TULE MUKAAN I am Christian -kampanjaan!

 Me allekirjoittaneet olemme kristittyjä ja kannatamme kristillisiä arvoja maassamme. Haluamme rakentaa yhteyttä kaikkien ihmisten kanssa riippumatta siitä, millaista arvomaailmaa hän edustaa. Mielestämme jokaisella ihmisellä tulisi olla oikeus omaan mielipiteeseen ja vakaumukseen ilman että sen takia joutuu syrjityksi työyhteisössä, harrastustoiminnassa tai missä tahansa ihmisten välisissä kohtaamisissa.  

Kristittyinä olemme kuitenkin joutuneet tilanteeseen, jossa meidät ja meidän lapsemme pakotetaan ajattelemaan samalla tavalla kuin ryhmä ihmisiä, jotka edustavat vähemmistöä kansassamme.  Onko tämä demokratiaa ja sivistysvaltiolle ominaista toimintaa? Mihin on hävinnyt uskonnon-, sana- tai mielipiteen vapaus, joka on säädetty Suomen laissa? Haluamme myös kysyä, kuka määrittää kansamme moraaliset arvot ja kenen moraali on parempi kuin toisen?

Tällä kampanjalla haluamme rohkaista kristittyjä ilmaisemaan mielipiteensä ja pitämään kiinni niistä arvoista, jotka kristillisyyteen kuuluvat. Lisäksi voit vaikuttaa #IamChristian.


Rakkauden kosketus ry; Aulikki Hartikainen-Piipponen ja Veijo Piipponen    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Rakkauden kosketus ry; Aulikki Hartikainen-Piipponen ja Veijo Piipponen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )