Soklin kaivoshanke on haudattava

Ota yhteyttä adressin tekijään

Soklin kaivoshanketta vastustava adressi luovutetaan

2021-10-02 18:29:51

Hei!

 

Kiitos, että olet yksi Soklin kaivoshanke on haudattava -adressimme allekirjoittajista.

Luovutamme adressimme loppuvuodesta ministereille. Nyt on hyvä hetki pyytää myös ystäviäsi mukaan allekirjoittamaan adressi.

Sokliin Savukoskelle suunniteltu kaivos olisi kooltaan suurempi kuin Nuuksion tai Seitsemisen kansallispuisto. Se auttanee hahmottamaan kaivosprojektin mittaluokan. Kaivosalueen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat ainutlaatuiset Urho Kekkosen kansallispuisto, Värriön luonnonpuisto, sekä lukuisia pienempiä luonnonsuojelualueita. Pisin jokemme Kemijoki saa alkunsa samalta alueelta, kuin myös Nuorttijoki, joka virtaa Urho Kekkosen kansallispuiston eteläosassa. Ainoa syy, miksi Soklin aluetta ei aikanaan esitetty osaksi Urho Kekkosen kansallispuistoa, oli jo silloin vireillä ollut kaivoshanke. Viidenkymmenen vuoden ajan paikalliset ovat eläneet epävarmuudessa. Nyt on aika päättää epävarmuus ja päättää tämä kaivoshanke, joka tuhoaisi toteutuessaan peruuttamattomasti luontoa laajalta alueelta.

Kiitos tuestasi ja suurkiitos, jos ehdit vielä jakamaan adressin!

Tästä linkistä löydät adressin

Syysterveisin

Sokli erämaana ry


Sokli Erämaana ryJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…