t. Jari

Hanko kaipaa asukkailleen ja Hangossa talviaan viettäville virkistävään ja hauskaan ulkoiluun mm. jääkiekko, kaunoluistelu,curling jne. soveltuvaa katettua tekojäätä.

Toivommekin tällä adressilla saavamme tukea Hangon päättäjille, että he osaavat oikeassa tilanteessa tehdä viisaan päätöksen ja tekojää vihdoin saadaan kaiken kansan iloksi Hankoon.

Hangossa on usein pitkä ja leuto alkutalvi aiheuttaen, että luistelu on mahdollista usein vain muutaman viikon ajan talvessa. Katettu "areena" on myös kesäisin erittäin käyttökelpoinen mm. teatterille, markkinoille, tanssille ja kaikille muille vastaaville tapahtumille.

Hangö saknar en konstisbana för sina invånare för utövning av vinteridrott typ ishockey,familjeskrinning skönskrinning,curling etc.

Vi hoppas med denhär adressen få Hangö stads beslutsfattare att göra ett klokt beslut och få en konstisbana till Hangö, till alla invånares glädje.

I Hangö har vi pga. dåliga vintrar endast några få veckors möjlighet till skridskoåkning. En ”täckt arena”passar sommartid också till t.ex teater marknader dans och många andra evenemang.


Jari Aspinen, Jouko Kavander, Joakim & Ralf Welander    Ota yhteyttä adressin tekijään