Vanhaa iskelmä-, tanssi- ja kansanmusiikkia Radio Suomeen

Radio Suomi ja pääkaupunkiseudun alueradio Ylenaikainen on siirtynyt enenevässä määrin koostamaan soittolistansa amerikkalaisperäisestä tai -vaikutteisesta jumputusmusiikista ilmeisenä päämääränään saada kanavalle nuoria.

Yhä suurempi joukko ihmisiä, jotka eivät arjen radion ohjelmavirrassa tahdo kuunnella pelkästään klassista musiikkia, poppia tai rockia. On myös huolestuttavaa, että valtava määrä upeaa musiikkia jää levyhyllyjen kätköihin vain satunnaisesti erityisohjelmissa soitettavaksi.

Me allekirjoittaneet vaadimme, että vanha tanssi- ja iskelmämusiikki ja jazz sekä uusi ja vanha kansanmusiikki otetaan olennaiseksi osaksi Radio Suomen soittolistojen musiikkivirtaa.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Sauli Heikkilä voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Pitäisikö turkistarhaus kieltää?