PELASTAKAA KOIRAMME!!

PELASTAKAA KOIRAMME!! / Tiedotteet / ALLEKIRJOITUKSIA TARVITAAN LISÄÄ! Pelastakaa koiramme!! / Kommentit


Vieras

#1

19.04.2014 15:15

On todella törkeää että jotkut idiootit ryöstävät muiden ihmisten eläimiä. Olenkin huomannut että rikollisuus lisääntyy kaikilla sektoreilla Ihmisten jotka ostavat eläimiä täytyy vaatia syntymä ja terveystodistukset eläimistä. Tällaiset löytöeläintalot ovat eläintenrääkkäys/huono hoito paremminkin eläinten rääkkäys paikkoja. Eikä nämä ns. lääkäritkään taida täyttää lääkärinetiikan vaatimia ominaisuuksia. Minä kehoittaisin ihmisiä olemaan hankkimatta minkäänlaista eläintä jos ei voi luvata/taata eläimelle koko sen loppuelämäksi kotia ja huolenpitoa. Mielijohteesta eläimen hankinta ei saa tapahtua.

Vieras

#2

19.04.2014 17:32

Miten voi allekirjoittaa???

Vieras

#3

23.04.2014 09:47

Olen seurannut varsinkin SEYn kertomista asoista ja siitä, mitä he vaativat niiltä jotka ovat kurssittaneet menemään jonkun ilmoittamsta lemmikin laiminlyönnistä tms tarkotuksena toimia oikein ja tasapainoisesti, neuvojana ja pysymään kynnyksen ulkopuolella keskustelutilanteessa. Ytimeni tässä on, että jos toinen vieruskaverina siinä mukana oleva toimii kaikille tiedossa olevia toimintaperiaatteita vastaan jotenki, on toisen ilmoitettava asia ja vietävä se eteenpäin kun ja jos yksi on möhlinyt SEYn toimintpriaatteita vastaan.

Sitten taas jos kukaan ei koskaan ilmoita tällaisesta käytöksestä on yhden lisäksi ainakin kaksi SEYn lakien yläpuolella. Aivan sama kuinka korkeasti koulutettuja ylimmillä palleilla toimivat henkilöt ovat, ne hekoimmat lenkit on ketjussa huono juttu, ja vastenmielisyys järjestöä kohtaan voi alkaa kasvamaa, ja kaikki paikat on täynnä varsinkin koiria, kun pelkästään nimetön soitto lemmikin kaltoin kohtelusta heidän toimintaperiaatteitten mukaan riittää, että tukka putkella lähdetään joka ilmoituksen perään.

Ei hyvä tämä asia, mutta nääntyneet, ulkona paleltuvat ohutturkkiset koira unohdettuna ties minne ilman huolenpitoa juomaa ja ruokaa, tai hevonen, niin ei tarvitse olla kurssin käynyt, että pitäisi välähtää. että nyt yritän auttaa tätä ressukkaa.

Vieras

#4

23.04.2014 17:26

Miten voi allekirjoittaa.Ota yhteyttää esim iltasanomien toimittajiin/jotta viikin eläintalon toiminta saataisiin julkisuuteen. Yritä tehdä uusi addressi

Vieras

#5

19.05.2014 11:57

Ongelmamme, sinun, niinkuin minunkin, jolle sama asia on tapahtunut on, se ettei nk.normaali ihmiset usko, että eläin voitaisiin viedä omistajaltaan ilman että sen koti oloissa olisi jotain todella pahasti pielessä. He eivät ymmärrä, että joillekkin virkamiehille vaan tuppaa se valta jotenkin nousemaan hattuun!

Vieras

#6 Re:

08.06.2014 20:56

#4: -

Samaa mieltä. Kannattaisi tehdä asiasta mahdollisimman julkinen, jotta mediakin kiinnostuisi löytöeläintalon toiminnasta. Juttuvinkkiä Iltalehteen, Seiskaan, paikallisiin sanomalehtiin jne. ja myöskin 45 minuuttia -ohjelmaan ja muihin uutis-ja ajankohtaisohjelmiin. Mitä enemmän löytöeläintalo saa p****a niskaansa, sitä todennäköisemmin heidän toimintaansa aletaan tutkimaan.


Vieras

#7 Re:

09.06.2014 21:17

#4: -

Otin yhteyttä Iltasanomiin kesällä v. 2013, mutta he eivät ole ainakaan vielä tehneet juttua Viikistä.

T. Adressin tekijä


Vieras

#8 Re:

09.06.2014 21:37

#2: -

Terve! Voit allekirjoittaa Pelastakaa koiramme- adressin www.adressit.com sivuilla. Tämä adressi näkyy siinä alapalkissa, avaa Pelastakaa koiramme- adressin etusivu, jossa tämä adressi näkyy kokonaan, ja allekirjoituspaikka on siinä adressin alapuolella.

 

T. Adressin tekijä


Vieras

#9 Re:

09.06.2014 21:49

#5: -

Tervehdys! Totta, että kotioloissa tai missään ei tarvitse olla mitään pahasti pielessä, jotta lemmikkieläin viedään kotoota pois. Luulen, että valvontaeläinlääkärit ja koko ympäristökeskus ovat saaneet paljon rahoitusta toimintaansa varten ja tilanne voi olla mahdollisesti (?) sellainen, ettei heillä ole mitään tekemistä töissä (?) muuta kuin pyöritellä peukaloitaan tai tehdä tällaista (keksiä asioita). Tässä tapauksessa koiran omistaja on jotenkin kummallisesti valittu uhriksi, jolta viedään koira pois, koska muilta samassa rapussa asuvilta ihmisiltä ei ole nähdäkseni keneltäkään viety koiraa eikä kissaa pois. Muut ihmiset ja lemmikkieläimet samassa rapussa saavat nähdäkseni elää täysin normaalia elämää ilman eläintarkastuksia tai kotietsintöjä ja ilman lemmikkieläimen poisviemistä paitsi tämän koiran omistaja ja perheensä.

T. Adressin tekijä

väärintekijät saavat palkkansa

#10 Nappurille kävi samoin

21.06.2014 09:29

Minun naapuripapalta vietiin koira myös. Se oli luhtitalon pihalla ja pappa käväisi sisällä vähäksi aikaa, jättäen kuitenkin parvekkeen ikkunan auki (asuu siis 0-kerroksessa). Sitten, kun tuli ulos ja alkoi kutsumaan ja etsimään koiraansa, siitä ei ollut mitään jälkiä. Myöhemmin hän sai laskun koiransa lopettamisesta jostakin kliniikasta. Se oli muka löydetty vaeltamasta jossakin ja otettu "huostaan". Varastettu se oli oman kotinsa etuovelta! Se ei ikinä mennyt minnekään kauas pihasta, koska se oli koulutettu koira auttamaan pappaa.

Vieras

#11 Re: Nappurille kävi samoin

29.06.2014 19:25

#10: väärintekijät saavat palkkansa - Nappurille kävi samoin

Joo, kyllä on mielestäni niin kummalliseksi mennyt tämä "eläintensuojelu", että minä en ainakaan tajua tätä. En tajua sitä, että koirat tai muut eläimet, joilla on omistaja ja koti otetaan huostaan tai lopetetaan yhtäkkiä ilman mitään kysymättä omistajalta, että sopiiko se. Olen lukenut mm. internetpalstalta, että terve koira oli lopetettu. Kuulemma joku terve 7-viikkoinen koiranpentu oli lopetettu ja koiranpentu oli huutanut suoraa huutoa lopetuksessa. Koiran omistaja totesi, ettei koiran lopettaminen ollut kivutonta.

 

 


Vieras

#12

29.06.2014 20:45

Lisäys tuohon edelliseen, että terve 7-viikkoinen koiranpentu oli lopetettu eläinlääkärissä piikillä ja se ei ollut ollut koiralle kivutonta.

Vieras

#13

26.08.2014 10:39

Jatka vain taistelua eläinten hyvin voimien puolesta. Ota yhteyttä Yle:n uutisiin ja kakkosen toimittajiin. Tämä on asia on saatava julkisestikin ihmisten tietoisuuteen. Ole sitkeä.
solo

#14 Re: Nappurille kävi samoin

07.09.2014 18:38

#10: väärintekijät saavat palkkansa - Nappurille kävi samoin 

 Saattaa olla, että koirankakkaan joskus astuneet psykopaatit harrastavat koirien varastamista - ehkä jopa tekeytyen viranomaisiksi.

Marja

#15 Re:

07.10.2014 07:54

#13: -  

 samaa mieltä minäkin, jatka taistelua hirveää vääryyttä kohtaan, autan se minkä pystyn,mieheni työtoverin vaimo on nelosella töissä,koitan häne kautta saada julkisuutta asialle! Taistellaan yhdessä:-)

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

18.10.2014 20:20



Anonyymi

#17 Re: Re:

17.12.2014 08:37

#15: Marja - Re:  

Kiitos. Tämä aika ilman koiraa, Dixietä, on ollut aivan kamalaa aikaa. Seinät vain kolisevat tyhjyyttään, kun rakas iloinen hännänheiluttaja koira ei ole kotona. Itse ajattelen rakasta koiraa, Dixietä, joka päivä käy mielessä miten Dixie tällä hetkellä voi ja pelkään Dixien puolesta, että jos Dixiellä ei ole nyt hyvä olla tms. Viikin eläinlääkärit salaavat tiedot koirasta mielestäni ilman perusteita. Tai ainakaan salaamista ei ole perusteltu millään kunnollisella tavalla, he puhuvat vain jostain heidän käytännöstä.

 

T. Adressin tekijä

Vääryyttä vastaan

#18 Adressin tekijälle

25.04.2015 19:18

Hei, miten tämä kaikki on kestänyt näin kauan aikaa, tiedätkö onko rakas koirasi vielä hengissä, minkä ikäinen hän on? Ota yhteyttä MV-lehteen/julkaisuun, siellä saat kertoa tarinasi perinpohjin ja mitään kirjoittamaasi ei jätetä julkaisematta. MV on ainut julkaisu joka voi auttaa sinua, ei iltapäiväpskat auta tavallisia pulassa olevia ihmisiä, varsinkin kun ovat liittoutuneet tavallisia kunnon ihmisiä vastaan aivan kuten HS, Kaleva ja Yle. Vetoa siellä ihmisiin ja pyydä että allekirjoittavat tämän adressin, laita suora linkki, ihmiset ovat laiskoja etsimään. Miten ihmeessä olet jaksanut näin kauan, toisaalta eihän sulla vaihtoehtoa ole, taistele. Kaikkea pahaa tapahtuu pahojen ihmisten toimesta. Sydämestäni toivon sinulle jaksamista ja voimia taistella ja että saisitte vielä olla yhdessä koirasi kanssa <3

https://www.facebook.com/mitavittualehti?fref=ts

Vääryyttä vastaan

#19 Adressin tekijälle

25.04.2015 19:23

#17: - Re: Re:  

 Kirjoitin juuri sivulle. Laitan vielä tämän viestin että tiedät lukea uuden viestin :)


Vieras

#20 Re: Adressin tekijälle

11.07.2015 16:25

#18: Vääryyttä vastaan - Adressin tekijälle 

Hei! En tiedä onko koira Dixie hengissä, koska tietoja ei anneta koiran omistajalle koirasta. Onhan tässä ollut suuri työ, mutta ei voi mitään. Kovasti Dixietä kaivataan kyllä. En tiedä mikä MV-lehti on, minkäänlaista syvähaastattelua löytöeläintalosta tai kokemuksista en ole iltapäivälehtien ym. toimesta nähnyt. Kiitos jaksamis- ym. toivotuksista.

 

T. Adressin tekijä

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

03.08.2015 14:11



Vieras

#22

08.08.2015 08:55

Miksi koira Dixie ei saisi elää, vaikka onkin vähän vanhempi koira? Kun koira on hyväkuntoinen, niin ei koiraa mielestäni voi lopettaa pelkästään iän takia. Miksi hieman vanhempi koira ei saisi elää? Tätä kysymystä olen monesti miettinyt. Edelleenkin Dixietä kaivataan kovasti kotiin.

 

T. Adressin tekijä

 

ninni

#23 Re:

04.02.2018 00:38

#22: -  

Mikäs tämä tilanne nyt on, saitko koirasi kotiin?