TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Onko Suomi tekemässä kristinuskon laitonta? Christian lainvalvoja sakkojen ja vankilan edessä

2020-02-20 09:58:39


Onko Suomi tekemässä kristinuskon laitonta? Christian lainvalvoja sakkojen ja vankilan edessä 18.02.2020 Dale Hurd

 

 

 

HELSINKI - Lähes 70 prosenttia suomalaisista on edelleen kansallisen luterilaisen kirkon jäseniä. Mutta se ei tarkoita, että he ovat uskovia. Alle kolmasosa suomalaisista sanoo uskovansa jumalaan. Tämä historiallisesti kristillinen kansakunta ei ole vain jättänyt uskoa, vaan on myös aloittanut kristittyjen rikolliset tutkimukset.

 


Mutta tämä on edelleen kansakunta, jolla on perustuslaki, joka edelleen sanoo kansalliskirkolle "julistamaan Raamattuun perustuvaa kristillistä uskoa". Joten miksi Suomi tutkii parlamentin jäsentä "Raamatun perusteellisen kristillisen uskonsa julistamiseksi"?

 


Kansanedustaja tutkitaan homoseksuaalien "kunnianloukkaus tai loukkaus"

Päivi Räsänen on kahden tutkinnan kohteena homoseksuaalien väitetystä kunnianloukkauksesta tai loukkaamisesta. Ensimmäinen sen jälkeen, kun hän jakoi viime vuonna Twitterissä Raamatun jakeen, joka oli tarkoitettu luterilaiseen kirkkoon homoseksuaalisen elämäntavan edistämiseksi.

 

Räsänen kertoi meille: "Lainain tweetissään suoraan roomalaisten ensimmäisen luvun ja jakeet 24–27 ja postitin kuvan kappaleista Raamatusta." Kohta tuomitsee homoseksuaalisuuden.

 

Suomen yleinen syyttäjä on nyt avannut toisen tutkimuksen Päivi kirjoitti 15 vuotta sitten Raamatun kristillisestä avioliitosta, nimeltään "Mies ja nainen, Hän loi ne."

 

Tweet Tulokset rikostutkinnassa

 

Se on raamatullinen opetus, jota Suomen perustuslaki sanoo tukevansa. Räsänen kertoi meille, että sen vuoksi hän oletti, että tutkinta ei mene mihinkään.

 

"Kyllä, kyllä, oletin. Itse asiassa minulle oli yllättävää, että kyseisestä tapauksesta on käynnissä jopa poliisitutkimus. En olisi uskonut sitä.

 

Leif Nummela, kristillisen sanomalehden toimittaja ja kristillinen TV-isäntä Suomessa kertoi meille: "Luulin, että näin ei voisi tapahtua. Se oli uskomatonta. Se oli todellinen yllätys. Ja ensimmäisen ajatukseni oli," käyvätkö he todella tätä pitkälle '?"

 

Myös luterilainen pastori, joka julkaisi Päivi-kirjoituksen kristillisestä avioliitosta, on myös tutkimuksen alla.

 

Haluatko kuulla kristittyjen näkökulmasta tämän päivän uutisiin?

 

CBN News tarvitsee apuasi

 

Rude Herätys Suomen kristityille

 

Suomalainen kristillinen lähetystoimittaja, kirjailija ja teologi Pasi Turunen sanoo, että tämä on ollut monien kristittyjen töykeä herättäminen.

 

"Suomalaiset kristityt ovat eläneet hyvin yhtenäisessä kristillisessä kulttuurissa", Turunen sanoi. "Se on ollut erittäin helppoa, koska kaikki ajattelevat ja uskovat melko samalla tavalla ja nyt siitä on tullut meille täysin uusi tilanne, kun uskomme on haastettu."

 

Päivi sanoi, että tämä kaikki alkoi rukouksesta, kun hän tunsi Herran johtaman tekemään jotain herättääkseen Suomen kansalliskirkon homoseksuaalisuudesta. Mutta hän pelkää nyt, että tämä tutkimus saa heidät liian pelkäämään julistamaan uskonsa.

 

"Olen huolestunut siitä, että tämä tapaus, rikostutkinta, saattaa pelätä joitain kristittyjä piiloutumaan

 

Turunen sanoi: "Se nostaa kynnystä sanoa mitä tahansa julkisella aukiolla ja näen yhdellä tavalla, että se on tällaisen hyökkäyksen tarkoitus: laittaa korkea hintalappu kristittyjen mielesi puhumiseen äänekkäästi yhteiskunnassa."

 

Jos tuomitaan, Päivi voidaan sakottaa tai jopa vankeuttaa. Turunen ja Nummela tuntevat molemmat, että suomalaisten evankelisten johtajien tuki hänelle on ollut heikko.

 

"Jos meillä olisi helposti satatuhatta kristittyä sanomasta:" Tämä on kauhistuttavaa, lopeta vainominen Päivi Räsänen ", ja sillä olisi valtava vaikutus", Nummela sanoi.

 

Turunen kertoi toivovansa ", että evankeliset johtajat olisivat enemmän ilmaistuja ja rohkeampia. Muuten tulee aika, jolloin jokainen meistä on ampumajoukon edessä".

 

Päivi sanoo, että hän ei pelkää ja uskoo, että Jumalalla on tässä Suunnitelma.

 

Hän sanoi: "Odotan nähdäkseni mitä Jumala tekee, koska kun hän nostaa rukouksia, me voimme tietää, että Hän tekee jotain."

 

 

 

Juhani Starczewski

HIIPPAKUNTADEKAANI POHJOLA POLIISIN KUULUSTELTAVANA 11.2.2020!

2020-02-13 06:48:03


HIIPPAKUNTADEKAANI POHJOLA POLIISIN KUULUSTELTAVANA 11.2.2020!
Päivi Räsänen: MIEHEKSI JA NAISEKSI HÄN HEIDÄT LOHomosuhteet haastavat kristillisen ihmiskäsityksen- Tutkinta koskee vuonna 2004 julkaistua kirjoitusta, joka löytyy netistä edelleen. Räsäselle tutkinta tuli yllätyksenä.Poliisi päätti aiemmin, ettei esitutkintaa aloiteta. Valtakunnansyyttäjä päätti toisin.
+Etusivu>Ajankohtaista>Uutiset>Hiippakuntadekaani Pohjola poliisin kuulusteltavanaDekaani Juhana Pohjola
Lähetyshiippakunnan hiippakuntadekaani Juhana Pohjola oli tiistaina 11.2.2020 Helsingin Pasilan poliisitalossa kuulusteltavana epäiltynä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Poliisikuulustelu kesti viisi tuntia. Kuulustelussa selvitettiin faktoja Suomen Luther-säätiön julkaiseman kansanedustaja Päivi Räsäsen Mieheksi ja naiseksi hän heidät loi – Homosuhteet haastavat kristillisen ihmiskäsityksen -vihkosen julkaisemisesta ja levittämisestä. Lisäksi käytiin yksityiskohtaisesti läpi niitä julkaisun kohtia, jotka esitutkinnan määrännyt valtakunnansyyttäjä arvioi homoseksuaaleja panetteleviksi ja solvaaviksi.
– Asiallisessa ja perinpohjaisessa kuulustelussa sanoin, että minä olen päätoimittajana vastuussa vihkosen julkaisemisesta ja sen levittämisestä. Kielsin kuitenkin syyllistyneeni kiihottamisrikokseen. Näkemykseni on, ettei Räsäsen teksti ole homoseksuaaleja panettelevaa eikä solvaavaa. Toin vastauksissani ilmi, että vihkosessa opetetaan kristillisen ihmiskäsityksen mukaisesti, että jokainen ihminen on Jumalan kuvana arvokas seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Tämä ei kuitenkaan merkitse sitä, etteikö ihminen olisi vastuullinen elämäntavastaan ja moraalivalinnoistaan Jumalan edessä. Homoseksuaalinen elämäntapa on Jumalan luomisjärjestyksen vastainen ja rikkomus hänen tahtoaan vastaan. Jos tätä ei saa julkisesti opettaa, putoaa synnin ja armon sanomalta pohja, ja uskonnonvapaus kaventuu, Pohjola kertoo.
Esitutkinta jatkuu ja poliisin kuulustelupöytäkirjat siirtyvät syyttäjälle. Pohjolalla on vielä mahdollisuus antaa loppulausunto ennen kuin syyttäjä päättää, nostaako hän syytteen käräjäoikeudessa käsiteltäväksi vai tehdäänkö syyttämättäjättämispäätös.
Aiheesta aiemmin Lähetyshiippakunnan uutisissa:Hiippakuntadekaani poliisikuulusteluunPäivi Räsäsen kirjoitus: Mieheksi ja naiseksi hän heidät loi (kirjoitus luettavissa tämän linkin kauttaValtakunnansyyttäjä määräsi esitutkinnan Luther-säätiön julkaisustaBlogi: Poliisitutkinta Luther-säätiöstä (Juhana Pohjolan blogi syyskuulta 2019 koskien poliisitutkintaa ja siinä tehtyä päätöstä lopettaa tutkinta)Jaa:


Juhani Starczewski

RAAMATTUMARSSIT + 6v + JATKUVAT JYVÄSKYLÄSSÄ!

2020-02-10 21:14:15

RAAMATTUMARSSIT + 6v + JATKUVAT JYVÄSKYLÄSSÄ! 
https://www.facebook.com/juhani.starczewski/posts/10157149405833262 
RAAMATTUMARSSIT OVAT KEVÄÄLLÄ JOKAISEN KUUKAUDEN ENSIMMÄINEN LAUANTAI:
LA 7.3., LA 4.4. JA LA 2.5. KLO 12-n.14
LÄHTÖ JA PALUU SATAMA: Satamakatu 8, 40100 Jyväskylä

Ilmoita, jos olet tulossa mukaan, niin tiedetään, kuinka monta julistetta tuodaan paikalle!
Laita TIETO kaverillekin!
+
Tänään la 8.2.2020 oli JUHLARAAMATTUMARSSI, koska 8.2.2014 oli ensimmäinen marssi siis 6 vuotta sitten.
+

TÄNÄÄN TARVITSEMME PRESIDENTTI KYÖSTI KALLION RUKOUSTA JA PUHETTA JÄLLEEN! ALLEKIRJOITA JA LEVITÄ TIETOA!
https://www.adressit.com/presidentti_kyosti_kallion_ru

+
ENSIMMÄINEN VALTAKUNNALLINEN YHTEISKRISTILLINEN RAAMATTUMARSSI JYVÄSKYLÄ JA SUOMI JEESUKSELLE!
1. Valtakunnallinen Raamattumarssi ja Raamattujuhla 8.2.2014!
https://www.youtube.com/watch?v=LqPt1Mjq5Vo&feature=youtu.be
+
ENSIMMÄINEN VALTAKUNNALLINEN
RAAMATTUMARSSI JA RAAMATTUJUHLA
JYVÄSKYLÄ JA SUOMI JEESUKSELLE!
Lauantaina 8.2.2014 klo 11.30-16
klo 11.30-12 kokoontuminen: Jyväskylän Kirkkopuisto Taipaleenpatsas
Klo 12- marssi alkaa
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Raamattumarssi_Jyvaskyla_Jeesukselle!.htm
+


Juhani Starczewski

JUMALAN SANAN PILKKAA:

2020-02-10 21:08:11

JUMALAN SANAN PILKKAA: Kielenkäyttöön radikaali muutos: Perhe­vapaa­uudistuksessa ei puhuta enää isistä eikä äideistä -> Vanhojen naisten tulee samoin käyttäytyä arvokkaasti. He eivät saa puhua muista pahaa eivätkä olla viinin orjia, vaan heidän on opetettava muita hyvään. Että nuoret vaimot heiltä hyviä tapoja oppisivat, miehiänsä rakastaisivat, lapsensa rakkaina pitäisivät, Olisivat siviät, puhtaat, KOTONANSA PYSYVÄISET, hyvät, MIEHILLENSÄ ALMAISET, ETTEI JUMALAN SANA PILKATUKSI TULISI. Tiitus 2
Heidän kasvojensa hahmo todistaa heitä vastaan; syntinsä he tuovat julki niinkuin sodomalaiset, he eivät niitä salaa. Voi heitä! Itsellensä he pahaa tekevät. Sanokaa hurskaasta, että hänen käy hyvin, sillä he saavat nauttia tekojensa hedelmiä.
Voi jumalatonta! Hänen käy pahoin, sillä hänen kättensä teot maksetaan hänelle. Minun kansani käskijät ovat lapsia, ja naiset sitä hallitsevat. Kansani, sinun johtajasi ovat eksyttäjiä, he ovat hämmentäneet sinun polkujesi suunnan.
Herra asettuu käymään oikeutta, nousee kansoja tuomitsemaan. Herra käy tuomiolle kansansa vanhinten ja sen päämiesten kanssa...
Perhevapaauudistustyöryhmän puheenjohtaja Liisa Siika-aho ja sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen esittelivät viime viikolla hallituksen perhevapaauudistusta.
Perhevapaauudistustyöryhmän puheenjohtaja Liisa Siika-aho ja sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen esittelivät viime viikolla hallituksen perhevapaauudistusta.
Julkaistu: 10.2.2020 klo15:53

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006402858.html


Juhani Starczewski

HIIPPAKUNTADEKAANI POLIISIKUULUSTELUUN!

2020-02-04 09:47:59

HIIPPAKUNTADEKAANI POLIISIKUULUSTELUUN 
 Dekaani Juhana Pohjola +TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE -> JO YLI 8.200 ALLEKIRJOITTAJAA -> NYT ON TUKI TARPEEN! ALLEKIRJOITA JA LEVITÄ TIETOA!
+ Suomen evankelisluterilaisen lähetyshiippakunnan hiippakuntadekaani, pastori, TT Juhana Pohjola on kutsuttu 11.2.2020 Helsingin poliisilaitokselle kuulusteltavaksi. Pohjolaa epäillään rikoksesta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Tapaus liittyy valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen 31.10.2019 määräämään esitutkintaan Suomen Luther-säätiön julkaisusarjassa vuonna 2004 julkaistusta kansanedustaja Päivi Räsäsen kirjoituksesta ”Mieheksi ja naiseksi hän heidät loi ”- homosuhteet haastavat kristillisen ihmiskäsityksen. Hiippakuntadekaani Pohjola on Suomen Luther-säätiön julkaisusarjan ja verkkosivujen päätoimittaja. Pohjolaan liittyvä rikosepäily koskee kirjoituksen yleisön saataville asettamista ja saatavilla pitämistä. Aiheesta aiemmin Lähetyshiippakunnan uutisissa: Päivi Räsäsen kirjoitus: Mieheksi ja naiseksi hän heidät loi (kirjoitus luettavissa tämän linkin kautta) Valtakunnansyyttäjä määräsi esitutkinnan Luther-säätiön julkaisusta Blogi: Poliisitutkinta Luther-säätiöstä (Juhana Pohjolan blogi syyskuulta 2019 koskien poliisitutkintaa ja siinä tehtyä päätöstä lopettaa tutkinta)


Juhani Starczewski

SUOMI ULOS MYÖS!

2020-01-31 22:00:21

Juhani Starczewski

Päivi Räsänen Suomen tasavallan presidentiksi!

2020-01-28 21:39:00

Tervetuloa rohkaisemaan Päivi Räsäsen asettumista vuoden 2024 Tasavallan presidentin vaaleissa presidenttiehdokkaaksi tämän puolueista riippumattoman kannatusryhmän toimesta. Sivustosta tykkäämällä ja jakamalla tätä nimenomaista julkaisua edesautat ja rohkaiset parhaiten Päivi Räsäsen asettumista ehdolle. Todennäköisesti myös kannatat Päivi Räsäsen edustamaa arvopohjaa.

Suomessa voidaan katsoa olevan juuri nyt huutava tarve Päivi Räsäsen edustamalle poliittiselle suunnalle ja arvomaailmalle. Kodin, uskonnon ja isänmaan kunnioittamiselle. Toisistamme välittämiselle ja toistemme hyväksymiselle. Hyvyyttä kasvattavalle myötäelämiselle. Kaikkien oikeudenmukaiselle ja tasa-arvoiselle kohtelulle. Työn tekemisen ja ahkeruuden arvostamiselle. Yksilön vapaudelle.

Yleisen oikeustajun on voinut tuntea viime aikoina jo kääntyneen Päivi Räsäsen edustamien arvojen puolelle ja puolustamiselle, kun suuren enemmistön perusarvoihin on poliittisin toimin koskettu rajusti kansallista kulttuuria ja arvokkaita perinteitä tuhoamalla. Tuntuu kuin yhteiskuntaamme ylläpitävä kaikki arvokas olisi otettu tuhoamisen kohteeksi. Näin ei voi jatkua.

Sivustoa tykkäämällä osoitat myös huolesi uskonnottomien ja ei-kristillisten edustamien aatteiden ja ajatusten nopeasti laajenevalle kannatukselle ja ujuttautumiselle yhteiskuntamme valtarakenteisiin kuten kirkkoon, oikeuslaitokseen ja mediaan. Ilman yhteiskuntaa ylläpitävien tärkeiden Päivi Räsäsen edustamien perusarvojen nostamista uudelleen kaiken keskiöön, on edessä yhteiskuntamme rapautuminen ja päätyminen kaaokseen ja sekasortoon. Tästä on jo lukuisia merkkejä havaittavissa yhteiskuntamme eri osa-alueilla.

Tulevissa presidentinvaaleissa pidetään realistisena tavoitteena Päivi Räsänen nousemista Suomen tasavallan presidentiksi. Tavoitteeseen päästään eri puolueiden yhteistyöllä tämän puolueista riippumattoman kannatusryhmän avulla.

Sivustolla julkaistaan kirjoituksia, joiden katsotaan edesauttavan Päivi Räsäsen presidentinvaaliehdokkaaksi asettumista ja hänen kannatuksensa kasvattamista. Kirjallisen materiaalin tuottamiseen toivotaan mahdollisimman monen Päivi Räsäsen tukijan osallistuvan. Materiaali tarkistetaan ennen julkaisemista ylläpidon toimesta. Stilistisiä korjauksia lukuun ottamatta - oikeinkirjoitus-, sanajärjestys- yms. virheet - kirjoittajaa pyydetään tarvittaessa moderoimaan tekstiä paremmin sivuston tavoitteeseen ja henkeen sopivaksi ennen julkaisemista. Vähäiset stilistiset korjaukset tehdään ylläpidon toimesta.

Tätä julkaisua jakamalla mahdollisimman laajasti autat sivuston ylläpitoa saamaan asialle toivottua tunnettuutta ja mahdollisimman paljon tykkäyksiä ympäri Suomen. Tykkäyksiä toivotaan erityisesti sivuston ylinnä olevan kansikuvan Tykkää-kohtaan, jota kautta sivuston kannatus parhaiten näkyy Päivi Räsäselle itselleen ja sivuston kävijöille ja rohkaisee kaikkia liittymään mukaan kannustamaan Päivin asettumista ehdolle.

Olet sydämellisesti tervetullut tekemään Päivi Räsäsestä Suomen Tasavallan seuraavaa presidenttiä!


Juhani Starczewski

TV7 ja laittomuuden temppeli!

2020-01-15 19:22:45

TV7 ja laittomuuden temppeli!
https://m.youtube.com/watch?v=Ptk4nuywWX0&feature=youtu.be
+
Yirabbi Simon Livson Helsingin juutalaisesta seurakunnasta ja ja Israelin Ystävät ry:n toiminnanjohtaja Ilkka Vakkurin yhteinen alustus ja keskustelutilaisuus.
Tilaisuus pidetään Sepänkeskuksessa, kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä.
Torstaina 23.1.2020
Puhetilaisuus alkaa klo 18
Kahvitilaisuus alkaa klo 17:30
Välitä tätä viestiä eteenpäin.
+
Israelin ulkoministeriö on määrännyt Israelin suurlähetystöt osallistumaan pridekapinamarsseihin niissä maissa, joissa niitä järjestetään!
https://www.facebook.com/juhani.starczewski/posts/10157068534928262


Juhani Starczewski

Avioliitto - mistä on kysymys? "Valvomaton morsian ?" Osa 2

2020-01-09 10:30:10


"Valvomaton morsian ?" Osa 2 https://www.youtube.com/watch?v=48rUb9YFDag


 Avioliitto  Kolme tiukkaa kysymystä!Faktat pöytään: Miksi aihe liikuttaa? Miksi kirjaa tarvitaan juuri nyt? Mitä sillä tavoitellaan?

https://www.facebook.com/avioliittokirja/videos/vb.1248166298550006/1249762145057088/?type=2&theater

MIEHETTÄREN SUUREMPI KUNNIA! 
TÄMÄ SALAISUUS ON SUURI; MINÄ TARKOITAN KRISTUSTA JA SEURAKUNTAA ! 
https://www.facebook.com/juhani.starczewski/posts/10157058647708262

AITO AVIOLIITTO: Aabrahamin ja Saaran Usko ja Elämä! Aidon Avioliiton tärkein tunnusmerkki = alamaisuus: vallanalaisuus!
https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/aito-avioliitto-aabrahamin-ja-saaran-usko-ja-el%C3%A4m%C3%A4-aidon-avioliiton-t%C3%A4rkein-tunn/1180027538724081/

HÄÄPÄIVÄNÄMME + 38v + 6.6.2019 RAKKAALLE TERTTU-VAIMOLLENI: KELPO VAIMON YLISTYS! : )) KIITOS JEESUS!
https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/h%C3%A4%C3%A4p%C3%A4iv%C3%A4n%C3%A4mme-38v-662019-rakkaalle-terttu-vaimolleni-kelpo-vaimon-ylistys-kiitos/1184017184991783/

Uskova Vaimo peitätkö vai häpäisetkö pääsi -> miehesi -> Jumalanpalveluksessa rukoillessa ja profetoidessa?Onko vaimokin Jumalan kuva ja kunnia, kuten aviomies?Aviomies on Jumalan kuva ja kunnia, mutta vaimo on miehen kunnia. Miehen ei pidä peittää päätään, koska hän on Jumalan kuva ja heijastaa hänen kunniaansa. Nainen taas heijastaa miehen kunniaa. Vaimo on miehetär. Ja mies sanoi: "Tämä on nyt luu minun luistani ja liha minun lihastani; hän kutsuttakoon miehettäreksi, sillä hän on miehestä otettu".
https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/uskova-vaimo-peit%C3%A4tk%C3%B6-vai-h%C3%A4p%C3%A4isetk%C3%B6-p%C3%A4%C3%A4si-miehesi-jumalanpalveluksessa-rukoille/1179940552066113/

JEESUS opettaa, että Hänen ruumiissaan – 1 Kor 12: Kristuksen ruumis – halvempiarvoinen saa suuremman kunnian. Kuka on tämä halvempiarvoinen? JEESUS opettaa, että mies on Jumalan kuva ja kunnia ja mies heijastaa hänen kunniaansa. Nainen taas heijastaa miehen kunniaa. Mies ja nainen ovat kyllä SAMAN ARMON perillisiä. Samoin te, miehet, eläkää taidollisesti kukin vaimonne kanssa, niinkuin heikomman astian (=halvempi arvoinen) kanssa, ja osoittakaa heille kunnioitusta, koska HE OVAT ELÄMÄN ARMON PERILLISIÄ NIINKUIN TEKIN; ETTEIVÄT TEIDÄN RUKOUKSENNE ESTYISI. Eli halvempiarvoinen on JEESUKSEN opetuksen mukaan nainen ja Hänelle kuuluu suurempi kunnia. 

Ja Herra Jumala sanoi: "Ei ole ihmisen - AADAMIN - hyvä olla yksinänsä, minä teen hänelle avun - MIEHETTÄREN - joka on hänelle sopiva." 

Jos halvempiarvoinen ei toimi JEESUKSEN opetuksen mukaan hunnutettuna ja pää peitettynä rukoillessa ja profetoidessa, niin hän häpäisee päänsä eli miehensä, jolloin mies ei voi toimia oikein Jumalan kuvana ja kunniana Kristuksen ruumiissa. Koska halvempiarvoinen heijastaa joko miehen kunniaa tai häpeää, niin Hänen tehtävänsä on ERITTÄIN TÄRKEÄ! Jos nainen ei toimi Kristuksen ruumiissa omalla paikallaan oikein, ei voi mieskään toimia siinä oikein! Olemme uskon kautta Aabrahamin ja Saaran Uskon perillisiä – 1 Pietari 3: 1-7. Saara kutsui Aabrahamia herrakseen – adoni – koska hän oli Aabrahamin kunnia. Jos emme toimi Sanan mukaan rukouksemme estyy.

Kristuksen ruumiissa on halvempiarvoisen osoitettava alamaisuutta – Efesolaiset 5:27 - ja vallanalaisuutta – 1 Korinttolaiset 11:10 - jotta voi toimia sen jäsenenä oikein ja mies on sidottu tähän. Jos mies/nainen ei toimi oikein, niin myös rukoukset ovat estettynä. 

1.Johanneksen kirje: 2:28 Ja nyt, lapsukaiset, pysykää hänessä, että meillä hänen ilmestyessään olisi turva eikä meitä HÄPEÄLLÄ karkoitettaisi pois hänen tyköänsä hänen tulemuksessaan. 

Kristus on jokaisen miehen pää ja mies on vaimon pää ja Jumala on Kristuksen pää. Miehen tehtävä on opettaa nämä asiat naiselle, koska Jumalan Sana tulee miehelle ja naisen on kysyttävä, miten asiat ovat, jotta hän tietäisi, miten hänen on toimittava, sillä Jumala ei ole epäjärjestyksen, vaan rauhan Jumala. Niinkuin kaikissa pyhien seurakunnissa. Jos naiset tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään. 

Jos mies ei ole Uskossa, niin samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta SANOITTAKIN voitettaisiin, kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa. Toivottavasti seurakunnassanne on sitten Veljiä, jotka opettavat nämä asiat uskottoman miehen vaimolle ja myös aviopareille, jos molemmat ovat Uskossa.

Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena; mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa. Sillä Aadam luotiin ensin, sitten Eeva; eikä Aadamia petetty, vaan nainen petettiin ja joutui rikkomukseen. 

Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niinkuin Herralle; sillä mies on vaimon pää, niinkuin myös Kristus on seurakunnan pää, hän, ruumiin vapahtaja. Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset. Miehet, rakastakaa vaimojanne, niinkuin Kristuskin rakasti seurakuntaa ja antoi itsensä alttiiksi sen edestä, että hän sen pyhittäisi, puhdistaen sen, vedellä pesten, sanan kautta, saadakseen asetetuksi eteensä kirkastettuna seurakunnan, jossa ei olisi tahraa eikä ryppyä eikä mitään muuta sellaista, vaan joka olisi pyhä ja nuhteeton. Samalla tavoin tulee myös miesten rakastaa vaimojansa niinkuin omia ruumiitaan; joka rakastaa vaimoansa, hän rakastaa itseänsä. Sillä eihän kukaan koskaan ole vihannut omaa lihaansa, vaan hän ravitsee ja vaalii sitä, niinkuin Kristuskin seurakuntaa, sillä me olemme hänen ruumiinsa jäseniä. "Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi." Tämä salaisuus on suuri; minä tarkoitan Kristusta ja seurakuntaa. Mutta myös teistä kukin kohdaltaan rakastakoon vaimoaan niinkuin itseänsä; mutta vaimo kunnioittakoon miestänsä.

1.Mooseksen kirja: 2:23 Ja mies sanoi: "Tämä on nyt luu minun luistani ja liha minun lihastani; hän kutsuttakoon miehettäreksi, sillä hän on miehestä otettu." .

1.Mooseksen kirja: 1:27 Ja Jumala loi ihmisen - AADAMIN - omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet - AADAMIN - loi; mieheksi - JUMALAN KUVAKSI JA KUNNIAKSI, JOKA HEIJASTAA JUMALAN KUNNIAA - ja naiseksi - MIEHETTÄREKSI, JOKA HEIJASTAA MIEHEN KUNNIAA - loi heidät.

Matteuksen evankeliumi: 
19:4 Hän vastasi ja sanoi: "Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa 'loi heidät mieheksi ja naiseksi'
19:5 ja sanoi: 'Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi'?
19:6 Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha. Minkä siis Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako."

1.Korinttolaiskirje:
12:22 Päinvastoin ne ruumiin jäsenet, jotka näyttävät olevan HEIKOMPIA (=NAISET) ovat välttämättömiä; 
( 1.Pietarin kirje: 3:7 Samoin te, miehet, eläkää taidollisesti kukin vaimonne kanssa, niinkuin HEIKOMMAN astian kanssa, ja osoittakaa heille kunnioitusta, koska he ovat elämän armon perillisiä niinkuin tekin; etteivät teidän rukouksenne estyisi.), 

1 Kor 12:23 ja ne ruumiin jäsenet, jotka meistä ovat vähemmän kunniakkaita, me verhoamme sitä kunniallisemmin, ja niitä, joita häpeämme, me sitä häveliäämmin peitämme; 
4 Jokainen mies, joka rukoilee tai profetoi pää peitettynä, häpäisee päänsä.
1 Kor 11:5 Mutta jokainen vaimo, joka rukoilee tai profetoi pää peittämätönnä, häpäisee päänsä, sillä se on aivan sama, kuin jos hänen päänsä olisi paljaaksi ajeltu. 

1 Kor 12:24 mutta ne, joita emme häpeä, eivät sitä tarvitse. Mutta Jumala on liittänyt ruumiin yhteen niin, että antoi halvempiarvoiselle (=NAISELLE) suuremman kunnian,
(1.Korinttolaiskirje: 11:7 Miehen ei pidä peittää päätään, koska hän on Jumalan kuva ja heijastaa hänen kunniaansa. Nainen taas heijastaa miehen kunniaa. 

12:25 ettei ruumiissa olisi eripuraisuutta, vaan että jäsenet pitäisivät yhtäläistä huolta toinen toisestaan.

Efesolaiskirje:
5:24 Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset. 

1.Johanneksen kirje:
2:28 Ja nyt, lapsukaiset, pysykää hänessä, että meillä hänen ilmestyessään olisi turva eikä meitä häpeällä karkoitettaisi pois hänen tyköänsä hänen tulemuksessaan. 

1.Pietarin kirje:
3:1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,
3:2 kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa.
3:3 Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista,
3:4 vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis.
3:5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;
3:6 niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää.
3:7 Samoin te, miehet, eläkää taidollisesti kukin vaimonne kanssa, niinkuin heikomman astian kanssa, ja osoittakaa heille kunnioitusta, koska he ovat elämän armon perillisiä niinkuin tekin; etteivät teidän rukouksenne estyisi. 

1. Korinttolaiskirje 11

Pään peittäminen jumalanpalveluksessa

1 Olkaa minun seuraajiani, niinkuin minä olen Kristuksen seuraaja.
1 Olkaat minun seuraajani, niinkuin minäkin Kristuksen.
1 Seuratkaa minun esimerkkiäni, niin kuin minäkin seuraan Kristusta. [1. Kor. 4:16+]

2 Minä kiitän teitä, että minua kaikessa muistatte ja noudatatte minun opetuksiani, niinkuin minä ne teille olen antanut.
2 Mutta minä kiitän teitä, rakkaat veljeni, että te minua kaikissa muistatte, ja että te pidätte ne säädyt, jotka minä teille annoin.
2 Kiitän teitä siitä, että aina muistatte ja noudatatte niitä opetuksia, jotka olen välittänyt teille. [2. Tess. 2:15]

3 Mutta minä tahdon, että te tiedätte sen, että Kristus on jokaisen miehen pää ja että mies on vaimon pää ja että Jumala on Kristuksen pää.
3 Mutta minä tahdon, että teidän pitää tietämän, että Kristus on jokaisen miehen pää; mutta mies on vaimon pää, ja Jumala on Kristuksen pää.
3 Teidän tulee kuitenkin tietää, että jokaisen miehen pää on Kristus, naisen pää on mies ja Kristuksen pää on Jumala. [Ef. 5:23]

4 Jokainen mies, joka rukoilee tai profetoi pää peitettynä, häpäisee päänsä.
4 Jokainen mies, joka rukoilee eli propheteeraa, ja pitää jotakin päänsä päällä, se häpäisee päänsä.
4 Jos miehellä on päähine päässään, kun hän rukoilee tai profetoi*, hän häpäisee päänsä. [Profetoiminen ei ole tässä ennustamista vaan Hengen välittömästä vaikutuksesta syntyvää selväsanaista puhetta, vrt. 14:3.]

5 Mutta jokainen vaimo, joka rukoilee tai profetoi pää peittämätönnä, häpäisee päänsä, sillä se on aivan sama, kuin jos hänen päänsä olisi paljaaksi ajeltu.
5 Mutta jokainen vaimo, joka rukoilee eli propheteeraa peittämättömällä päällä, se häpäisee päänsä; sillä se on niinkuin se ajeltu olis.
5 Sen sijaan jos nainen on avopäin, kun hän rukoilee tai profetoi, hän häpäisee päänsä, sillä sehän on samaa kuin hän olisi antanut ajaa hiuksensa pois.

6 Sillä jos vaimo ei verhoa päätään, leikkauttakoon hiuksensakin; mutta koska on häpeäksi vaimolle, että hän leikkauttaa tai ajattaa hiuksensa, niin verhotkoon itsensä.
6 Sillä ellei vaimo anna itsiänsä peittää, niin kerittäkään myös hänen hiuksensa; vaan että se on ruma, että vaimon pitäis keritty eli ajeltu oleman, niin peittäkään päänsä.
6 Ellei nainen peitä päätään, hän voi yhtä hyvin leikkauttaa hiuksensa. Mutta jos kerran hiusten leikkaaminen tai pois ajaminen on naiselle häpeällistä, hänen tulee peittää päänsä.

7 Miehen ei tule peittää päätänsä, koska hän on Jumalan kuva ja kunnia; mutta vaimo on miehen kunnia.
7 Mutta ei miehen pidä päätänsä peittämän, sillä hän on Jumalan kuva ja kunnia; mutta vaimo on miehen kunnia.
7 Miehen ei pidä peittää päätään, koska hän on Jumalan kuva ja heijastaa hänen kunniaansa. Nainen taas heijastaa miehen kunniaa. [1. Moos. 1:26, 1. Moos. 5:1, 1. Moos. 9:6]

8 Sillä mies ei ole alkuisin vaimosta, vaan vaimo miehestä;
8 Sillä ei mies ole vaimosta, mutta vaimo on miehestä.
8 Miestä ei ole luotu naisesta vaan nainen miehestä, [1. Moos. 2:23; 1. Tim. 2:13]

9 eikä miestä luotu vaimoa varten, vaan vaimo miestä varten.
9 Ja ei mies ole luotu vaimon tähden, mutta vaimo on luotu miehen tähden.
9 eikä miestä luotu naisen takia vaan nainen miehen takia. [1. Moos. 2:18]

10 Sentähden vaimon tulee pitää päässään vallanalaisuuden merkki enkelien tähden.
10 Sentähden pitää vaimon pitämän voiman päänsä päällä enkelitten tähden;
10 Naisen tulee siis pitää päässään arvonsa merkkiä enkeleiden takia.

11 Herrassa ei kuitenkaan ole vaimoa ilman miestä eikä miestä ilman vaimoa.
11 Muutoin ei ole mies paitsi vaimoa, eikä vaimo paitsi miestä, Herrassa,
11 Herran edessä ei kuitenkaan ole naista ilman miestä eikä miestä ilman naista,

12 Sillä samoin kuin vaimo on alkuisin miehestä, samoin myös mies on vaimon kautta; mutta kaikki on Jumalasta.
12 Sillä niinkuin vaimo on miehestä, niin on myös mies vaimon kautta; mutta kaikki Jumalasta.
12 sillä niin kuin nainen on luotu miehestä, myös mies on syntynyt naisesta. Mutta kaikki on saanut alkunsa Jumalasta. [Room. 11:36]

13 Päättäkää itse: sopiiko vaimon rukoilla Jumalaa pää peittämätönnä?
13 Tuomitkaat itse keskenänne: onko se kaunis, että vaimo avopäin Jumalaa rukoilee?
13 Päätelkää itse, onko naisen sopivaa rukoilla Jumalaa avopäin.

14 Eikö itse luontokin opeta teille, että jos miehellä on pitkät hiukset, se on hänelle häpeäksi;
14 Eikö luontokin sitä teille opeta, että se on miehelle häpiäksi, jos hänellä on pitkät hiukset?
14 Opettaahan jo luontokin teille, että pitkä tukka on miehelle häpeäksi

15 ja että jos vaimolla on pitkät hiukset, se on hänelle kunniaksi? Sillä ovathan hiukset annetut hänelle hunnuksi.
15 Mutta vaimolle on se kunniaksi, että hänellä on pitkät hiukset; sillä hiukset ovat hänelle peitteeksi annetut.
15 mutta naiselle kunniaksi. Pitkät hiukset on annettu naiselle hunnuksi.

16 Mutta jos joku haluaa väittää vastaan, niin tietäköön, että meillä ei ole sellaista tapaa eikä Jumalan seurakunnilla.
16 Mutta jos joku näkyy riitainen olevan, ei meillä eikä Jumalan seurakunnilla se tapa ole.
16 Jos joku kuitenkin väittää vastaan, niin sanon hänelle, ettei meillä ole sellaista tapaa eikä yleensäkään Jumalan seurakunnilla.

1.Korinttolaiskirje:
14:32 Ja profeettain henget ovat profeetoille alamaiset;
14:33 sillä ei Jumala ole epäjärjestyksen, vaan rauhan Jumala. Niinkuin kaikissa pyhien seurakunnissa,
14:34 olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo.
14:35 Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.
14:36 Vai teistäkö Jumalan sana on lähtenyt? Vai ainoastaan teidänkö tykönne se on tullut?
14:37 Jos joku luulee olevansa profeetta tai hengellinen, niin tietäköön, että mitä minä kirjoitan teille, se on Herran käsky.
14:38 Mutta jos joku ei sitä ymmärrä, niin olkoon ymmärtämättä.
14:39 Sentähden, veljeni, harrastakaa profetoimista älkääkä estäkö kielillä puhumasta.
14:40 Mutta kaikki tapahtukoon säädyllisesti ja järjestyksessä.

1.Pietarin kirje:
3:1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,
3:2 kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa.
3:3 Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista,
3:4 vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis.
3:5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;
3:6 niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää.
3:7 Samoin te, miehet, eläkää taidollisesti kukin vaimonne kanssa, niinkuin heikomman astian kanssa, ja osoittakaa heille kunnioitusta, koska he ovat elämän armon perillisiä niinkuin tekin; etteivät teidän rukouksenne estyisi.

1.Timoteuksen kirje:
2:9 niin myös, että naiset ovat säädyllisessä puvussa, kaunistavat itseään kainosti ja siveästi, ei palmikoiduilla hiuksilla, ei kullalla, ei helmillä eikä kallisarvoisilla vaatteilla, 
2:10 vaan hyvillä teoilla, niinkuin sopii naisille, jotka tunnustautuvat jumalaapelkääviksi. 
2:11 Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena; 
2:12 mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa. 
2:13 Sillä Aadam luotiin ensin, sitten Eeva; 
2:14 eikä Aadamia petetty, vaan nainen petettiin ja joutui rikkomukseen. 
2:15 Mutta hän on pelastuva lastensynnyttämisen kautta, jos hän pysyy uskossa ja rakkaudessa ja pyhityksessä ynnä siveydessä. 

Efesolaiskirje: 
5:22 Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niinkuin Herralle; 
5:23 sillä mies on vaimon pää, niinkuin myös Kristus on seurakunnan pää, hän, ruumiin vapahtaja. 
5:24 Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset. 
5:25 Miehet, rakastakaa vaimojanne, niinkuin Kristuskin rakasti seurakuntaa ja antoi itsensä alttiiksi sen edestä, 
5:26 että hän sen pyhittäisi, puhdistaen sen, vedellä pesten, sanan kautta, 
5:27 saadakseen asetetuksi eteensä kirkastettuna seurakunnan, jossa ei olisi tahraa eikä ryppyä eikä mitään muuta sellaista, vaan joka olisi pyhä ja nuhteeton. 
5:28 Samalla tavoin tulee myös miesten rakastaa vaimojansa niinkuin omia ruumiitaan; joka rakastaa vaimoansa, hän rakastaa itseänsä. 
5:29 Sillä eihän kukaan koskaan ole vihannut omaa lihaansa, vaan hän ravitsee ja vaalii sitä, niinkuin Kristuskin seurakuntaa, 
5:30 sillä me olemme hänen ruumiinsa jäseniä. 
5:31 "Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi." 
5:32 Tämä salaisuus on suuri; minä tarkoitan Kristusta ja seurakuntaa. 
5:33 Mutta myös teistä kukin kohdaltaan rakastakoon vaimoaan niinkuin itseänsä; mutta vaimo kunnioittakoon miestänsä.
-
1.Mooseksen kirja:
2:15 Ja Herra Jumala otti ihmisen ja pani hänet Eedenin paratiisiin viljelemään ja varjelemaan sitä. 
2:16 Ja Herra Jumala käski ihmistä sanoen: "Syö vapaasti kaikista muista paratiisin puista, 
2:17 mutta hyvän- ja pahantiedon puusta älä syö, sillä sinä päivänä, jona sinä siitä syöt, pitää sinun kuolemalla kuoleman." 
2:18 Ja Herra Jumala sanoi: "Ei ole ihmisen hyvä olla yksinänsä, minä teen hänelle avun, joka on hänelle sopiva." 
2:19 Ja Herra Jumala teki maasta kaikki metsän eläimet ja kaikki taivaan linnut ja toi ne ihmisen eteen nähdäkseen, kuinka hän ne nimittäisi; ja niinkuin ihminen nimitti kunkin elävän olennon, niin oli sen nimi oleva. 
2:20 Ja ihminen antoi nimet kaikille karjaeläimille ja taivaan linnuille ja kaikille metsän eläimille. Mutta Aadamille ei löytynyt apua, joka olisi hänelle sopinut. 
2:21 Niin Herra Jumala vaivutti ihmisen raskaaseen uneen, ja kun hän nukkui, otti hän yhden hänen kylkiluistaan ja täytti sen paikan lihalla. 
2:22 Ja Herra Jumala rakensi vaimon siitä kylkiluusta, jonka hän oli ottanut miehestä, ja toi hänet miehen luo. 
2:23 Ja mies sanoi: "Tämä on nyt luu minun luistani ja liha minun lihastani; hän kutsuttakoon miehettäreksi, sillä hän on miehestä otettu." 
2:24 Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja he tulevat yhdeksi lihaksi. >> Jakeen lisätiedot
2:25 Ja he olivat molemmat, mies ja hänen vaimonsa, alasti eivätkä hävenneet toisiansa. 
-
 


 

Juhani Starczewski

Raamattu-siteeraus voi olla rikos, sanoo valtakunnan­syyttäjä!

2020-01-06 22:48:36

Kuvan mahdollinen sisältö: 5 henkilöä, hymyileviä ihmisiä, yleisö ja ulkoilma, possible text that says 'AUSTRALIA YESTERDAY YES AUSTRALIA TODAY GOD STILL SPEAKS'


Juhani StarczewskiJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko valtion leikata menoja?