Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Kuulopuheenpitäjä

#215 Ei pidä paikkaansa

19.03.2013 08:55

Ei pidä paikkaansa, että avioliitto on vain miehen ja naisen välinen julkinen liitto. Sen pitää olla myös mies- ja naisparin välinen julkinen liitto. Raamattu ei ole mikään oppikirja, vaan tarinakokoelma, jota ovat kirjoittaneet lukuisat eri henkilöt noin 500 vuoden aikana kuulopuheiden perusteella.

Vastaukset

Elämää suurempi

#227 Re: Ei pidä paikkaansa

2013-03-19 12:31:51

#215: Kuulopuheenpitäjä - Ei pidä paikkaansa

Maailmasta ei vielä tähän mennessä ole löytynyt ensimmäistäkään ihmistä, joka voisi todistaa, että Raamattu on väärässä. Se onkin ollut Jumalan tarkoitus, koska Hän tiesi ihmisten heikkoudet ja jopa katui luomaansa ihmistä.

Monille nuoruuden uhoajille tulee Jumalan rakkaus joskus eteen, kun elämä kolhaisee tosi pahasti ja haluaa edes jonkun auttavan. Elämähän on opiskelua ja kestää koko eliniän. Omantunnon voi hetkeksi siirtää syrjään ja pilkata uskontoa, mutta edestään sen löytää ja tieto on faktaa. Mielipiteillä kun on tapana muuttua iän myötä.

Jumala jaksaa odottaa eikä tyrkytä itseään, huolehtii vähän kauempana, vaikka itse uskoisit selvinneesi omin avuin. Jumalan huolenpito koskee kaikkia, mutta ihmisen on itse valittava tiensä ja vastattava tekemisistään, se ei ole Jumalan tehtävä. Siunausta jokaiseen päivääsi.