Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

Kommentoitu viesti

maanviljelijä Arpelasta
Vieras

#734 ei politiikkaa, kiitos !

14.02.2011 17:50

Älkää tehkö tästä asiasta poliittista peliä, politiikalla ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa.

Vastaukset

Sakupanda
Vieras

#735 Re: ei politiikkaa, kiitos !

2011-02-14 19:56:35

#734: maanviljelijä Arpelasta - ei politiikkaa, kiitos ! 

 Eiköhän tässä ole kyse juurikin politiikasta... Alussa pojat hyvällä asialla ajavat asiaan suuntaan jonka kokivat oikeaksi, suuntaan jonka myös minä koen oikeaksi.

Nyt asian mentyä toistaiseksi puihin, kaikki into on käännetty uuden yrittäjän toiminnan vaikeuttamiseen. Samalla politiikan sukkulat ovat keksineet hyvän keinon kasailla itselleen äänestäjiä pelottelemalla asialla josta normaali kansalaisella on yleensä puutteelliset tiedot.

Ensihoito nykyisellään on tarkoin valvottua. Torniossa sekä viralliselta taholta, että yksittäisten toimijoiden toimesta joten eipä siellä rivityöntekijät voi edes pieraista ilman että asiasta kirjoitetaan lappua. Jos tällaisen kirjoittelun jälkeen siellä olisi tapahtunut jotain valitettavaa niin eiköhän paikallislehdet repostelisi asiasta. Eipä vain ole näkynyt mitään muuta kuin eräs kiitos viesti.

Maanviljelijän sanoihin yhtyen, jätettäisiinkö politiikka pois tästä keskustelusta ja annettaisiin uusille pojille ja tytöille hieman työrauhaa. Ensihoidon järjestäminen kunnan omana toimintana voitaisiin yrittää saada pystyyn myös muuten kuin uuden yrittäjän työntekijöitä kiusaamalla.

Ps. Ambulansseja seuranneena ja asiasta ehkä jotain tietävänä, voisin sanoa ettei suuri osa uusista työntekijöistä ole mitään vasta valmistuneita räkänokkia, vaan ensihoidon pitkänlinjan ammattilaisia...

Vieras
Vieras

#736 Re: ei politiikkaa, kiitos !

2011-02-14 19:58:40

#734: maanviljelijä Arpelasta - ei politiikkaa, kiitos ! 

 Voi taitamaton !!! Puhu sie, mie piän hevosta.