TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Helsingin Sanomien häikäilemätön toiminta kärjistyy!

2019-12-03 09:41:18

 


Julkilausuma: Sananvapaus, Raamattu ja Räsänen

Me allekirjoittaneet haluamme julkisesti tukea Päivi Räsästä häneen kohdistuneen poliisitutkinnan ja syyteharkinnan vuoksi. Kyse on ennen kaikkea sananvapaudesta ja meille elintärkeästä kirjasta, Raamatusta. Tiedämme, että jokainen suomalainen ei näe Raamattua tärkeänä ja suuri osa ei tunne sitä lainkaan. Meille seurakunnissa se on kuitenkin elämämme perusta. Päivi kuuluu tähän joukkoon. Me kuulumme eri kirkkokuntiin mutta siitä huolimatta olemme samaa perhettä.

https://docs.google.com/document/d/1QDjSVFwdm8W6w39kVPFmy8Z6lCTfSQNzZVB_bhHY59s/mobilebasic?fbclid=IwAR3rCljEynk-Z0yAANzmfc0Pe-Pfq19uKLcj6uZnp8X_BwgH1gY99PlqskQ

+
Helsingin Sanomien häikäilemätön toiminta kärjistyy: Räsänen syypää jopa toimittajan väärinkäsityksiin - Sodomasta ja Gomorrasta ei pelastunut kuin kolme henkilöä eli hengellisesti kuolleet sodomiitit saivat lopulta ihan fyysisenkin kuoleman, joten turha meidän on väitellä Jumalan tuomioita vastaan. JEESUS: piskuinen lauma pelastuu tulevina päivinä.

2.Pietarin kirje: 3:7 Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään.

Loot ei lähtenyt tappamaan sodomiitteja, vaan jätti homman Kaikkivaltiaalle, joten jätetään mekin!

1 Mooses 19 Sodoman pahuus

https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=1.+Moos.+19%3A1&rnd=1575328882202

+

2.Pietarin kirje:

2:6 Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät.

 

Juudaan kirje:

1:7 samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.

 

2.Pietarin kirje:

2:5 Eikä hän säästänyt muinaista maailmaa, vaikka varjelikin Nooan, vanhurskauden saarnaajan, ynnä seitsemän muuta, vaan antoi vedenpaisumuksen tulla jumalattomain maailman päälle.

+

Helsingin Sanomien häikäilemätön toiminta kärjistyy: Räsänen syypää jopa toimittajan väärinkäsityksiin

 

https://timoeskola.wordpress.com/2019/12/02/helsingin-sanomien-haikailematon-toiminta-karjistyy-rasanen-syypaa-jopa-toimittajan-vaarinkasityksiin/?fbclid=IwAR33ZwDzAZACGjHt6yCaZ2hzijw9Rl4vrQYPyzvwqUV2025NGaF5KphzEeQ
+

Päivi Räsäsen kannattaisi puhua homoista ja kuolemasta niin, että maallikkokin ymmärtää

Raamattua siteerataan kuin se olisi joku sisäpiirijuttu, kirjoittaa kolumnissaan Maria Manner.

Sunnuntai | Viikon lopuksi

Julkaistu: 1.12. 2:00 , Päivitetty: 1.12. 6:17

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000006326003.html

+

 


Juhani Starczewski

Raamattu-siteeraus voi olla rikos, sanoo valtakunnan­syyttäjä!

2019-11-27 09:10:52
LAITA VIESTIÄ NIILLE, JOTKA EIVÄT OLE ALLEKIRJOITTANEET ADRESSIA!

Raamattu-siteeraus voi olla rikos, sanoo valtakunnan­syyttäjä: ”Ei pyhien kirjojen avulla saa loukata toisen ihmisarvoa”
Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on huolestunut Suomen keskusteluilmapiiristä. Jos ihmiset eivät ymmärrä mitä on rikollinen puhe, lakia tulisi hänen mukaansa terävöittää.
 
 
Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen sanoo, että sananvapausrikoksiin liittyy aina tulkintaa.
Paavo Teittinen HS Julkaistu: 20.11. 2:00 , Päivitetty: 20.11. 6:19

+++++++

HS ei julkaissut tätä Päivi Räsäsen Raamattu-vastinetta

ANTTI KIRKKALA | 25.11.2019 | 15:41- päivitetty 25.11.2019 | 15:46
https://www.verkkouutiset.fi/hs-ei-julkaissut-tata-paivi-rasasen-raamattu-vastinetta/?ref=rns_tw

+++++++
 

Hesarin valeuutinen Paavalista ja Räsäsestä - Patmos blogi  - 20.11.2019

Pasi Turunen (TM) on toimittaja, raamatunopettaja ja Patmos Lähetyssäätiön toiminnanjohtaja.

Hesarin valeuutinen Paavalista ja Räsäsestä

https://www.patmos.fi/blogit/kirjoitukset/1391/hesarin_valeuutinen_paavalista_ja_rasasesta/13525?comments_comment=13525#comments_comment_13525 

Kommentointia:

Juhani Starczewski 24.11.2019 15.24

Tarkennus kohtaan: Turunen kirjoittaa: ...joista edes mikään VT:n laki ei säätänyt kuolemantuomiota.

Mielestäni 3 Moos 20:13 tarkoittaa ihan konkreettia kuolemantuomiota, ei hengellistä kuolemaa.

3.Mooseksen kirja:

20:13 Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; HEIDÄT RANGAISTAKOON KUOLEMALLA, he ovat verivelan alaiset.

18:22 Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus.

Turunen kirjoittaa: Paavali tarkoittaa Room 1:32 jakeessa "kuolemalla" hengellistä kuolemaa, siis ikuista eroa Jumalan elämästä. Tämä ilmenee muun muassa siitä, että Paavali viitatessaan "senkaltaisiin" (1:32; 2:2-3), jotka ”ansaitsevat kuoleman”, ei viittaa yksin homoseksin harjoittamiseen, vaan luettelee muun muassa panettelun, parjaamisen ("korvaan kuiskuttelun"), kateuden, kerskailun, rakkaudettomuuden, säälimättömyyden ym., joista edes mikään VT:n laki ei säätänyt kuolemantuomiota. Tällä tavoin Paavali rakentaa argumentaatiotaan 1-2 lukujen kautta kohti Room. 3:23 siitä, että "KAIKKI ovat syntiä tehneet" ja tarvitsevat pelastusta Kristuksessa.

Juhani Starczewski kommentoi

Roomalaiskirje:

1:18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,

1:19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.

1:20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,

1:21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.

1:22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet

1:23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.

1:24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,

1:25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.

1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;

1:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.

Ketkä pitävät totuutta vääryyden vallassa Room 1:18? Mikä porukka tietää totuuden, mutta eivät sitä kerro muille. Mikä on tämä porukka? Mielestäni homoseksuaalit eivät ole tämä porukka, joka pitää totuutta vääryyden vallassa, vaan he ovat seuraus tuon porukan toiminnasta, jotka eivät kerro Jumalan todellisesta olemuksesta, kirkkaudesta ja toiminnasta.

Homoseksuaalitko ovat tyhmiksi tulleet? Mielestäni tämä porukka, joka pitää totuutta vääryyden vallassa on pimentynyt ja heidän väärän toiminnan seurauksena ”syntyy” homoseksuaalinen toiminta. Homoseksuaalisuus ei ole syy vaan väärän toiminnan seuraus.

Suomessakin sanotaa, että lainsäädäntömme on perustettu Jumalan Kymmenen Käskyn pohjalle. Tämä on valhetieto. Suomessa on koko historian ajan ollut voimassa vain yhdeksän käskyä eli ns. näkyvä tunnustus.

Jumalan näkymätön olemus on pimennety jo vuonna 787, kun seitsemäs ekumeeninen synodi poisti toisen käskyn ja jakoi kymmenen eli ns. himoitsemisen kielto käskyn kahteen osaan 9 ja 10 käskyksi.

2. KÄSKY

Älä tee itsellesi jumalankuvaa äläkä mitään kuvaa, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla.

Älä kumarra niitä äläkä palvele niitä.

Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala, joka kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille, jotka minua vihaavat; mutta teen laupeuden tuhansille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni.

Ilmestyskirja:

12:17 Ja lohikäärme vihastui vaimoon ja lähti käymään sotaa muita hänen jälkeläisiänsä vastaan, jotka pitävät JUMALAN KÄSKYT ja joilla on JEESUKSEN TODISTUS.

14:12 Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät JUMALAN KÄSKYT ja JEESUKSEN USKON.

Tämä porukka pitää TOTUUTTA VÄÄRYYDEN VALLASSA!

Seuraavassa on artikkeli "Ikonimaalari"-kirjasta.

Siinä kerrotaan päätöksestä vuodelta 787, jolloin 2. käsky poistettiin ja 10.käsky jaettiin 9. ja 10.käskyksi!

Vuonna 787 tehtiin päätös, jolla on suuri merkitys kuvan historiassa. Sen teki ”pyhä ja suuri maailmanlaajuinen kokous ”, joka oli kokoontunut ”Jumalan armosta sekä hurskaiden ja kristittyjen hallitsijoiden”, Bysantin keisarin Konstantinoksen, joka tuolloin oli alaikäinen, ja hänen äitinsä, sijaishallitsijana toimivan Irenen määräyksestä Nikean kaupunkiin Bithynian maakunnassa. Se oli kristillisen kirkon historian viimeinen synodi, jonka päätöksiin yhtyivät kaikki silloisen kirkon johtajat: Antiokian, Aleksandrian, Jerusalemin ja Konstantinopolin patriarkat sekä Rooman paavi.  Tämän vuoksi sitä kuten kuutta aikaisempaa vastaavaa kirkolliskokousta kutsutaan ekumeeniseksi synodiksi. Järjestyksessä se siis oli seitsemäs ja toistaiseksi viimeinen.

Mitä seitsemäs ekumeeninen synodi sitten päätti kuvista?

- Kuin kuninkaallista polkua kulkien, seuraten pyhien isiemme Jumalan johdatuksella antamia opetuksia sekä katolisen kirkon traditiota sillä tiedämme sen olevan peräisin siinä asuvasta Pyhästä Hengestä – päätämme tarkoin ja huolellisesti harkittuamme, että samoin kuin kunnioitettu ja elämää antava ristin kuva, on asetettava esiin hurskaita ja pyhiä kuvia, jotka on valmistettu väreistä, pienistä mosaiikkikivistä ja muusta sopivasta materiaalista, Jumalan pyhiin kirkkoihin, pyhiin astioihin, esineisiin ja vaatteisiin, seinille ja puulaudoille, taloihin ja teille. 

Meidän Herramme ja Jumalamme sekä Pelastajamme Jeesuksen Kristuksen kuvan tavoin turmeltumattoman valtiattaremme pyhän Jumalansynnyttäjän ja kunnioitettujen enkeleiden ja kaikkien pyhien ja hurskaiden ihmisten (kuvia). Päätöstä olivat edeltäneet vuosisataiset erimielisyydet kirkollisessa käytössä olleista kuvista. Vuodesta 726 lähtien oli vallinnut konkreettinen kiistatilanne, kuvainraaston aika eli ikonoklasmi. Tästä kielteisestä reaktiosta kirkon kuvahurskautta kohtaan teki virallisesti lopun seitsemännen ekumeenisen synodin päätös vuodelta 787. Se määräsi kuvien käytön kultti- tarkoituksiin sallituksi, jopa välttämättömäksi. Pyhistä kuvista tuli erottamaton osa idän rtodoksisen kirkon hartauselämää.

Kunnia kuvatulle

Samalla erotettiin selvästi pyhälle kuvalle osoitettu kunnioitus, joka kohdistuu siihen kuvattuun eli kuvan aiheeseen,vain 'jumalalliselle olemukselle' kuuluvasta todellisesta palvonnasta. - Sillä mitä enemmän jatkuvasti nähdään kuvallisen esityksen kautta, sitä enemmän kuvien katselijat palauttavat mieliinsä kuvien esikuvat ja kaipaavat niitä ja voivat jakaa niille tervehdyksensä ja kunnioittavan kumarruksensa, ei kuitenkaan uskomme mukaista todellista palvontaa, joka kuuluu vain jumalalliselle olemukselle. Sen sijaan niiden kunniaksi on suitsutettava ja niitä on (kynttilöin) valaistava kuten kunnioitettua ja elämää antavaa ristin kuvaa ja pyhiä evankeliumeja ja muita pyhiä esineitä, kuten esi-isämmekin hurskaasti tapasivat tehdä.  'Sillä kuvan kautta kunnioitetaan esikuvaa' ja se, joka kumartaa kuvaa, osoittaa kunnioitustaan siinä kuvatulle.

KIROUS KIELTÄJILLE 

Toisinajatteleville synodi saneli kirouksensa ja tuomionsa. Kauas kirkosta pitää ajaa kaikki, jotka rohkenevat olla eri mieltä ja opettaa toisin tai mitätöidä kirkolliset perinnäissäännöt kirottujen harhaoppien mukaisesti tai tavoitella jonkinlaista muuta määrittelyä tai hylätä jonkin kirkon säännöistä, evankeliumin tai ristin kuvan tai ikonimaalaukset ja marttyyrien pyhäinjäännökset. Erotettava on piispat ja papit, jotka rohkenevat - vieläpä käyttäen hyväkseen yhteisiä pyhiä esineitä ja laillisia luostareita pyrkiä väärin ja ovelasti kumoamaan yhdenkin katolisen kirkon perimätiedon kohdan. Yhteisöstä on suljettava näin menettelevät, yhtä hyvin munkit kuin maallikot.

Nämä kirotaan, jotka PITÄVÄT JUMALAN KÄSKYT JA JOILLA ON JEESUKSEN TODISTUS JA JEESUKSEN USKO!

Ilmestyskirja: 12:17 Ja lohikäärme vihastui vaimoon ja lähti käymään sotaa muita hänen jälkeläisiänsä vastaan, jotka pitävät JUMALAN KÄSKYT ja joilla on JEESUKSEN TODISTUS.

14:12 Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät JUMALAN KÄSKYT ja JEESUKSEN USKON.

 

Yksimielinen ylistys

Tällä tavoin tulee voimaan pyhien isiemme opetus samoin kuin katolisen kirkon traditio, kirkon, joka maan äärestä toiseen on ottanut vastaan hyvän sanoman. Tällä tavoin seuraamme Paavalia, joka puhui Kristuksen nimissä, ja koko jumalallista apostolista seurakuntaa sekä isällistä pyhyyttä ja pidämme kiinni niistä perinnäissäännöistä, jotka olemme saaneet. Tällä tavoin laulamme voitonhymnit kirkolle profeetallisella tavalla. 'Riemuitse suuresti, tytär Siion, julista, tytär Jerusalem. Iloitse ja riemuitse koko sydämestäsi. Herra otti sinusta pois vastustajiesi väärät teot, sinut on lunastettu vihollistesi käsistä. Herra on kuningas keskelläsi. Et pahaa näe! Ja rauha on päälläsi iankaikkisesti!' Pyhä kirkolliskokous julisti: me kaikki uskomme niin, kaikki olimme samaa mieltä, kaikki hyväksyimme ja al-lekirjoitimme. Tämä on apostolien usko, tämä on oikeauskoisten usko. Tämä usko lujitti maailmanlaajuista (kirkkoa). Uskoen yhteen Jumalaan, Kolminaisuudessa ylistettyyn, tervehdimme kunnioitettuja kuvia.

Sallitut kuvaamistavat

Seitsemännen ekumeenisen synodin väljästi muotoilema päätös ei sulje pois yhtään maalaustaiteen menetelmää tai aluetta. Kokouksen muista asiakirjoista saa tarkempaa tietoa aikakauden näkemyksistä. Keskeinen perusta pyhien kuvien maalaamiselle ja käytöllä on inkarnaatio, näkymättömän Jumalan Pojan ihmiseksi tuleminen., kuvattavaksi tuleminen. 

Se on kumonnut juutalaisille annetun kuvakiellon. 

Kristus on ollut Jumalan kuva, Jumalan oma ikoni, maan päällä. Itse Jumala, joka on pysynyt näkymättömänä, ei ole kuvattavissa. Aikakauden teologit, lähinnä Johannes Damaskolainen ja Theodoros Studites, käsittelivät kirjoituksissaan yksityiskohtaisesti kuvien teologisia lähtökohtia. Aukotonta käsitystä sallivuuden rajoista ei kuitenkaan ole tähän mennessä vielä syntynyt. Niinpä ikonien tekijät ovat sukupolvesta toiseen pohtineet ja kyselleet kirkollisen perinteen heille asettamia velvoitteita sekä mahdollisuuksiaan ja kykyjään soveltaa niitä käytännön ammattityöhön. Ikonimaalauksen historia on ollut täynnä liikettä ja elämää. Se on ollut monien henkisten ja hengellisten ja myös perin inhimillisten tasojen kohtauspaikka. Se on versonut uskon maaperästä, mutta uninäyt ja mystiikka ovat sitä saatelleet vuosisadasta toiseen.

+++++++

”Kiihottaako syyttäjä itse kansanryhmää vastaan?”
JUHA-PEKKA TIKKA | 26.11.2019 | 10:17
KD:n Antero Laukkanen kysyy, onko valtakunnansyyttäjältä historia kadoksissa.

https://www.verkkouutiset.fi/kiihottaako-syyttaja-itse-kansanryhmaa-vastaan/?ref=rns_fb&fbclid=IwAR2yiirJfeW3MDFMETrB-ujJKfJKjOZ6H82yMs4y2nNSm3guZY57oydFeDc

+++++++
 

 

 


Juhani Starczewski

LEVITÄ TIETOA: Päivi Räsänen poliisikuulusteluihin ”Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmistä”!

2019-10-30 16:53:32

LEVITÄ TIETOA: Päivi Räsänen poliisikuulusteluihin – ei kadu kirjoituksiaan: ”Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmistä”
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/paivi-rasanen-sain-kutsun-poliisikuulusteluun-olen-hammastynyt/7604458#gs.ce7xii

+

TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE TUTKINTAPYYNTÖPROSESISSA! ALLEKIRJOITA! https://www.adressit.com/tuen_ilmaus_paivi_rasaselle

+

28.10.2019: Päivi Räsänen perjantain poliisikuulusteluun levollisin mielin – ”Vaikeista asioista pitää uskaltaa keskustella”

https://www.kdlehti.fi/2019/10/28/paivi-rasanen-perjantain-poliisikuulusteluun-levollisin-mielin-vaikeista-asioista-pitaa-uskaltaa-keskustella/?fbclid=IwAR2W0RL4ajQ6xgy7QQqhjfSVHDt6xBvebcS2CXFmozFc-E4Tlg9kLz_XzbQ

+

28.10.2019: Päivi Räsänen poliisikuulusteluihin – ei kadu kirjoituksiaan: ”Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmistä”

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/57998f84-5282-42ea-ac0b-b87847d0bccb?fbclid=IwAR39e7rOLXFSzKsoPUl8uvWZOthEMB3trXLw1m_5syLuVHT3qByx1O2jOsg

+

Myös Raamatun levittäminen tulisi rangaistavaksi” 28.10.2019

https://www.verkkouutiset.fi/myos-raamatun-levittaminen-tulisi-rangaistavaksi/?ref=rns_fb&fbclid=IwAR2PgfvaKG8z-yZe0OmhIq4G4ayBugTZetrX9DJApSjlnV33EgehEu-2U2s

+

Video: Päivi Räsänen harkitsi kesäkuun tviittikohun yhteydessä kirkosta eroamista.

Kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsänen kertoo saaneensa kutsun poliisikuulusteluun.

Puolueen entinen puheenjohtaja, nykyinen eduskuntaryhmän puheenjohtaja on epäiltynä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta.

Sain kutsun poliisikuulusteluun, joka toimitetaan tämän viikon perjantaina 1.11. klo 11.15 alkaen Pasilan Poliisitalolla, Räsänen kertoo tiedotteessaan.

Olen hämmästynyt siitä, että tutkintaa edelleen jatketaan tapauksessani, jossa on kysymys syvästi uskonnon- ja sananvapaudesta.

Tutkinta juontaa juurensa Räsäsen kesäkuiseen tviittiin, jossa hän ihmetteli kirkon päätöstä olla Helsinki Pride -tapahtuman yhteistyökumppani ja tiedusteli, miten raamattu sopii yhteen sellaisen aatteen kanssa, jossa "ylpeys ja synti nostetaan ylpeyden aiheeksi".

Tviitin yhteydessä on myös kuva Raamatun Kirjeen roomalaisille katkelmasta, jossa puhutaan esimerkiksi toistensa kanssa "riettautta" harjoittaneista miehistä ja "häpeällisistä himoista".

Maksimituomio kaksi vuotta vankeutta

Poliisi tiedotti aikanaan aloittaneensa tutkinnan saatuaan tapauksesta rikosilmoituksen. Ilmoittaja katsoi Räsäsen tviitin olevan vähemmistöihin kohdistuva suvaitsemattomuuden ilmaus.

Rikostutkinnan lopputuloksesta riippumatta aion edelleen käyttää perustuslaissa ja ihmisoikeussopimuksissa turvattua uskonnonvapautta pitämällä esillä Jumalan pyhän sanan opetuksia ja rohkaisen myös muita niin tekemään, Räsänen sanoo tiedotteessaan.

Kiihottamisesta kansanryhmää vastaan voi saada sakkorangaistuksen tai enintään kaksi vuotta vankeutta.

+

30.11.2019 TULEE 80 VUOTTA, KUN NEUVOSTOLIITTO HYÖKKÄSI SUOMEEN, NYT TARVITSEMME SAMANLAISIA JOHTAJIA KANSALLEMME KUIN PRESIDENTTI KYÖSTI KALLIO! ALLEKIRJOITA JA LEVITÄ TIETOA!

https://www.adressit.com/presidentti_kyosti_kallion_rukous_ja_puhe_talvisodan_aikana_1939

+

https://www.facebook.com/juhani.starczewski/posts/10156861566393262

 


Juhani Starczewski

Päivi Räsänen poliisikuulusteluihin – ei kadu kirjoituksiaan: ”Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmistä”

2019-10-30 16:51:38LEVITÄ TIETOA: Päivi Räsänen poliisikuulusteluihin – ei kadu kirjoituksiaan: ”Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmistä”
https://www.facebook.com/juhani.starczewski/posts/10156861566393262
+

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/paivi-rasanen-sain-kutsun-poliisikuulusteluun-olen-hammastynyt/7604458#gs.ce7xii

+

TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE TUTKINTAPYYNTÖPROSESISSA! ALLEKIRJOITA! https://www.adressit.com/tuen_ilmaus_paivi_rasaselle

+

28.10.2019: Päivi Räsänen perjantain poliisikuulusteluun levollisin mielin – ”Vaikeista asioista pitää uskaltaa keskustella”

https://www.kdlehti.fi/2019/10/28/paivi-rasanen-perjantain-poliisikuulusteluun-levollisin-mielin-vaikeista-asioista-pitaa-uskaltaa-keskustella/?fbclid=IwAR2W0RL4ajQ6xgy7QQqhjfSVHDt6xBvebcS2CXFmozFc-E4Tlg9kLz_XzbQ

+

28.10.2019: Päivi Räsänen poliisikuulusteluihin – ei kadu kirjoituksiaan: ”Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmistä”

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/57998f84-5282-42ea-ac0b-b87847d0bccb?fbclid=IwAR39e7rOLXFSzKsoPUl8uvWZOthEMB3trXLw1m_5syLuVHT3qByx1O2jOsg

+

Myös Raamatun levittäminen tulisi rangaistavaksi” 28.10.2019

https://www.verkkouutiset.fi/myos-raamatun-levittaminen-tulisi-rangaistavaksi/?ref=rns_fb&fbclid=IwAR2PgfvaKG8z-yZe0OmhIq4G4ayBugTZetrX9DJApSjlnV33EgehEu-2U2s

+

Video: Päivi Räsänen harkitsi kesäkuun tviittikohun yhteydessä kirkosta eroamista.

 

Kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsänen kertoo saaneensa kutsun poliisikuulusteluun.

 

Puolueen entinen puheenjohtaja, nykyinen eduskuntaryhmän puheenjohtaja on epäiltynä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta.

 

Sain kutsun poliisikuulusteluun, joka toimitetaan tämän viikon perjantaina 1.11. klo 11.15 alkaen Pasilan Poliisitalolla, Räsänen kertoo tiedotteessaan.

 

Olen hämmästynyt siitä, että tutkintaa edelleen jatketaan tapauksessani, jossa on kysymys syvästi uskonnon- ja sananvapaudesta.

 

Tutkinta juontaa juurensa Räsäsen kesäkuiseen tviittiin, jossa hän ihmetteli kirkon päätöstä olla Helsinki Pride -tapahtuman yhteistyökumppani ja tiedusteli, miten raamattu sopii yhteen sellaisen aatteen kanssa, jossa "ylpeys ja synti nostetaan ylpeyden aiheeksi".

 

Tviitin yhteydessä on myös kuva Raamatun Kirjeen roomalaisille katkelmasta, jossa puhutaan esimerkiksi toistensa kanssa "riettautta" harjoittaneista miehistä ja "häpeällisistä himoista".

 

Maksimituomio kaksi vuotta vankeutta

Poliisi tiedotti aikanaan aloittaneensa tutkinnan saatuaan tapauksesta rikosilmoituksen. Ilmoittaja katsoi Räsäsen tviitin olevan vähemmistöihin kohdistuva suvaitsemattomuuden ilmaus.

 

Rikostutkinnan lopputuloksesta riippumatta aion edelleen käyttää perustuslaissa ja ihmisoikeussopimuksissa turvattua uskonnonvapautta pitämällä esillä Jumalan pyhän sanan opetuksia ja rohkaisen myös muita niin tekemään, Räsänen sanoo tiedotteessaan.

 

Kiihottamisesta kansanryhmää vastaan voi saada sakkorangaistuksen tai enintään kaksi vuotta vankeutta.

 

+

 

30.11.2019 TULEE 80 VUOTTA, KUN NEUVOSTOLIITTO HYÖKKÄSI SUOMEEN, NYT TARVITSEMME SAMANLAISIA JOHTAJIA KANSALLEMME KUIN PRESIDENTTI KYÖSTI KALLIO! ALLEKIRJOITA JA LEVITÄ TIETOA!

 

https://www.adressit.com/presidentti_kyosti_kallion_rukous_ja_puhe_talvisodan_aikana_1939

 

+

 


Juhani Starczewski

Päivi Räsänen poliisikuulusteluun perjantaina 1.11. klo 11.15 -> levitä tietoa!

2019-10-28 11:50:10


28.10.2019: Päivi Räsänen: "Sain kutsun poliisikuulusteluun – olen hämmästynyt" Sain kutsun poliisikuulusteluun, joka toimitetaan tämän viikon perjantaina 1.11. klo 11.15 alkaen Pasilan Poliisitalolla, Räsänen kertoo tiedotteessaan.https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/paivi-rasanen-sain-kutsun-poliisikuulusteluun-olen-hammastynyt/7604458#gs.ce7xii

Päivi Räsänen: "Sain kutsun poliisikuulusteluun – olen hämmästynyt" Sain kutsun poliisikuulusteluun, joka toimitetaan tämän viikon perjantaina 1.11. klo 11.15 alkaen Pasilan Poliisitalolla, Räsänen kertoo tiedotteessaan.Video: Päivi Räsänen harkitsi kesäkuun tviittikohun yhteydessä kirkosta eroamista.Kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsänen kertoo saaneensa kutsun poliisikuulusteluun.Puolueen entinen puheenjohtaja, nykyinen eduskuntaryhmän puheenjohtaja on epäiltynä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta.– Sain kutsun poliisikuulusteluun, joka toimitetaan tämän viikon perjantaina 1.11. klo 11.15 alkaen Pasilan Poliisitalolla, Räsänen kertoo tiedotteessaan.– Olen hämmästynyt siitä, että tutkintaa edelleen jatketaan tapauksessani, jossa on kysymys syvästi uskonnon- ja sananvapaudesta.Tutkinta juontaa juurensa Räsäsen kesäkuiseen tviittiin, jossa hän ihmetteli kirkon päätöstä olla Helsinki Pride -tapahtuman yhteistyökumppani ja tiedusteli, miten raamattu sopii yhteen sellaisen aatteen kanssa, jossa "ylpeys ja synti nostetaan ylpeyden aiheeksi".Tviitin yhteydessä on myös kuva Raamatun Kirjeen roomalaisille katkelmasta, jossa puhutaan esimerkiksi toistensa kanssa "riettautta" harjoittaneista miehistä ja "häpeällisistä himoista".Maksimituomio kaksi vuotta vankeuttaPoliisi tiedotti aikanaan aloittaneensa tutkinnan saatuaan tapauksesta rikosilmoituksen. Ilmoittaja katsoi Räsäsen tviitin olevan vähemmistöihin kohdistuva suvaitsemattomuuden ilmaus.– Rikostutkinnan lopputuloksesta riippumatta aion edelleen käyttää perustuslaissa ja ihmisoikeussopimuksissa turvattua uskonnonvapautta pitämällä esillä Jumalan pyhän sanan opetuksia ja rohkaisen myös muita niin tekemään, Räsänen sanoo tiedotteessaan.Kiihottamisesta kansanryhmää vastaan voi saada sakkorangaistuksen tai enintään kaksi vuotta vankeutta.


 


 


 
 Juhani Starczewski

Kiihottaminen kansanryhmää vastaan! Tutkinnan päätös:

2019-09-30 14:13:21

Juhani Starczewski

Päivi Räsäseltä poikkeuksellinen puhe eduskunnassa – luki Raamatun kohdat, joiden takia häntä epäillään kiihotusrikoksesta

2019-09-21 16:29:57

Päivi Räsäseltä poikkeuksellinen puhe eduskunnassa – luki Raamatun kohdat, joiden takia häntä epäillään kiihotusrikoksestaPUHEENAIHE 20.9.2019 15.57 Päivitetty: 20.9.2019 17.00


  + Eduskunnan täysistunto 20.9.2019 klo 13Päivi Räsänen 5:20 - 8:20  


+ Päivi Räsäsen kirkkolakikeskustelussa: Eduskunta säätää, että kirkon tulee noudattaa Raamattuun perustuvaa uskoa21.9.2019 KLO 07:43 UUTISET Merja Eräpolku


  + Suomen perustuslaki 11 § Uskonnon ja omantunnon vapaus
 Jokaisella on uskonnon ja omantunnon vapaus. Uskonnon ja omantunnon vapauteen sisältyy oikeus tunnustaa ja harjoittaa uskontoa, oikeus ilmaista vakaumus ja oikeus kuulua tai olla kuulumatta uskonnolliseen yhdyskuntaan. Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen. 12 § Sananvapaus ja julkisuus Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä. Tarkempia säännöksiä sananvapauden käyttämisestä annetaan lailla. Lailla voidaan säätää kuvaohjelmia koskevia lasten suojelemiseksi välttämättömiä rajoituksia. Viranomaisen hallussa olevat asiakirjat ja muut tallenteet ovat julkisia, jollei niiden julkisuutta ole välttämättömien syiden vuoksi lailla erikseen rajoitettu. Jokaisella on oikeus saada tieto julkisesta asiakirjasta ja tallenteesta. + TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE! JO YLI 4.000 ON SEN ALLEKIRJOITTANUT!
ALLEKIRJOITA JA LAITA TIETO KAVEREILLE JA KAIKKIIN MAHDOLLISIIN RYHMIIN! 
 + Suomen perustuslaki
 +


Juhani Starczewski

Suomen perustuslaki -> 11 § Uskonnon ja omantunnon vapaus

2019-09-18 08:25:02
 
Suomen perustuslaki

11 § Uskonnon ja omantunnon vapaus
 
Jokaisella on uskonnon ja omantunnon vapaus.
 
Uskonnon ja omantunnon vapauteen sisältyy oikeus tunnustaa ja harjoittaa uskontoa, oikeus ilmaista vakaumus ja oikeus kuulua tai olla kuulumatta uskonnolliseen yhdyskuntaan. Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen.
 
12 § Sananvapaus ja julkisuus
 
Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä. Tarkempia säännöksiä sananvapauden käyttämisestä annetaan lailla. Lailla voidaan säätää kuvaohjelmia koskevia lasten suojelemiseksi välttämättömiä rajoituksia.
 
Viranomaisen hallussa olevat asiakirjat ja muut tallenteet ovat julkisia, jollei niiden julkisuutta ole välttämättömien syiden vuoksi lailla erikseen rajoitettu. Jokaisella on oikeus saada tieto julkisesta asiakirjasta ja tallenteesta.
 
+
 
TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE! JO YLI 3.800 ON SEN ALLEKIRJOITTANUT!
ALLEKIRJOITA JA LAITA TIETO KAVEREILLE JA KAIKKIIN MAHDOLLISIIN RYHMIIN!
 
+
70669224_10218289288276129_1942698361786204160_n2.jpg

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Juhani Starczewski

Eheytybeet homot kertovat! Kerro muillekin -> levitä tietoa ja haasta kaverisikin allekirjoittamaan adressi!

2019-09-14 20:28:52

Amadeus Oilinki: "Eheydyin homosta heteroksi"

http://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/ihmiset/amadeus_oilinki_eheydyin_homosta_heteroksi

+

Ex-homo Amadeus Oilinki kohuhaastattelun jälkeen: Kun jaan elämäntarinani, suvaitsevaisuus loppuu

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ex-homo-amadeus-oilinki-kohuhaastattelun-jalkeen-%c2%94kun-jaan-elamantarinani-suvaitsevaisuus-loppuu%c2%94/#.V93BQVoCqYN.facebook


+

Homosta heteroksi muuttunut perheenisä Me Naisissa: Koti-isyys on kunnia-asia

https://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Koti-isyys-on-kunnia-asia/543543

+

Homosta ydinperheen isäksi – näin Amadeus Oilingilla menee nyt

https://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/ihmiset/homosta_ydinperheen_isaksi_nain_amadeus_oilingilla_menee_nyt#

+

Eheytyneet homot Vapausmarssillaan Washingtonissa - "Maassamme olevat valheet ja harhat alkavat murtua!"

"Miksi meillä ei voi olla kulkueita, kun kaikilla LGBT-ryhmillä ja tällaisilla on... olemme tulleet kaapista ulos niistä elämäntavoista ja haluamme kertoa tarinamme"

https://www.oikeamedia.com/o1-66709

+

Homoudesta eheytyneellä miehellä on nyt vaimo ja kolme lasta

https://www.oikeamedia.com/o1-113205

+

TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE! JO YLI 3.400 ON SEN ALLEKIRJOITTANUT!

ALLEKIRJOITA JA LAITA TIETO KAVEREILLE JA KAIKKIIN MAHDOLLISIIN RYHMIIN!

https://www.adressit.com/tuen_ilmaus_paivi_rasaselle

+

 

 

 


Juhani StarczewskiJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…