Alikulku saatava Haukiputaan Haukiväylälle

Kommentoitu viesti

Ei nyt pysy perässä..

#46 Re: Re: ei olisi kauppaa tullut muutenkaan

25.03.2013 15:56

Vastaukset

Anniina- koululaisen äiti

#47 Ei voi olla totta.

2013-03-25 17:23:18

#46: Ei nyt pysy perässä.. - Re: Re: ei olisi kauppaa tullut muutenkaan

Tässä sen näkee kenelle mikäkin asia on tärkysjärjestyksessä numero yksi.

Opiskelija kaipaa kauppoja kun me muut kaipaamme ennen kaikkea turvallisuutta, sekä lapsille että myös meille aikuisille.

Työskentelen oys.n päivystyksessä ja valitettavasti olen joutunut siellä näkemään yhtä jos toista. Oli se auton alle jäänyt aikuinen tai lapsi, on se aina surullista. Lapset ei osaa vielä katsoa neljään suuntaan mistä se auto milloinkin tulee ja kuinka kovalla vauhdilla. Tuossa meidän risteysalueellahan tuo 40km/h rajoitus taitaa päteä ainoastaan alueella asuvien keskuudessa, jos edes kaikilla niillä. Siitä kun rekka pölähtää ohi 80km/h vauhdilla niin ei jalankulkijalla ole paljon toiveita selviytyä jos alle jää. Kyllä itse sanoisin näin, että eipä paljon sureta jos siihen ei kauppaa rakenneta. Ensin risteys kaikille turvalliseksi ja sen jälkeen voidaan haaveilla muusta. Ja vähästä se Haukiputaan kehitys on kiinni jos se kaatuu yhteen Halpa-Halliin. Tuskinpa tänne muuttavat sen vuoksi muuttaa.

Olen samaa mieltä siitä, että monikin on tälle alueelle muuttanut juurikin sen turvallisuuden vuoksi.

Kaiken lisäksi jokainen alueella asuva/kulkeva, muistakaa alueen nopeusrajoitus sekä väistämisvelvollisuus. Tulen varmasti eteen oikealta.

Piia Simola

#48 Re: Re: Re: ei olisi kauppaa tullut muutenkaan

2013-03-25 20:16:31

#46: Ei nyt pysy perässä.. - Re: Re: ei olisi kauppaa tullut muutenkaan

Edelleenkään tätä adressia ei ole perustettu estämään minkään kauppakeskuksen tuloa vaan herättämään Kaupunki täyttämään lupauksensa, joka olisi pitänyt tehdän jo 2008. Eli rakentaa se alikulku. Ja jos nyt kerran (kuten pahalta näyttää) Haukiputaan kunta on luvannut Halpa-Hallin rakentajalle ja kuntalaisille sen alikulun ja rahoja ei nyt olekkaan, me asukkaat vaadimme siihen jotain väliaikais ratkaisua MAHDOLLISIMMAN PIAN kunnes rahat  alikulkuun löytyvät.

Joidenkin mielestä on hauskaa käydä täällä provoamassa tai sitten ei lueta edes koko adressia ennen kommentin lähettämistä.

Mutta ihan mahtavaa, melkein 500 nimeä täällä ja ovelta ovellekkin on saatu kaikilta!!! Kiitos kaikille!!