Tykin wanhojen tanssien 2021 siirtäminen tai järjestelyjen muuttaminen

Me allekirjoittaneet Tampereen yhteiskoulun lukion opiskelijat tahdomme vuoden 2021 vanhojen tansseja siirrettäväksi esimerkiksi toukokuuhun tai elokuun alkuun.

Monet meistä ovat odottaneet vanhojen päivää koko elämämme ja käyttäneet useita satoja euroja sitä varten. Jos tanssit järjestetään väkisin helmikuussa, joudumme tanssimaan maskien kanssa, vain 1 tai 2 perheenjäsentämme pääsee katsomaan tärkeää päiväämme, useat tanssiperinteet (mm. oman tanssin jakautuminen, läheisten kanssa tanssiminen) joudutaan hylkäämään kontaktien minimoimiseksi ja emme todennäköisesti saa vanhojen jatkoja ollenkaan. Kaiken lisäksi vanhojen järjestäminen edes turvajärjestelyiden kanssa on tässä tautitilanteessa erittäin riskialtista. Siksi me allekirjoittaneet pyydämme, että mahdollisuuksia siirtää tansseja esimerkiksi toukokuulle tai elokuulle kartoitetaan, jotta voisimme saada unelmiemme päivästä kaiken irti. 

Yksittäiset lukiot ympäri Suomea ovat jo valmistautuneet tanssien siirtämiseen. On hyvin todennäköistä, vaikkakaan ei varmaa, että toukokuussa tai ainakin elokuussa tartuntatilanne on paljon parempi kuin helmikuussa, joka on kuitenkin jo 2,5 kuukauden päässä. Toivottavasti otatte allekirjoittaneiden toiveet huomioon.

Jos siirtäminen ei onnistu, toivomme, että areenalla tanssijat jaettaisiin kahteen settiin tai kaikki tanssijat tanssisivat kahdesti, jotta areenalle voitaisiin ottaa enemmän yleisöä.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Alina Aarnio voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…