Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#16451 Kalifornia sallii homoliitot - keskustelu käy kuumana useissa muissakin osavaltioissa

29.06.2013 07:34






Yhdysvaltain korkein oikeus katsoi aiemmin tällä viikolla, että kielto loukkasi homoseksuaalien kansalaisoikeuksia. Kalifornia on jo 13. osavaltio, joka sallii homoliitot.

Yhdysvaltojen osavaltion Kalifornian oikeusistuin poisti perjantaina kiellon, joka esti samaa sukupuolta olevia pareja menemästä naimisiin.

Tasa-arvoiset avioliitot tulivat mahdolliseksi sen jälkeen, kun Yhdysvaltain korkein oikeus kumosi alempien tuomioistuinten kieltävät päätökset. Kalifornian oli kuitenkin muodollisesti poistettava kielto, jotta tasa-arvoinen avioliittolaki astui osavaltiossa voimaan.

Samaa sukupuolta olevien avioliitot tulivat mahdollisiksi saman tien. Vain minuutteja kiellon kumoamisen jälkeen asiasta oikeustaistelua käynyt homopari ilmoitti menevänsä naimisiin heti samana iltana Los Angelesin kaupungintalolla.

Yhdysvaltain korkein oikeus katsoi aiemmin tällä viikolla, että kielto loukkasi homoseksuaalien kansalaisoikeuksia. Kalifornia on jo 13. osavaltio, joka sallii homoliitot.

Kalifornian oikeusistuimella oli 25 päivää aikaa panna korkeimman oikeuden päätös täytäntöön, joten asiantuntijat olivat yllättyneitä avioliitto-oikeuden hyväksymisestä jo kahden päivän jälkeen.

Korkeimman oikeuden päätös on kuumentanut keskustelua yhdysvaltalaisia jakavan avioliitto-oikeusaiheen ympärillä useissa eri osavaltioissa.

Esimerkiksi Pennsylvaniassa, Arizonassa, Oregonissa, Ohiossa ja Arkansasissa päättäjät ja aktivistit ovat käynnistäneet keskustelua ja tehneet aloitteita homoliittojen sallimiseksi. Tasa-arvoista avioliittoa koskevia oikeustapauksia on vireillä muun muassa Utahissa, Michiganissa, New Mexicossa ja New Jerseyssä.





Vieras

#16452 Re: Kalifornia sallii homoliitot - keskustelu käy kuumana useissa muissakin osavaltioissa

29.06.2013 07:40

#16451: - Kalifornia sallii homoliitot - keskustelu käy kuumana useissa muissakin osavaltioissa




Se,  mikä tänään näyttää voitolta,
voi huomenna olla jotakin aivan muuta.
Viisautta olisi varautua siihenkin mahdollisuuteen.

 

Se Fedja setä ei suostunutkaan tulemaan kirjakaupan listan mukana tänne katsottavaksemme,  kokeillaas jos se tulis ton kissansa kanssa:

 

http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9511240455

 


Vieras

#16453 Re: Re: Kalifornia sallii homoliitot - keskustelu käy kuumana useissa muissakin osavaltioissa

29.06.2013 07:57

#16452: - Re: Kalifornia sallii homoliitot - keskustelu käy kuumana useissa muissakin osavaltioissa

Se,  mikä tänään näyttää voitolta,
voi huomenna olla jotakin aivan muuta.
Viisautta olisi varautua siihenkin mahdollisuuteen.

 

 

Mitähän tämä arvoituksellinen viesti mahtaa tarkoittaa? Voisiko profeetta Jouko Piho selittää?

Kesäperhonen

#16454 Re: Re: Re: Kalifornia sallii homoliitot - keskustelu käy kuumana useissa muissakin osavaltioissa

29.06.2013 08:40


Vieras

#16455

29.06.2013 10:17

Minulla ei ole mitään samaa sukupuolta olevia pareja vastaan mutta mielestäi avioliitto ei liity heidän kumppanuuteensa mitenkään. Se on kirkollinen toimitus ja kirkko on mennyt syvälle toimiessaan omaa aiempaa jyrkkää käsitystään vastaan vihkiessää homopareja pyhään avioliittoon. Itse en edes usko Jumalaan enkä täten pyhän toimituksen painoarvoo mutta selkeästi kirkko sotii itseään vastaan homoliittojen hyväksymisessä. Rappiota, sanon minä! :)

Vieras

#16456 Re:

29.06.2013 11:33

#16455: -

Saas havaata haluavatko päätäjät entisen Neukkulan tielle. Hehän sen jo ovat kokeneet mitä seurasi, kun kirkot poltettiin ja muutettiin juottoloiksi!

Tais Putin hymyyllä itsekseen, kun näki meidän Setalaaset huhtomas, aiva kun olis jo liponu huuliaan..:D "Rappiolla on hyvä olla?"

 

Entä muut vähemmistöt?

#16457 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

29.06.2013 11:59

#16445: res.matr. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

Minusta on aika ihmeellistä että on ikäänkuin unohdettu kokonaan että on muitakin vähemmistöryhmiä kuin homot ja lesbot. Jos lähdetään sille tielle, että "ei pidä olla ennakkoluuloinen, suvaitsematon ja ahdasmielinen" olisi hdonmukaista olisi olla yhtä suvaitsevainen kaikkia kohtaan.

Yhä vain pidetään itsestäänselvyytenä että ainoa oikea suhdemuoto on PARIsuhde, joka kestää kuolemaan asti.

Eräs homoliikkeen taholta vaiennettu ryhmä ovat polyamoristit. He nostivat viime vuonna äläkän Helsinki Pride -tapahtuman yhteydessä, sen vuoksi että heitä oli vaadittu "pitämään turpansa kiinni mediassa että saadaan tämä sukupuolineutraali avioliitto läpi".

 

http://ranneliike.net/teema/helsinki-pride-2012-monisuhteiset-toivovat-suvaitsevaisuutta?cid=9&aid=8566

 

Avioliitto sinänsä ei minusta voi perustua pelkälle tunteelle ja halulle elää yhdessä kun ollaan niin rakastuneita. Se on säilynyt instituutiona läpi vuosisatojen siksi, että siinä on ollut jotain JÄRKEÄ. Yhteiskunta on tarvinnut avioliittoinstituutiota ja se on luotu yhteiskunnan taholta enemmän velvoitteeksi kansalaisia kohtaan kuin joksikin kivaksi jutuksi, joka kaikkien pitää saada. Yhteiskunnalla ei ole syytä tukea avioliittoa vain siltä pohjalta että rakkaus on niin hieno juttu.

Tai jos on, niin sitten pitäisi sallia tämä ihana avioliitto-oikeus muillekin ihmisryhmille oman taipumuksensa mukaisesti. Jos ajatellaan asiaa esim. polyamoristien kannalta, niin tällä hetkellä yhteiskunta pakottaa heidät valitsemaan useista rakkauden kohteistaan yhden. Ja käytännössä hylkäämään muut, koska useimmiten suhteet muihin eivät voi toimia pelkkänä ystävyyssuhteena, jos romanttisia suhteita on puolin ja toisin.

Ja silloin kun homoudesta ei puhuttu, niin siitä ei vain puhuttu. Mutta polyjen elämäntapa tuomitaan lähes joka ikisessä TV-sarjassa. Useita suhteita tai syrjähyppyjä harjoittavat esitetään vastenmielisinä ja tunteettomina ihmisinä, jotka särkevät sydämiä.

Ja sen verran olen polyjen keskinäistä keskustelua ym. seurannut, että he itse pitävät taipumustaan enemmän ominaisuutena kuin tietoisena valintana. On sinänsä järkeenkäypää että joillakin ihmisillä on enemmän taipumusta monisuhteisuuteen kuin toisilla, ja jotkut voivat havaita sen hyödylliseksi ja toimivaksi tavaksi elää.

 

Painotan lopuksi, että en itse pidä polyamorismia yhtään sen enempää virallistamista tarvitsevana suhdemuotona kuin homoliittojakaan. Avioliitto kuuluu yhden naisen ja yhden miehen välille. Mutta muunkinlaisia suhdemuotoja voidaan suvaita, ja jos lähdetään siitä että avioliiton tulee perustua vain tunteelle, sen pitäisi olla mahdollista kaikille rakastuneille sukupuolesta ja rakastettujen määrästä riippumatta.

Järkyttävää on se, että kun puhutaan "seksuaalivähemmistöistä", tarkoitetaan vain ja ainoastaan homoja ja lesboja." Muut vähemmistöryhmät vaietaan pois, kuin heitä ei olisikaan.

 

 

 


Vieras

#16458 Re:

29.06.2013 12:16

#16444: -

 

Tätä "keskustelua" on jatkunut nyt tovi ja ainoa vasta-argumentointi perustuu raamattuun.

- Teillä ns. argumentointi perustuu vain samaan sukupuoleen.

Tuolla on noita uskontopalstoja pilvin pimein joihin voisi mennä kamppailemaan kenen sävyero on oikea.

- Ranneliikesivuille voisi mennä keskustelemaan, montako kumppania ja mitä ne voisivat olla.

Laki ei liity tunnekuohuihin eikä kansantaruihin.

- Ei niin, miehen ja naisen välinen liitto perustuu Raamattuun.

Vaikuttaisi siltä että häntää pitää nostaa asian vierestä esittelemällä kuka osaa parhaiten ulkoa asioita ja kuka löytää parhaan...

- Sitä tässä ihmettelenkin, miten Raamatun sanaa osataan vääristellä, tai jättää kokonaan huomioimatta.

Onko elämä niin valmis että aikaa kuluttaakseen pitää yrittää elää toisten elämää.

- Tai yrittää muuttaa avioliittolakia.

Pahin moralisti on yleensä omasta mielestään pahin pahantekijä.

- Omakohtainen tunnustusko?

Ihminen rakastaa ihmistä eikä elintä, sitä ei muuta mikään ja varsinkaan ei Jumala

- Jumala voi muuttaa, jos antaa Hänelle siihen nöyrästi mahdollisuuden.

sillä Jumala ei sellaista eripuraa ole luonut vaan ihminen itse.

- Niin, se suuntautuminen on ihmisen oma valinta.

Juuri keskustelin aikuisen kanssa joka on käynyt todellista kriisiä siitä kun vasta nyt ymmärsi olleensa uskonnollisen yhteisön uhri lapsena.

- Kyllä niitäkin löytyy. Se vain ihmetyttää, kun homoille käy huonosti, niin niistäkin syytetään uskovaisia, eikä niitä joilta ovat vaikutteensa saaneet.

Mistään ei saanut puhua eikä varsinkaan saanut kyseenalaistaa. Kaikki yhteisössä tiesivät tekoja joita laki ei sallisi mutta Jumalan sana löytyi puolustukseksi joka sanaan.

- Silläkin suunnalla on paljon eksytystä, sekin on sanottu Raamatussa.

- Nykypäivänä ei taas homoista voi puhua yhtään mitään. Tasa-arvo ja suvaitsevaisuus pitäisi löytyä kaikenlaisille perverssioille.

Koko identiteetti on uuden peilauksen edessä. Ihmiset eivät kerta kaikkiaan ymmärrä miten paljon valta saa aikaan.

- Aivan niin. Näen toimittajien ja tämän mailmanhallitsijan vallan oikein hyvin. Avioliittoa ja Raamatun sanan kunnoitusta       yritetään murtaa kaikin tavoin.

Jokaisella on oikeus elämäänsä jo syntyessään. On myös oikeus koota omaa arvomaailmaansa ilman syytöstä.

- Nämä sivustot puolustavat nykyistä avioliittolakia. Siksi ihmettelenkin, mitä ihmettä te täällä teette. Minä en häiriköi yhteys- tai ranneliikesivustoilla. He saavat rauhassa matkata minne haluavat.

Jumala voi kuulua tai ei siihen maailmaan mutta se on hänen vastuullaan, ei yhdenkään muun olennon.

- Aivan oikein, siksi voisitte jättää avioliittolain rauhaan, tehdä temppunne minkä kanssa ja miten haluatte.

Aikuinen antaa perusturvan lapselle elämän lähteeksi, vaatettaa ja antaa ruokaa, rakastaen.

- Terveet vanhemmat antavat perusturvan ja oikean arvomaailman elämälle.

Kaikki sen jälkeinen väkisin tuputtaminen on rikos. Pyydettäessä autetaan, ilman pyyntöä ollaan hiljaa. Tuputus on suuren luokan rikos.

- Lopettaisitteko jo sen tuputtamisen, siirtyisittekö vain omille sivustoille. Kiitos.


Vieras

#16459 Re: Re:

29.06.2013 12:40

#16458: - Re:  

Näin juuri on asian laita kuten tuossa esitettiin. 

Ja tuo hyvä loppukaneetti ansaitsee vielä tulla tässä esitetyksi uudelleen, eli näin se meni:

- Lopettaisitteko jo sen tuputtamisen, siirtyisittekö vain omille sivustoille. Kiitos.


Vieras

#16460 Re:

29.06.2013 12:46

#16455: -

 

 

 

 

 

Avioliittoon vihkiminen on uskonnollinen toimitus vain niiden uskonnollisten yhteisöjen toimittamana, joille eduskunta on antanut vihkimisoikeuden. Maistraattien toimittamien ei-uskonnollisten siviilivihkimisten määrä kasvaa jatkuvasti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#16461

29.06.2013 13:41



Siellä se Veryxyl taittaa hoilata Siionin Kannelta Lohtajan sinisen taivaan alla, valtakunnallisilla
evankeliumijuhlilla, jotka vuosittain järjestetään juuri tässä kesäkuun viimeisessä viikonvaihteessa. Järjestäjänä Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys.
Suomessa toimii myös ruotsinkielinen vastaava järjestö Svenska Evankelisga Föreningen i Finland.(Toivottavasti meni oikein) Evankeliset korostavat yli kaiken Jeesuksen sovitustyötä koko maailman syntien tähden. Käytännön uskonelämässä sanalla ja sakramenteilla keskeinen sija.http://www.evankeliumijuhla.fi/radio

Evankeliumijuhlilla lauletaan Siikkaria, riemullista Siionin Kannelta, jonka painosmäärä lähentelee miljoonaa kappaletta.
Lohtajan merellisiin maisemiin pääsee radio Dein kautta:


Nettitv lähetys on heikohko kuvaltaan:http://bambuser.com/channel/sley         Ääntä vaan palkista lisää,  sitä ei perusasetuksilla tullut ollenkaan.
Ei paistele aurinko vielä pohjoisimmilla lakeuksilla,  
Toivon mukaan vielä pilkistelee.

Piakkoin Keski-Pohjanmaan Piirin Pasi Palmun  Raamattupätkä

 


Vieras

#16462 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

29.06.2013 13:42

#16447: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

Olipa siinä epätoivoinen yritys viedä huomio pois pääasiasta. Kansalaisaloitteen allekirjoittajien määrää ei tietenkään tule verrata äänioikeutettujen määrään, vaan toisiin kansalaisaloitteisiin. Sen voi tehdä tästä: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/hae?searchView=pub&orderBy=mostSupports&show=running

 

Vastaavasti tämän adressin allekirjoitusten määrää tulee verrata muihin vastaaviin adresseihin: http://www.adressit.com/?kategoria=kaikki&sarake=nimimaara&jarjestystapa=desc&start=0

Eli perin huonolta näyttää tämän täysin kontrolloimattoman, epävirallisen adressin tilanne.


Vieras

#16463 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

29.06.2013 14:06

#16462: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

Nämä kesämenot ovat niin rakkaita,  että pakko tuottaa pientä keskeytystä aiheeseen.  Mutta eikös meillä tarpeeks
pimiä ja pilveileväinen pitkä talvi ole takana.  Olet tervetullut Sinäkin sydämellisesti mukaan!

http://bambuser.com/channel/sley

Jaksa vaalia traditioita,  nyt on se pyhä,  tai nyt on se aika,  että mennään evankeliumijuhlille!
Saara Kinnunen (sos.psykol.)                                            Lasten kanssa.

Myös, että vanhempina ohjaamme lapset luonnon ihmeiden ääreen.  Löydä ensin itse se luonto!  Lapsella synnynnäinen vaisto hoivata heikkoa,  vaikka linnunpoikasta.   Lapsi luonnossa Jumalan ihmeiden äärellä. 
Perheellämme oli missio opettaa lapset selviämään luonnossa. Vanhemman ja lapsen yhdessäolo luonnossa tärkeä.

 

http://www.evankeliumijuhla.fi/radio


Nuorten jatkot ihanasti räsymatoilla päällystetyssä juhlatilassa.  Olivat ennenvanhaan juhlavieraat joskus aivan pelkän räsymaton päällä majoittautuneina yhteismajoituksessa.

http://www.evankeliumijuhla.fi/kuvia/2013-lohtaja/talkoot/jatkot

 

 


Vieras

#16464 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

29.06.2013 14:29

#16463: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

 

Nuo juhlat sopivat varmasti evankelisen herätysliikkeen jäsenille, jotka vastustavat naispappeutta ja tasa-arvoista avioliittolakia. Surkuhupaisasta Älä valaistu -kampanjasta tunnettu Nuotta-lehtikin on varmasti siellä kampanjoimassa homouden kuolemansyntiä vastaan.

 

Että semmoiset ovat ne keskenmenot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Myös postmodernismista asiaa

#16465 Minä uskon Jumalaan (lähde mainittu)

29.06.2013 15:14

Lähde: Rainerma Keijo, Arvomme - aarteemme. Kustannus Oy Uusi Tie, Helsinki 2007 sivu 81: Kolmas luku, Uskomme kohde ja sisältö. Ihminen pohtii suuria kysymyksiä itsestään ja olemassaolostaan: mistä tulen, miksi olen täällä ja mihin olen menossa? Välinpitämättömyys, mukavuudenhalu ja tyytyminen vallitseviin oloihin hillitsevät todellisuuden miettimistä. Omasta ajattelusta on tullut ylellisyyttä, johon harvalla on aikaa ja varaa. Kysymys Jumalasta ei koskaan jätä ihmistä rauhaan.

Kaikki ovat uskovaisia eli uskovat johonkin, vaikkakaan kaikki eivät ole kristittyjä. Ateisti uskoo, ettei Jumalaa ole. Agnostikko uskoo, ettei Jumalan olemassaolosta voi tietää. Kristitty uskoo, että Jumala on. Erottava tekijä ei ole usko vaan uskon kohde. Mitä tekisimme uskolla, joka ei ole totta? Siksi kysymme, pitääkö uskomme yhtä elämän tosiasioiden ja tietomme kanssa. Toinen suuri kysymys uskolle on se, mitä siitä seuraa.

Käyttäytymisen taustalla ovat ajattelu sekä merkittävinä ja tärkeinä pitämämme arvot. Tällaiset elämän arvokkaat asiat omaksumme vahvimmin jo kotoa ja elinympäristöstämme. Voimakkaat tekijät voivat myös muuttaa arvojamme, tuoda uusia tai poistaa vanhoja. Käyttäytymistä voidaan muuttaa arvoja muuttamalla.

Viime vuosien muotiajattelua on kutsuttu p o s t m o d e r n i s m i k s i . Modernismin lähtökohtia on kuvattu pariisilaisen talon seinän graffitilla: "Jumala on kuollut, Marx on kuollut - enkä itsekään voi kovin hyvin."

Jos vain järjen kritiikin kestävä oli hyväksyttävissä, lopulta jäljelle jäi vain kritiikin kritiikki ja modernismi hiipui. Uusi "ismi" aloitti samoista lähtökohdista. Nietzchen julistusta Jumalan kuolemasta on pidetty filosofiassa postmodernismin syntymänä. Sen mukaan yleistä ja yhtä totuutta ei ole, vaan jokaisella on oma totuutensa. Jumalan tilan ottavat yksilö ja hänen kokemuksensa. E l ä m ä n s u u n n i s t u s h o r i s o n t t i häviää. Ei ole enää pohjimmaista perustaa, jota voisi kyseenalaistaa. Ihmisestä tulee itselleen perimmäinen tarkoitus. Postmodernismille uhkaa käydä kuten edeltäjälleen. Kritiikki kääntyy itseään vastaan. Väitteelle, jonka mukaan ei ole yhtä totuutta, vaaditaan yhden totuuden asemaa. Ihminen haluaa totuudellaan hallita toisia sen sijaan, että suostuisi totuuden hallittavaksi. "EVANKELIUMI ON TARKOITETTU KOETELTAVAKSI."

Vieras

#16466 Re: Minä uskon Jumalaan (lähde mainittu)

29.06.2013 15:39

#16465: Myös postmodernismista asiaa - Minä uskon Jumalaan (lähde mainittu)



Keskipohjanmaan Pasi Palmu:  Onko se armo,  jossa sinä elät,  todella Jumalan armoa?

Iltajuhla Lohtajalta

 

 

vastalause

#16467 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

29.06.2013 16:00

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

itse olen homo ja minulla on terveen paperit eikä mielenterveydessäni ole mitään ongelmaa. kukaan ei pysty täysin kieltämään homoutta ja homoseksuaaleja, koska aina tulee olemaan sen hyväksyjiä. en tiedä oletko koskaan tutustunut keneenkään homoseksuaaliin, mutta he eivät eroa muista ihmisistä muuten kuin seksuaalisella suuntautumisellaan. oletko varma ettei lähi-/tuttava-/ystäväpiirissäsi ole homoa joka ei ole niin sanottuna "tullut tulos kaapista"?

Sanoisin että useimpien ihmisten pitäisi laajentaa ajatusmaailmaansa sekä oppimaan hyväksymään erilaisetkin ihmiset ja myös sellaiset, jotka eivät miellytä itseään. Ja vaikka jumala olisi tarkoittanut avioliiton vain miehen ja naisen väliseksi, jumala silti rakastaa kaikkia, olivatpa he minkälaisia tahansa.

Aika kulkee eteenpäin ja sen varrella moni asia muuttuu ja mielestäni avioliittolaki olisi valmis muuttumaan Suomessakin.

Ei muutkaan maat jotka ovat jo Suomen edelläkävijöitä ja ovat hyväksyneet homoseksuaalien avioliiton ole joutuneet vaikeuksiin tuon asian hyväksymisestä.

Joten miksi me emme anna kaikkien rakastavaisten sanoa "tahdon"?

 


Vieras

#16468 Re: Kalifornia sallii homoliitot - keskustelu käy kuumana useissa muissakin osavaltioissa

29.06.2013 16:22

#16451: - Kalifornia sallii homoliitot - keskustelu käy kuumana useissa muissakin osavaltioissa

Olivat varmaan yhtä iloisia silloin, kun Loot lähti heidän kaupungistaan. En kuitenkaan yhdy heidän riemuunsa.


Vieras

#16469 Re: Re: Kalifornia sallii homoliitot - keskustelu käy kuumana useissa muissakin osavaltioissa

29.06.2013 16:40

#16468: - Re: Kalifornia sallii homoliitot - keskustelu käy kuumana useissa muissakin osavaltioissa

 

Latkoitatko Manfred Lootia? Kyllä hän asuu yhä Kaliforniassa, vaikka viettää talvikuukaudet Havaijilla.

 

 


Vieras

#16470

29.06.2013 16:52



Nettiyhteys (TV) Lohtajalle pelaa NYT! http://bambuser.com/channel/sley   
Iltajuhla menossa!


Vieras

#16471 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

29.06.2013 17:15

#16462: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Olipa tuo surkea hämäys jonka avulla yritettiin kääntää tosiasiat täysin päälaelleen. Pelkkiä adresseja vertaamalla voi tietenkin puijata itseään (ja ehkä joitain muitakin yksinkertaisia) uskomaan aivan jotain muuta kuin mitä faktat osoittavat.

Kansalaisaloitteen allekirjoittajien piskuinen 3%:n määrä osoittaa tietenkin suoraan sen, kuinka onnettoman pienestä marginaaliporukasta on kyse verratessa sitä kaikkien Suomessa olevien äänioikeutettujen määrään, joista valtaosa ei ole vielä edes omaa mielipidettään asiasta esittänyt.

Eli ei tämä tosiasia valitettavasti miksikään muutu.

Mutta hienosti menee eteenpäin tämä adressi, jossa vedotaan kaikkiin suomalaisiin, että käsitystä avioliitosta naisen ja miehen välisenä julkisena liittona suojellaan ja edistetään lastemme ja yhteiskuntamme parhaaksi!


Vieras

#16472

29.06.2013 17:32



Nina Åströmin musiikki on hurmannut ihmisiä jo vuosikausia. Nina Åström pukee koskettavasti Hilja Aaltosen sydämen ajatukset laulun muotoon. Rakastettu 105-vuotias armon evankeliumin julistaja Hilja Aaltonen ylennettiin kirkkauteen 13.2.2013. Hänen meille jättämänsä runon kieli julistaa herkkää taivastuntua ja nöyrää arvovaltaa. Hilja rohkaisi elämänmyönteisyydellään kuulijoitaan odottamaan vanhanaikaista herätystä - "silloin kun saarnatuoli syttyy, kirkko on tulessa".


http://www.youtube.com/watch?v=eBk5qKiIq9k
vieras

#16473 Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

29.06.2013 19:35

#16467: vastalause - Re: Miehen ja naisen välinen suhde Joten miksi me emme anna kaikkien rakastavaisten sanoa "tahdon"?

Teitä ei kukaan ole estänyt sanomasta rekisteröidyssä parisuhteessanne vaikka kuinka monta kertaa, että "tahdon". Toivoisin kuitenkin, että voisitte viimeinkin suvaita meitä muitakin ja antaisitte naisen ja miehen välisessä avioliitossa meidän olla rauhassa. Lopettakaa tämä kiusanteko! Tyytykää osaanne.

 


Vieras

#16474 Re:

29.06.2013 20:01

#16472: -

 

Lahjakkaasti ja koskettavasti kirjoitettu.  Onkin syvällä sydämessä tämä,  että koruton, pelkistetty luterilainen,  rakas,  rakas kirkkomme syttyisi noin! 

Lohtajan juhlat näyttivät tuosta videoyhteydestä kuin paikallisen siirtolanpuutarhan kesäjuhlilta. Joten kiva katsoo tuo Häkiksen ja Eeva-Liisa Luodon laatima  Albumi

Ja nuolella eteenpäin:http://www.evankeliumijuhla.fi/kuvia/2013-lohtaja/perjantai