Erottakaa Kauniaisten opetuspäällikkö Sari Aarniokoski

Kommentoitu viesti

TÖRKEÄÄ

#311 EDITOIMATON VIDEO

16.04.2013 14:47

Tässä on video. Siinä ei näy väkivaltaa, eikä sitä vauhtia, mitä editoiduissa pätkissä. Toinen opettaja naurahtaa toiselle poistamisen jälkeen: ei todellakaan ollut huolissaan pojan kohtalosta.

Järkyttäviä p*skanpuhujia tuolla opetusvirastossa on! Aiheutti vakavaa vaaraa. Video oli editoitu.

Tuo opettaja, joka hymyili videossa on hiljennetty "vakavalla varoituksella hymyilemisestä" by Sari Aarniokoski.

http://www.youtube.com/watch?v=GyFNNo9pE6c

Vastaukset

Videon kertomaa

#322 Re: EDITOIMATON VIDEO

2013-04-16 20:50:48

#311: TÖRKEÄÄ - EDITOIMATON VIDEO

Videon naurahtava opettaja ei näytä huolestuneelta, miten pojalle kävi, näytti katsoneen käytävään ja ilmeisesti tyytyväinen, että häiriö poistui eli selvästi samaa mieltä Antti Korhosen kanssa. Ei ole näkynyt julkisesti noiden kollegoiden näkemyksiä asiasta, kylläkin rehtorin ja kouluviranomaisten, jotka eivät olleet paikalla. Tämänkin adressin allekirjoittajat ovat ihmeissään, mikä mättää ettei asiaa oikaista, kun pitäisi rehtorinkin tuntea laki, jonka mukaan opettaja voi poistaa tarvittaessa voimaa käyttäen häiritsevä oppilas.

on törkeää

#328 Re: EDITOIMATON VIDEO

2013-04-17 10:49:03

#311: TÖRKEÄÄ - EDITOIMATON VIDEO

Niinpä onkin eri versioita. On sellainen, jossa hymylevän opettajan osuus lopusta on poistettu ja sellainen, jossa naisopettaja näkyy, mutta kasvot on sumennettu. Jos kerran video on avaintodiste, niin pitää katsoa alkuperäistä. Editointiin on tietysti selitys, ettei naisopettajaa haluta tunnistettavaksi eikä ehkä itsekään halua, mutta editoitu video ei kelpaa Kyllösen toistamaan "kokonaistilanteen" kartoittamiseen.