Koiramme-lehden ja Kennelliiton tuettava koirien hyvinvointia

Ota yhteyttä adressin tekijään

Adressi suljettu, tiedotteet ja toimenpidepyynnöt lähetetty

2016-11-28 08:30:31

Adressi on suljettu 28.11.

Adressi on lähetetty tiedoksi sekä Suomen Kennelliittoon, Koiramme-lehteen, Eviran eläinten hyvinvointi- ja terveys yksikköön sekä Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:lle. Adressin allekirjoitusten julkistamiselle internetissä tai painotuotteissa ei ole annettu lupaa.

- Koiramme-lehden päätoimittaja on luvannut julkaista artikkelia koskevan mielipidekirjoituksen Koiramme-lehden joulukuun 2016 numerossa.

- Eviran eläinten terveys- ja hyvinvointiyksikköä on pyydetty tutkimaan, suositellaanko artikkelissa käyttämään eläintensuojelulain vastaisia menetelmiä.

- Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:lle adressi on toimitettu tiedoksi, sekä pyydetty liittoa harkintansa mukaan kysymään Kennelliitolta millaisia menetelmiä se suosittaa käytettäväksi koirien kouluttamisessa.

Kiitos osallistumisesta!


Mirja Leinikka



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.