Ehdoton vankeusrangaistus lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Kommentoitu viesti


Vieras

#230

30.04.2013 13:45

Tässä lakialoitteessa kyse
LAPSEN seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

On ihmeellistä, jos löytyy ihmisiä, jotka eivät ymmärrä, että näillä rikoksilla on kauaskantoiset seuraukset. Tällaiset rikolliset on saatava kuriin. Ei ole inhimillistä hyväksyä näitä rikoksia.
Eikä nuo rikokset lopu silittelemällä.

Vastaukset

vitutus

#231 Re:

2013-05-01 08:53:36

#230: -

On myös tapauksia joissa ei välttämättä tule uhrille edes traumoja. Eli tuo 15v 11kk ja 25pv vanha tyttö tai poika harrastaa seksiä vaikkapa yli 20 vuotiaan kanssa ja silti saattaa hyvinkin saada tuomion. Hämärrätte asiaa niputtamalla kaikki samaan nippuun. Laki on liian lepsu toisessa ääripäässä ja liian tiukka toisessa. Ja sitten vielä päälle nettivouhottajien häpeäpaalurangaistukset jotka kuvittelevat että pelottelevat niitä oikeita hyväksikäyttäjiä joilla on vaikka ties kuinka monta uhria.

Te ajatte kaikkea hyväksikäyttöä törkeänä. Netissä 14-15v juttelee tuhmia itseään vaikka 10 vuotta vanhemman kanssa. En näkisi että tuo pitäisi puuttaa törkeäksi. Tuon ikäinen katselee luultavasti aika reippaasti pornoa. Joten traumaa tuskin tulee. Toisekseen, yksi tyttö meinasi saada jo yhden miehen tuomiolle valehtelullaan. Onneksi hovi vapautti. Mutta jos tyttö olisi pysynyt tarinassaan ja ollut viestittelemättä miehelle niin luultavasti tuomio olisi napsahtanut ja syytön mies istuisi vankilassa sekä olisi nettivouhottajien listoilla. Lisäksi vouhottajat valehtelevat uusijoiden määrää ja terapian onnistumisastetta...

Lakatkaa niputtamasta kaikkea hyväksikäyttöä samaan laatikkoon. Kun se asia ei ole samaa harmaata massaa.