Alvettulan koulun ja päiväkodin säilymisen puolesta!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Adressin luovutus 19.9.2023

2023-09-20 05:44:39

Adressi luovutettiin 19.9. Sihyn puheenjohtajalle Helena Lehkoselle, kaupunginvaltuuston pj:lle Johannes Koskiselle ja kaupunginhallituksen pj:lle Jari Koskiselle.

Sivistys- ja hyvinvointilautakunta päätti esittää kaupunginhallitukselle ja edelleen kaupunginvaltuustolle hyväksyttäväksi:

Alvettulan päiväkoti lakkautetaan 1.8.2024 alkaen, sillä edellytyksellä, että on tehty tilasuunnitelma jolla osoitetaan, että lapset mahtuvat Hauhon päiväkotiin ja henkilökuntaa osallistetaan siirtymisen suunnitteluun.

Alvettulan koulun oppilaat siirtyvät Hauhon yhtenäiskouluun, mikäli oppilasmäärä tippuu alle 30 oppilaaseen kahtena peräkkäisenä vuotena ja kolmannen vuoden ennuste tilastopäivänä 20.9 alittaa tämän rajan. Perusteena kaupungin talouden tasapainotus ja oppilasmäärään alentuminen.

 

Haluan jo tässä kohtaa kiittää kaikkia allekirjoittaneita. Ehdotukset ovat huomattva askel oikeaan suuntaan.

Kiitäen,

Alvettulan Koulun tuki


Ida Sandberg, Alvettulan koulun tuki



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinällesi ja ryhmissä, jotka liittyvät adressin aiheeseen.
  • Ota yhteyttä ystäviisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttämällä sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.