Erottakaa Kauniaisten opetuspäällikkö Sari Aarniokoski

Kommentoitu viesti


Vieras

#76

09.04.2013 20:11

Vai opetuspäälliköksi!! Voi äiti! Äitini oli opettaja. Osaa se S.A. ainakin teeskennellä ja puhua! Ja valitsijat osaavat mennä retkuun!

Vastaukset


Vieras

#77 Re:

2013-04-09 20:15:24

#76: -

Huono vastuunkantajakin vielä, kun ei tule perustelemaan näkemyksiään.

Papparakki

#100 Re:

2013-04-10 06:00:41

#76: -

Opetusviraston tulisi järjestää ankara puhuttelu rehtori Sari Aarnikoskelle. Erottamista en kuitenkaan suosttele sillä voihan Sarikin oppia. Piinaavasti käyttäytyvä ja kaikkivoipaiseksi itsensä kokeva oppilas on kasvaessaan suuri uhka monien koululaisten työrauhalle. Sillloin kun ote kirpoaa oppilaista ovat yhteiskunnan kustannukset huomattavia. Lastensuojelulaitoksissa on runsaasti lapsia ja nuoria, joiden huostaan oton syy on kouluun sopeutumattomuus.

Erityisopetus tarvitsee lisää resursseja ja myös uusia työmenetelmiä. Niiden kehittäminen on jäänyt unholaan jo vuosikymmeniksi. Myös opetajien työnohjaukseen tulisi panostaa.

Koululaitoksemme ei ole niin hyvä kuin Pisatutkimukset osoittavat. Suomessa vallitsee edelleen uskomus, että koulu on ainoa mahdollisuus sosiaaliseen nousuun tai asemien säilyttämiseen. Tässä asiassa vanhemmat ovat olleet motivaattoreita ja koulun "takuumiehiä". Nyt Suomessaon suuri joukko akateemisia työttömiä, pätkätyöläisiä ja lasten vanhempia, jotka ovat saaneet huomata, että opiskeluun sisältynyt lupaavuus on kaikonnut taivaan tuuliin. Omaa tausta työtään tekee myös työelämän laadun jatkuva heikkeneminen ja jatkuva huoli työpaikan säilymisestä. Jonkin ajan päästä tämä tulee näkymään myös kouluissamme nykyistä laajempana ilmiönä. Kukahan silloin auttaa opettajiamme.....

 

 

ulkoilemaan

#174 Re:

2013-04-10 20:47:43

#76: - Vai opetuspäälliköksi!! Voi äiti! Äitini oli opettaja. Osaa se S.A. ainakin teeskennellä ja puhua! Ja valitsijat osaavat mennä retkuun!

Eikös ne narsistit yleensä osaa selittää? Tiedän tapauksen, jossa kyseisen reksin kanssa on äiti joutunut tappelemaan erittäin paljon.

Jostain syystä rehtoreiksi hakeutuu yllättävän paljon narsisteja, jotka haluavat oman haaremin tai sirkuksen ympärilleen.