UUSI VANHAN VAASAN ALAKOULU RAKENNETTAVA NYKYISELLE PAIKALLE

ADRESSI VAASAN KAUPUNGIN PÄÄTTÄJILLE  

Vanhan Vaasan uuden alakoulun sijainti:

Kannatamme yhteiskoulua, mutta haluamme Vanhan Vaasan alueen kehittyvän entisestään, säilyttävän vetovoimansa sekä houkuttelevan alueelle uusia lapsiperheitä ja muita asukkaita.

Paras vaihtoehto sijoittaa nykyinen Vanhan Vaasan alakoulu, Alkulan päiväkoti (jossa myös sisäilmaongelma) sekä kirjasto nykyiselle paikalle. Toivomme myös tiiviimpää yhteistyötä (esim. Tandem) Haga skolan kanssa.

Vaikka piha-alue jäisi näin pienemmäksi, kuin Variskan tontilla, tilaa on kuitenkin enemmän = kenttä, metsät ja yhteiset alueet Haga skolan kanssa!

Annetaan Variskan yläkoulun toimia omanaan ja säilyttää piha-alueensa, joka on tärkeä osa heidän LIIKKUVA KOULU -projektia.

Etuja Variskan tontille rakentamiselle ei juurikaan ole, eikä nykyinen kouluverkkoselvitys tätä tukisi. Muistutamme myös että Vanhan Vaasan koulu ei ole ainoa alakoulu joka siirtyy Variskan yläkouluun seitsemännellä luokalla, joten mitään etua nivelvaiheen poistumisesta ei näin ole.
Tärkeämpää olisi integroida esikoululaiset koulumaailmaan, jotta tämä nivelvaihe olisi mahdollisimman helppo!

TÄTEN ME ALLEKIRJOITTANEET HALUAMME ALUEELLE TOIMIVAMMAT PERUSPALVELUT KYMMENIKSI VUOSIKSI ETEENPÄIN! HALUAMME KOULUN SIJOITETTAVAKSI NYKYISELLE PAIKALLE, EI VARISKAN YHTEYTEEN JA UUTTA KOULURAKENNUSTA SUUNNITELTAESSA OTETTAVAN HUOMIOON ALUEEN ASUKKAIDEN MIELIPIDE!


Vanhan Vaasan vanhempainyhdistys, Vanhiksen Vanhemmat r.y    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Vanhan Vaasan vanhempainyhdistys, Vanhiksen Vanhemmat r.y voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Tulisiko avioliittolain olla sukupuolineutraali?