VAADIMME UUSIA SUSITUTKIJOITA RKTL PALVELUKSEEN

Kommentoitu viesti

Esa Hankonen

#65 Lain noudattaminen on ihmiselle kunnia, laittomuus häpeä ja synti.

02.04.2013 07:32

Marko Lind kirjoitti:
"Aika rumasti syyllistät Perhon metsästäjiä!"

Oma kommentti:
Vain niitä, jotka hyväksyvät lain nurjalta puolelta kulkemisen.

Marko Lind kirjoitti:
"kenen etuja sinä ns. "metsästäjänä" oikein ajat?"

Oma kommentti:
Lainkuuliaisten ja selkärankaa omaavien metsästäjien, jotka eivät hyväksy ja kannata laittomuuksia sen paremmin metsällä, kuin muutenkaan.

Vastaukset

Pitää kuunnella ihmistä sillä paikalla!

#70 Re: Lain noudattaminen on ihmiselle kunnia, laittomuus häpeä ja synti.

2013-04-02 11:07:29

#65: Esa Hankonen - Lain noudattaminen on ihmiselle kunnia, laittomuus häpeä ja synti. 

 Ne on ihmisen tekemiä lakeja, ihmisten keksimistä tarpeista,  eivät luonnonlakeja eivätkä Jumalalta tulleita.  Metsästysrikoksiin tehdyt "törkeää metsästysrikosta"  ja  -rikkomuksia koskevat  uudistukset olivat käytännössä vain väline jolla vivuttiin lisää  virkoja  ja  rahaa  erävalvontaan ja  oletettuja rikoksia tutkiviin organisaatioihin,  tilanteessa jossa ministeriöiden tuottavuusohjelmat ja yleisen rahatalouden tulevaisuusennusteet Suomessa ennakoivat entisten toimintojen uudelleenorganisointeja ja tyhjäkäynnillä toimivien orgaanien supistamisia.   Ja samaa tarkoitusta palvelevat paljoudessaan  "susi" -eli petotutkijoiden julkiset kannanotot  petojen määrän hälyttävistä supistumisista ja syytökset salakaadoista  yms.   Ylläpidetään missiota ja  lypsetään rahaa  tuohon tyhjäntoimittamiseen,  samaan aikaan kun eduskunta ja hallitus tekee leikkauslistoja ihmisille välttämättömien palvelujen karsimisesta,  ja säätää uusia veroja ja veroluonteisia maksuja liukuhihnalta tässä maailman kovimmiten verotetussa maassa.

Ei se ole mitään salametsästystä  jos ihminen puolustaa itseään,  perheenjäseniään tai omaisuuttaan.  Omaisuudeksi tässä voidaan lukea  myös kotieläimet,  kuten  koirat  ja elinkeinonharjoittamiseen käytettävät hyötyeläimet.  Tästä vahinkoeläinten poistamisesta vain lainvalmistelijat ovat ryhtyneet käyttämään termiä  "salametsästys",  ja näin osa kansasta tulkitsee sen väärin,  syyllistäen metsästäjät;  itsekkin olen metsästäjä,  enkä kaihda  päästämästä päiviltä vahinkoeläintä  jonka poistamiseen  virallinen järjestelmä ei kenties antaisi lupaa.  Siltikään en koe millään muotoa olevani "salametsästäjä",  sillä termillä on ihan eri tarkoitus ja merkitys minun aatemaailmassa.

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2013-04-02 21:04:27


Marko Lind
Adressin tekijä

#85 SUURI RIKOS LUONNON MONIMUOTOISUUTTA KOHTAAN:

2013-04-02 21:28:33

#65: Esa Hankonen - Lain noudattaminen on ihmiselle kunnia, laittomuus häpeä ja synti.

Kun kysyin sinulta Esa Hankonen, että kenen etuja sinä "metsästäjänä" oikein ajat, niin vastasit: "Lainkuuliaisten ja selkärankaa omaavien metsästäjien, jotka eivät hyväksy ja kannata laittomuuksia sen paremmin metsällä, kuin muutenkaan."

TÄHÄN OMA KOMMENTTINI:
Suurin LAITTOMUUS / RIKOS Suomessa joka sotii törkeästi luonnon monimuotoisuutta vastaan on vallalla oleva järjetön sudensuojelu. Sitä ei laki tällä hetkellä tuomitse, mutta se sotii luonnonlakia vastaan tavalla, joka tulee taatusti jättämään luontoon suuret arvet vielä pitkäksi aikaa. Kun petokantaa kasvatetaan riistan kustannuksella, kestää vuosia ennen kuin luonnon tasapaino palautuu. ON RIKOS LUONTOA KOHTAAN vaatia enemmän saalistajia (petoja) kuin ekosysteemi pystyy ylläpitämään. * Ne, jotka vaativat maahamme lisää suurpetoja ovat luonnon silmistä katsottuna PAHIMPIA RIKOLLISIA sekä LAITTOMUUDEN TEKIJÖITÄ (vink)
Perustelut väittämälleni jokainen voi lukea GOOGLETTAMALLA: susi luonnon monimuotoisuus.

ON MYÖS SUURI RIKOS IHMISYYTTÄ kohtaan vaatia lisää suurpetoja niille alueille, joissa jo nyt ihmiset kärsivät sekä pelkäävät ylisuuren petokannan takia. Yksikään todellinen metsästäjä ei tätä tee - ainoastaan selkärangattomat sekä sympatian puutteesta kärsivät Juudakset, jotka kutsuvat itseään harhaanjohtavasti metsästäjiksi.

LISÄKSI ON LAITONTA esi- isiämme kohtaan ruveta suojelemaan petoja kun hekään eivät niin tehneet. On täysin varmaa, että jos aikaisempien sukupolvien TODELLISET METSÄSTÄJÄT näkisivät monen tämän päivän ns. metsästäjän innon suojella susia, niin he taatusti kääntyisivät haudassaan HÄPEÄSTÄ tätä sukupolvea kohtaan.

* Mielestäni on myös RIKOS esiintyä metsästäjänä kun kuitenkin on innokas susiensuojelija kuten sinä Esa Hankonen olet (metsästyskortti ei tee vielä aitoa metsästäjää). Kannanottosi voi jokainen lukea vaikka luontoliiton susiryhmän sivustolta GOOGLETTAMALLA: Esa Hankonen susiryhmä.


JA LOPUKSI:
Kuten kaikki tiedämme, niin laki muuttuu jatkuvasti; se mikä tänään on laitonta voi huomenna jo olla laillista. Jos laki muuttuu siten (kuten minä toivon), että susia saa metsästää koko maassa, niin tällöin sinä Esa olet lainvastustaja jos yrität fanaattisesti suojella susia sekä häiritä laillista sudenmetsästystä - eivät suinkaan ne, jotka niitä metsästävät. Tämä kannattaa myös pitää mielessä kun ankarasti tuomitsee mm. Perhon miehiä (tuplavink)