Pakilan siirtolapuutarhan lisärakentaminen on estettävä

Kommentoitu viesti

Jäitä hattuun

#33 Vallankumous vai kuolemako?

21.03.2013 20:10

Ilmeisesti nimimerkki "Nimby" ei ole toiminut lainkaan suomalaisessa järjestöelämässä, kun hän kiistää syyskokouksessa valitsemamme johtokunnan legitimiteetin antaa lausuntoa kaava-asiassa.Tuo luoonnehdinta johtokunnan motiiveista on suorastaan lapsellinen eli "Johtokuntiemme sisäinen mielipide siis riippuu siitä kuka milloinkin valtaa käyttää ja tässä tapauksessa missä heidän omat palstansa sijaitsevat, kelkka kääntyy sen mukaan." Sietäisi hävetä tuollaista höpinää.

Mielestäni ei kannata kilpailla siitä, kuka uskaltaa ilmaista jyrkimmän kannanoton, vaan antaa sellainen kannanotto, jolla ylipäätään voisi olla vaikutusta siihen, miten kaupungin päättävät elimet asiaa käsittelevät.

Vastaukset

Antti

#35 Nimimerkille Jäitä hattuun

2013-03-22 09:07:28

  • Kirjoitit:
    "Mielestäni ei kannata kilpailla siitä, kuka uskaltaa ilmaista jyrkimmän kannanoton, vaan antaa sellainen kannanotto, jolla ylipäätään voisi olla vaikutusta siihen, miten kaupungin päättävät elimet asiaa käsittelevät."

Vastaan:
Ei ole mitään syytä miksi sanoisimme ”kyllä” huononnuksille, jotka kohdistuvat siirtolapuutarhaan ja sen lähiympäristöön.
Vahva kansalaismielipide suojelemisen puolesta on voimakas tuki, kun asioidaan kaupungin kanssa tässä asiassa. Päättäjät ovat kunnallispoliitikkoja, joista suuri osa kuuntelee aika herkästi kaupunkilaisten mielipiteitä; ovathan kaupungin asukkaat myös heidän äänestäjiään.
Jos tämän hetkiseen, todella huonoon suunnitelmaan saadaan muutos parempaan, niin suuri ansio siinä on niillä 400:lla ihmisillä, jotka ovat adressia tukeneet allekirjoittamalla sen.
Suunnitelmat menevät kaupunkisuunnittelulautakunnan käsittelyyn huhtikuun alkupuolella. Adressi on jo lähetetty lautakunnan jäsenille, joten he voivat paitsi pohtia siinä esitettyjä perusteluja myös seurata sen allekirjoitusten
määrää.
Mitä suurempi on tukensa ilmaisseiden määrä, sitä suurempi on se mahdollisuus, että hienoa puutarhakyläämme ja sen arvokasta lähiympäristöä uhkaavat suunnitelmat saadaan torjuttua.