Pakilan siirtolapuutarhan lisärakentaminen on estettävä

Kommentoitu viesti

Antti

#10 Miten toimitaan

26.02.2013 13:18

Hei Terhi ja kumppanit!
Toinen kaavaluonnoksesta vastaava suunnittelija kertoi puhelimessa, että kaavaehdotus menisi tosiaankin maaliskuussa kaupunkisuunnittelulautakuntaan. Adressi on tarkoitus toimittaa sitä ennen kaupunkisuunnitelulautakunnalle ja myös lautakunnan yksittäisille jäsenille.
Tieto adressista eli sen nettiosoite on jo lähetetty kaikkille valtuustoryhmille. Kaupunginvaltuutetut voivat halutessaan seurata nimien kertymistä ja miettiä adressimme sisältöä.
Adressin lopussa olevan vetoomuksen mukaisesti se (=sen nettiosoite) on lähetetty mm. Oulunkylän-Pakilan asukasyhdistyksille, luontojärjestöille, museovirastolle ja kaupunginmuseolle.
Olisiko kellään muita ideoita adressin näkyvyyden/julkisuuden lisäämiseksi?

Vastaukset

Oona

#18 Re: Miten toimitaan

2013-02-27 15:54:56

#10: Antti - Miten toimitaan

Ehkä adressista voisi viedä tulosteen alueen kauppojen ja asukaspuistojen ilmoitustauluille, ainakin Itä-Pakilan Siwaan ja viereiseen puistoon. Ogelin kauppakeskuksessakin on muistaakseni hyvät ilmoitustaulut, joilla on paljon tietoa paikallisasioista. Tulosteisiin voisi vielä niitata pikkulippusina adressin nettiosoitteen, niin että ihmiset voivat halutessaan repäistä sen mukaansa kotiin muistutukseksi.

Hyvä, että linkki on lähetetty asukasyhdistyksiin  ja järjestöihin. Itse lähetin linkin Helsingin eläinsuojeluyhdistykseen Hesyyn, joka on sekin tärkeä paikallinen toimija. Olisikohan muita paikallisia toimijoita, joita asia voisi kiinnostaa ja joiden jäsenet saattaisivat haluta allekirjoittaa adressin?

Ehkä tästä aiheesta voisi lähettää juttuidean esim. Metroon, Hesariin, Kirkko&kaupunkiin tms. Maanantaina 25.2. Hesarissa oli juttu "Mechelininkadusta tuli kauppatavaraa", jossa mainitaan, että Mechelininkadun peruskorjaussuunnitelmasta on tehty 37 muistutusta. Pakilan siirtolapuutarhalaajennuksessa ei olla vielä muistutusvaiheessa, mutta jo nyt luonnosvaiheessa on kuulemma tullut 65 vastustavaa kannanottoa. Tämän kuulin asiaa valmistelevalta suunnittelijalta puhelimessa pari viikkoa sitten, joten kannanottojen määrä on saattanut tästä vielä lisääntyä. Suunnitelma siis herättää kaupunkilaisissa voimakkaita tunteita.