Jokisaunan puolesta

Kommentoitu viesti

Asioita seuraava

#7 Vai kävi siinä niin....

02.03.2013 22:03

Etkös sinäkin hra Viilto ollut ajamassa sitä uimahallin saneerausta ja laajennusta kuin käärmettä pulloon?Alkuperäisen suunnitelman mukaan kunnan piti maksaa halliyhtiön lainanhoitokuluja 680000/vuosi, urakka pari miljoonaa yli budjetin, tarvitaan ainakin 150 000 /vuosi lisää. Kiukaisten lukion lopettamisenkin puolella olit, Euraan rakennettiin uusi lukio jonne syrjäkyläläisten on lähes mahdotonta kulkea.Kun näihin on tuhlattu, pakko se jostain on alkaa säästämään.
Niin, ja JVP Eura on valheilen varjolla syytänyt sontaa jokeen vuosikymmeniä...rahaa sekin tarvitsee ja paljon ennen kuin asiat ovat kunnossa....

Vastaukset


Vieras

#8 Re: Vai kävi siinä niin....

2013-03-04 10:51:33

#7: Asioita seuraava - Vai kävi siinä niin....

Juu olin kyllä uimahallin saneerauksen kannalla ja myös lukioiden yhdistämisen kannalla. Uimahallimme tarvitsi saneerauksen ehdottomasti ja kuntamme tarvitsee varmasti uimahallin. Toivottavasti Sinäkin olet siitä yhtä mieltä  kanssani. Jos uimahallia ei nyt olisi korjattu, se olisi varmaan jouduttu turvallisuussyistä sulkemaan.

Tämän kokoisessa kunnassa ei ole tarkoituksenmukaista eikä taloudellistakaan pitää  kahta lukiota. Ns. syrjäkyläläiset pääsevät kyllä kulkemaan keskustaajamassa olevaan lukioon. On täältä Honkilahden Lellaisistakin 26km:n päästä kuljettu ja kuljetaan nytkin. Kiukaisiin on melkein joka puolelle lyhyemmät etäisyydet.

JVP Eura on hyvin surullinen tapaus. En todellakaan tiennyt mitään sen luvattomasta ohijuoksutuksesta. Ei siitä tiennyt oikein moni muukaan.---- Lapsista, vanhuksista ja vammaisista säästäminen ei oikein sovi ajatusmaailmaani, koska niihin ryhmiin kohdistuvat säästöt useimmiten poikivat meille vaan lisää kuluja tulevaisuudessa esim. laitoshoitoina. Nämä ryhmät ovat myös itse usein puolustuskyvyttömiä vaatimaan palveluja.

Terveisin Tero Viilto


Vieras

#13 Re: Vai kävi siinä niin....

2013-03-05 20:54:18

#7: Asioita seuraava - Vai kävi siinä niin....

Linja-autot kulkevat kohti keskustaa syrjäkyliltä ja kiukaisten lukion lopetus päätös tehty hyvissä ajoin ennen kuntaliitosta.

JVP Eura nyt on mikä on ja sellaisena pysyy. Asustelen jokivarren läheisyydessä ja en ikinä aio tehdä kiinteistöni jätevesille mitään muuta kuin annan niiden valua kolmen sakokaivon jälkeen suoraan ojaan.

Kiukaisten koulullekin adressi ;)

#36 Re: Vai kävi siinä niin....

2013-03-08 15:34:43

#7: Asioita seuraava - Vai kävi siinä niin....

:) aivan. tuntuu jotenkin että mitä lähempää asioita katsoo/ seuraa, sen sokeammaksi tulevat. Olen samaa mieltä tuosta Kiukaisista. Järjetön veto. No, mutta eihän meitä syrjässä olevia kuunnella oikeasti koskaan. Nyt on sitten sohaistu omia niin johan kuhisee :) ! Asioilla; kaikilla asioilla on aina 2 puolta. Kukaan ei huomaa vaan sitä toista puolta ennenkuin on omassa nilkassa. Ja, enpä oo Eurasta mitenkään aikaisemminkaan ollut kiinnostunut. Ne tekee kuitenkin mitä tykkäävät. Luotan vain siihen, että kaikki asettuu kuten on tarkoitettukin. Mitä sitä universumia vastaan alkaa taistelemaan. Asioilla on aina tapana ollut järjestyä. Aurinkoa riittää kaikille.