Ehdoton vankeusrangaistus lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Kommentoitu viesti

Seriously

#236 Re: Tapaukset tutkitaan

01.05.2013 20:06

#228: -

Yksikään käräjille saakka päätynyt lasten hyväksikäyttö ei ole keksitty. Tutkinta on pitkä ja rankka prosessi, joka kestää vuosia. Käräjille vaaditaan vahvat näytöt. Mikään kosto entiselle puolisolle ei onnistu sillä tavoin;sellaiset tapaukset karsiutuu alkumetreillä.

 

Ikävä kyllä kaikki oikeustapaukset koskevat todellisia viattomia lapsiuhreja ja ne läheiset, jotka jaksavat asiaa viedä eteenpäin leimataan pedofiilin puolelta hulluiksi ... mutta niinhän narsistit toimivat.

Vastaukset


Vieras

#237 Re: Re: Tapaukset tutkitaan

2013-05-01 20:56:21

#236: Seriously - Re: Tapaukset tutkitaan

"ESS: Tyttö valehteli oikeudessa -  mies tuomittiin hyväksikäytöstä

Kouvolan hovioikeus kumosi kuitenkin syytteet tuoreella päätöksellään, Etelä-Suomen Sanomat kertoo. Syynä on se, että tyttö valehteli.

Lisätutkimuksissa selvisi, että mies ja tyttö tutustuivat internetissä, ja tyttö ihastui mieheen. Hän vastasi miehen seksuaalissävytteisiin viesteihin ja esiintyi itseään vanhempana. Kun he tapasivat ensimmäisen kerran, ja tytön todellinen ikä selvisi, mies ei halunnut olla tämän kanssa tekemisissä.

Tyttö suuttui ja liioitteli tapahtumia käräjäoikeudessa. Hän lähetteli miehelle seksiviestejä vielä käräjäoikeuden tuomion jälkeen."

 

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012011215067613_uu.shtml

Tuossa on käynyt tuuri että tytöllä ei ollut kaikki jahtaajat ryhmässä. Muuten siellä olisi syytön kaveri istumassa. että kyllä niitä tapahtuu ja näemmä käräjilläkin tulee tuomio. Varsin "viaton" lapsukainen.