Demokraattisen puolueen perustaminen

Allekirjoittaneet tahtovat perustaa puolueen, jonka edustajien muodostamien äänestyssuhteiden on noudatettava mahdollisimman tarkasti kulloinkin käsiteltävän asian kannattajien ja vastustajien äänestyssuhteita puolueen sisällä. Äänestys puolueen sisällä tapahtuu verkossa kaikkien halukkaiden äänioikeutettujen kesken avoimesti sähköisellä allekirjoituksella.

Puolueella ei voi olla omia mielipiteitä asioista, mutta sen edustajat voivat henkilökohtaisesti edustaa mitä näkemystä tahansa. Omista näkemyksistään huolimatta edustajien äänestyspäätökset määräytyvät kaikkien asiasta kiinnostuneiden äänioikeutettujen äänestyksen perusteella.

Kaikilla puolueen kannattajilla on yhtäläinen mahdollisuus nostaa ongelmaksi näkemiään asioita esille. Aloitteiden saadessa riittävästi kannatusta puolueen edustajien on tuotava ne kulloinkin kyseessä olevan toimivallan käsittelyyn.

Puolueen nimi ja muut yksityiskohdat päätetään demokraattisesti myöhemmin, mikäli puolueen perustamisidea saa kannatusta. Myös äänet perustamista vastaan ovat tervetulleita. Vastustaminen onnistuu verkkosivulla www.sdl.fi.

Allekirjoita tämä adressi


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Pitäisikö seksin myynti kieltää?