Helsingin opetusvirasto tutkittava ja johtajan erottava

Kommentoitu viesti

Näinhän se menee oikeusvaltiossa

#3 Opetusvirasto

09.04.2013 14:26

Outi Salo saattapi hyvinkin olla laittomilla jäljillä,jo siitäkin syystä,että opetuksen taso laskee ja toisten oppillaiden vallattomuus lisääntyy.Opetus ja turvallisuus vaarantuvat.Tarvitaan pitää ehdoton järjestys ja kuri,ei voi tilanne jatkua,kun on kehoitettu olemaan kerran siivosti.
On tapana,että esim. kapakoista ja ravintoloista räyhäävä asiakas poistetaa portsarien ja joskus poliisien toimesta pihalle ja joskus annetaan niinsanottu porttikieltokin tai viedään putkaakin rauhoittumaan ja kuulustellaan,joskus sakoitetaankin,käsitellään käräjillä ja laitetaan linnaan.
Tässä tapauksessa näyttää olevan juuri tämänkaltaisesta asiasta kysymys,joka vaatii kyseesenlaista jälkiselvittelyä.Täytyy muistaa aina hintavat,vahingon korvaukset,kärsineille osapuolille ja tuomarit ottavat myös osansa,siihenhän se perustuu koko oikeus, kuinka paljon tuomarit saavat palkkioita,toisinsanoen rahaa taskuihinsa.Jos miljoonan lyö taskuun.niin voitto on timantin varmaa Suomessa.

Vastaukset


Vieras

#5 Re: Opetusvirasto

2013-04-09 16:41:07

#3: Näinhän se menee oikeusvaltiossa - Opetusvirasto

Outi Salo on nyt vaikeuttanut koulujen työrauhanylläpitoa oleellisesti.Levottomuus ja uhkailu ovat lisääntyneet kouluissa.


Vieras

#6 Re: Opetusvirasto

2013-04-09 16:43:22

#3: Näinhän se menee oikeusvaltiossa - Opetusvirasto

Kun valmistun opettajaksi, niin en hae varmasti Helsinkiin töihin. Huh,huh, mitä toimintaa rehtorin ,opetusviraston yms. virkamiesten taholta. On varmaankin opiskeltava johonkin toiseen ammattiin.

Toivoton koulurauhan suhteen

#34 Re: Opetusvirasto

2013-04-14 06:27:51

#3: Näinhän se menee oikeusvaltiossa - Opetusvirasto 

 JOS OUTI SALON OMA LAPSI OLISI SELLAISESSA KOULUSSA, JOSTA LAPSI TAI NUORI TULEE AIVAN TURHAUTUNEENA SEN TAKIA KUN EI OLE ESIM. MATEMATIIKAN TUNNILLA OLLUT OPISKELURAUHAA. EI TARVITSE KUIN YHDEN KERRAN JÄÄDÄ VÄLISTÄ UUDEN ASIAN OPETUS, ON JO SITTE KÄRRYILTÄ POIS. EI OLE VARAA YKSITYISTUNTIA OSTAA EIKÄ "TUKIOPETUKSEENKAAN " OLE MAHDOLLISUUTTA. Häiriköi ne sitteki vaikka ope yrittäis kerrata. VANHEMMAT EI KYLLÄ KYMMENIEN VUOSIEN TAKAA OLEVILLA TIEDOILLAAN OSAA OPETTAA. MIKSI POLIITIKOT EI SAA AIKAAN TIUKEMPIA LAKEJA KOULURAUHAN SAAVUTTAMISEKSI.Pitäs, pitäs, vaan kuuluu puhuttavan.