VETOOMUS PÄIVÄKOTI TOUHULA KURKIAURAN TOIMINNAN JATKAMISEN PUOLESTA

Me Järvenpään Touhula Kurkiauran lasten vanhemmat haluamme vedota Touhulan johtoon ja samalla Järvenpään kaupunkiin Kurkiauran päiväkodin säilyttämiseksi. Ymmärrämme, että tilanne on haastava, mutta päiväkodin toiminnan jatkaminen olisi useista syistä erittäin tärkeää.

Touhula Kurkiauran lähialueella on erittäin paljon lapsiperheitä ja alue kasvaa koko ajan uudisrakentamisen myötä. Lasten määrä on varmasti kasvamassa vielä huomattavasti entisestään lähivuosina ja kysyntä oman alueen päiväkodille tulee varmasti kasvamaan. Järvenpään päiväkodit ovat täynnä ja tämän päiväkodin lapsimäärän sijoittaminen kaupungin päiväkoteihin tulisi olemaan erittäin haasteellista. 

Olisi erittäin tärkeää, että lapset saisivat olla päiväkodissa omalla alueellaan, jotta aikanaan kouluun saisi mennä tuttujen lasten kanssa. Jos lapset sijoitetaan eri puolille kaupunkia, koulun alkaessa tulee vastaan tilanteita, joissa omasta päiväkodista ei välttämättä tule ketään kaveria samaan kouluun. 

Touhula Kurkiaura sijaitsee lisäksi pääkaupunkiseudulle suuntautuvan työmatkaliikenteen kannalta erittäin hyvällä paikalla. Lähes kaikki Helsingin seudulle autolla töihin kulkevat ajavat aivan päiväkodin vierestä. Lisäksi Ainolan junaseisakkeen läheinen sijainti tekee päiväkodista erittäin suositun työmatkaliikennettä ajatellen.

Lisäksi me vanhemmat toivoisimme, että lapsemme saisivat jatkaa päiväkotitaivaltaan tuttujen ja aivan ihanien kasvattajien kanssa. Henkilökunta päiväkodissa on todella ihanaa ja ammattitaitoista. Kaikesta toiminnasta näkee, miten tärkeää ja arvokasta heidän työnsä on ja miten tärkeitä lapset heille ovat. Lapsilla on tässä päiväkodissa todella hyvä olla niin ihanan henkilökunnan kuin tilojenkin puolesta! Me vanhemmat olemme erittäin tyytyväisiä päiväkodin toimintaan!

Samalla haluaisimme vedota Järvenpään kaupunkiin, että käytössä olevan palvelusetelin arvoa suhteutettaisiin päiväkodin toimintakustannuksiin paremmin edellä mainituista syistä.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Pasi Sainio voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Kannatatko kuolemantuomiota?